نه من 1 دی اعزامم امریه هستم.من شنیدم به امریه ها خیلی سخت میگیرن؟؟؟؟شما که 1 دی اونجا بودی کلا توضیح میدین چطور بود؟؟؟؟؟خیلی سوال دارم ولی تک تک ازتون میپرسم ....راستس شما از کدوم شهری؟؟؟؟؟؟
نه من 1 دی اعزامم امریه هستم.من شنیدم به امریه ها خیلی سخت میگیرن؟؟؟؟شما که 1 دی اونجا بودی کلا توضیح میدین چطور بود؟؟؟؟؟خیلی سوال دارم ولی تک تک ازتون میپرسم ....راستس شما از کدوم شهری؟؟؟؟؟؟
سلام
اینطور که بوش میاد یک دی باغرود نیرو نمیگیره نمیدونم شما چطوری اون ماه میخوای اعزام شی
من مشهد
چطور بود ؟
چیش رو بگم الان ؟
هرچی بود من سخت نگرفتم گذشت دیگه
جدی میگی؟؟نیرو نمیگیره؟؟من از اصفهانم از جهاد امریه گرفتم اولش بهم گفتن یا کرمانشاه یا نیشابور اما آخرین باری که رفتم گفتن احتمال زیاد شهید هاشمی نژاد نیشابور،همون باغروده دیگه؟؟والا نمیدونم با این چیزی که شما گفتی دوباره سردرگم شدممن نمیترسم فقط میخوام ببینم کجا افتادم
داداش، گفتی لیسانسو از رزم آور دومی تا ستوان سومی میدن؟اینا هیچکدومش نگهبانی نداره؟تفاوت این سه تا درجه در راحتی و پست و نگهبانی و اینجور چیزا چیه؟یعنی احتمال داره که به ما ستوان سومی ندن و رزم آوری بدن؟ اگه ستوان سومی ندن به چه علتیه؟از هر کی خوششون اومد بهش ستوان سومی میدن؟ مگه قانون کلی ای نداره که لیسانسا رو چه درجه ای بدن؟ چه عواملی تاثیر داره رو درجه دادن اونا؟ ما که آموزشی یه جای دیگه بودیم میدان تیر یه جای دیگه رفتیم و امتیازامون یه جای دیگستو بر چه مبنایی درجه میدن؟
همون باغرود دیگه بهمون درجه میدن آیا؟بر چه اساسی؟همین که بگیم لیسانسیم؟
شما خودت داداش بر چه اساسی درجه گرفتی؟درجت چیه؟
آیا برای دادن درجه آزمون میگیرن؟یا بدون آزمون درجه میدن؟
Last edited by spider_woman; 21-10-2011 at 04:31.
آیا هنوز مدت خدمت برای لیسانس 17 ماهه؟یا همون 18 ماهه؟
هنوز 17 ماهه ولی اگه خدمت 2 ساله بشه واسه لیسانسه ها می شه 18 ماه
ممنون، مگه قراره دوساله بشهاگه دو ساله بشه با توجه به اینکه ما اول آبان میریم بازم این قانون شامل حال ما میشه
![]()
دوستان راسته که نمرات آزمونها موقع تقسیم تاثیر زیادی داره؟
نمرات کدوم آزمونها منظورته؟
ببینم معدل لیسانس هم تاثیر داره؟من شنیدم برای درجه که ستوانی بدن یا استواری تاثیر داره.راسته؟
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
نمرات کدوم آزمونها منظورته؟
ببینم معدل لیسانس هم تاثیر داره؟من شنیدم برای درجه که ستوانی بدن یا استواری تاثیر داره.راسته؟
آزمونهایی که خودشون میگیرن +تیراندازی
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)