تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 1783 اولاول ... 2742747751752352452552652752852953053153757762710271527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تازه یک ماهه نامحدود گرفتم سرعتش از dial up کمتره. هیچ جا باش نمیشه رفت الانم دارم با dial up اینا رو مینویسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضمن عرض سلام و احترام خدمت Sabanet - Support عزيز

يك سوالي داشتم از محضرتون،

چرا حدود يك ماه است كه سرعت دانلود از تورنت را آنهم درست در ساعات رايگان شديدا محدود كرده ايد؟ خواهشا نفرماييد كه اين مسئله به اين دليل است كه سرعت كلي شبكه بعلت ترافيك بالا در آن ساعات كاهش يافته و صبانت دخالتي نداشته چون در آن صورت بنده به شما پاسخ خواهم داد در همان ساعات مي توان با سرعت خيلي خيلي بالا از لينك هاي غيرتورنت (HTTP) دانلود كرد. (يعني وضعيتي كاملا غيرطبيعي و غيرعادي)

ما تمام سختي ها را متحمل مي شويم و اعتراضي نمي كنيم به اين دلخوشي كه شبها يك دانلود رايگان از تورنت داشته باشيم. بعد شما برداشته ايد همين دلخوشي را هم از ما گرفته ايد؟ آخر چرا؟

بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
    Last edited by عليرضا خان; 11-02-2012 at 13:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه سوال ..اگه روز آخری که مدت شارزم به اتمام میرسه,من هنوز حجم اضفی داشته باشم..این حجم با تموم شدن مدت میسوزه یا به شارژ جدیدی که میکنم اضافه میشه؟
    در پایان دوره اگر حجم اضافی داشته باشید سوخت میشه و قابل انتقال به دوره بعدی نخواهد بود
    حتما به مقداری خرید کنید که تا پایان دوره آن را استفاده کنید

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

ضمن عرض سلام و احترام خدمت Sabanet - Support عزيز

يك سوالي داشتم از محضرتون،

چرا حدود يك ماه است كه سرعت دانلود از تورنت را آنهم درست در ساعات رايگان شديدا محدود كرده ايد؟ خواهشا نفرماييد كه اين مسئله به اين دليل است كه سرعت كلي شبكه بعلت ترافيك بالا در آن ساعات كاهش يافته و صبانت دخالتي نداشته چون در آن صورت بنده به شما پاسخ خواهم داد در همان ساعات مي توان با سرعت خيلي خيلي بالا از لينك هاي غيرتورنت (HTTP) دانلود كرد. (يعني وضعيتي كاملا غيرطبيعي و غيرعادي)

ما تمام سختي ها را متحمل مي شويم و اعتراضي نمي كنيم به اين دلخوشي كه شبها يك دانلود رايگان از تورنت داشته باشيم. بعد شما برداشته ايد همين دلخوشي را هم از ما گرفته ايد؟ آخر چرا؟

بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
    سلام

شما هنگامی که با اکانت روزانه در همان ساعت دانلود میکنید باز هم تورنت مشکل دارد یا فقط اکانت شبانه رایگان اینجوری شده ؟

4. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

شما هنگامی که با اکانت روزانه در همان ساعت دانلود میکنید باز هم تورنت مشکل دارد یا فقط اکانت شبانه رایگان اینجوری شده ؟
    تا آنجاييكه بنده اطلاع دارم و تست كرده ام هر دو اكانت روزانه و شبانه همزمان با هم از حدود ساعت 2:10 بامداد به بعد دچار چنين مشكلي مي شوند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mfani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در پایان دوره اگر حجم اضافی داشته باشید سوخت میشه و قابل انتقال به دوره بعدی نخواهد بود
    حتما به مقداری خرید کنید که تا پایان دوره آن را استفاده کنید

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

خدای من ، چقدر شما دزد و کثیفید .... دزدی هم حدی داره

7. 3 کاربر از mfani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

خدای من ، چقدر شما دزد و کثیفید .... دزدی هم حدی داره
    عزیز همین قانون رو شرکت های دیگه هم دارن!

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تا آنجاييكه بنده اطلاع دارم و تست كرده ام هر دو اكانت روزانه و شبانه همزمان با هم از حدود ساعت 2:10 بامداد به بعد دچار چنين مشكلي مي شوند.
    بررسی میکنم و نتیجه رو به شما اعلام خواهم کرد

11. 2 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شما خیلی باحال هستین شما ها سرعت اینترنتتون را با این دو تا سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امتحان کنین میفهمین که سرعتتون نسبت به کابران دیگه که از شرکت های دیگه استفاده میکنن چقدر فرق میکنه
    سرعت های 128 و 256 و 512 تو صبانت هیچ فرقی با هم ندارن و فقط از مشترکین ساده بیشتر پول میگیرن اگه شما ها وارد به سیستم داخلی مودمتون باشین میتونین بفهمین با چه سرعتی به صبانت متصل هستین , براتون میگم عزیزان سرعتی که دریافت میکنین سقفش 1024 و سرعت ارسال سقفش 512 هستش شما چه 128 بگیرین چه 256 بگیرین این عددها بالاتر نخواند رفت البته ممکنه که پایین بیاید

حالا حصاب کنین ؛ دوسته من پارس آنلاین گرفته تازه پایین ترین حصابشون که میشه 128 ترافیک 2 گیگ وقتی رفتم تو تنظیمات مودم که ببینم با چه سرعتی وصل شده در کمال ناباوری دیدم که سرعت دریافتش 2048 هست یعنی دو برابر صبانت , بخاطر همین برای شارژ جدید سرعت 256 صبانت را درخواست دادم وقتی این سرعت برام وصل شد هیچ فرقی نمیکرد با قبلش البته چرا یه فرقی کرد اونم این بود که وقتی مودم را بررسی کردم 1سرعت 1024 که باید باشه شده 1019 آخه شماها بگین این درسته پول بیشتر بگیرن ولی همون خدمات معمولی ارائه بدن ,من که خودم منتظرم شارژ این دفعه هم تموم بشه برم سراغ پارس آنلاین از این صبانت راحت بشم

13. 3 کاربر از shaian2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من نمي تونم وارد صفحه ريز مصرف اين صبانت لعنتي بشم
    هر كار مي كنم نميشه.اين لعنتي ها يه سايت درست و حسابي هم ندارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

شما خیلی باحال هستین شما ها سرعت اینترنتتون را با این دو تا سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امتحان کنین میفهمین که سرعتتون نسبت به کابران دیگه که از شرکت های دیگه استفاده میکنن چقدر فرق میکنه
    سرعت های 128 و 256 و 512 تو صبانت هیچ فرقی با هم ندارن و فقط از مشترکین ساده بیشتر پول میگیرن اگه شما ها وارد به سیستم داخلی مودمتون باشین میتونین بفهمین با چه سرعتی به صبانت متصل هستین , براتون میگم عزیزان سرعتی که دریافت میکنین سقفش 1024 و سرعت ارسال سقفش 512 هستش شما چه 128 بگیرین چه 256 بگیرین این عددها بالاتر نخواند رفت البته ممکنه که پایین بیاید

حالا حصاب کنین ؛ دوسته من پارس آنلاین گرفته تازه پایین ترین حصابشون که میشه 128 ترافیک 2 گیگ وقتی رفتم تو تنظیمات مودم که ببینم با چه سرعتی وصل شده در کمال ناباوری دیدم که سرعت دریافتش 2048 هست یعنی دو برابر صبانت , بخاطر همین برای شارژ جدید سرعت 256 صبانت را درخواست دادم وقتی این سرعت برام وصل شد هیچ فرقی نمیکرد با قبلش البته چرا یه فرقی کرد اونم این بود که وقتی مودم را بررسی کردم 1سرعت 1024 که باید باشه شده 1019 آخه شماها بگین این درسته پول بیشتر بگیرن ولی همون خدمات معمولی ارائه بدن ,من که خودم منتظرم شارژ این دفعه هم تموم بشه برم سراغ پارس آنلاین از این صبانت راحت بشم
    من دل خوشی ندارم از صبا نت!ولی خب منم تو فکر عوض کردنش هستم،حرفت کاملا درسته،ولی الان downstream من 6000 هست،با اینکه 128 دارم،خب حالا اینجا جالب میشه،واسه شما باز میرارن پهنای باند رو،ولی مثلا من با اکانت 256 حدود 220 کیلوبایت میگیرم ولی با 128 خودم 140 اینا تقریبا!!عجب!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •