بستگی به مقدار ولوم داره
واسه من با ولوم وسط هر ساعت 3-4 درصد کم میشه
-------------------------------------------------------------------
مقدار استنبای منم با کاستوم رام 2.3.4 هر 6 ساعت 1 درصد هست
بستگی به مقدار ولوم داره
واسه من با ولوم وسط هر ساعت 3-4 درصد کم میشه
-------------------------------------------------------------------
مقدار استنبای منم با کاستوم رام 2.3.4 هر 6 ساعت 1 درصد هست
کاستوم رام خیلی عالی هست ، هیچ مشکلی با فارسی نداره .
البته یه سری مشکلات داره که سازنده یه آپدیت دیروز داده و گفته مشکلات حل میشه .
آموزشش هم تو موبایلستان هست و راحت نصب میشه ، فقط اینکه اینترفیس گوشی عوض میشه .
به این دقت نکرده بودم ولی ولوم بالا بود یادمه
میشه لینک این آموزشو برام بفرستی ؟
.
دوستانی که رام 2.2 یا 2.3.3 رسمی فارسی دارن میشه اینجا بگن ، یه زحمتی براشون داشتم
این لینکش تو فروم آندروید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم موبایلستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داداش
ببین یه فیلم divx معمولی 700mb بریز رو گوشی زیرنویسشم با اسم فیلمه هم اسم کن بریز رو گوشی ، بعد با پلیر خود گوشی اجراش کن ببین زیرنویس رو چه جوری اجرا میکنه ؟
یعنی ببین وقتی تو فیلم یه دیالوگ گفته میشه بعد فرض کن 1 دقیقه کسی چیزی نمیگه ببین تو اون یک دقیقه این زیرنویس روی صفحه میمونه یا میره ؟ یعنی ببین تا شروع دیالوگ بعدی اون دیالوگ قبلی روی صفحه میمونه یا نه مثل کامپیوتر زمان درسته ؟
امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم
شما من خودم وقتی با رام 2.3.4 کاستوم که فارسیش کردم این کارو میکنم زیرنویس قبلی تا شروع زیرنویس بعدی روی صفحه میمونه یعنی کسی چیزی نمیگه ولی زیرنویس قبلی همین جوری روی صفحه هست
به خاطر همین از پلیر های دیگه استفاده میکنم تا این مشکلو نداشته باشم ولی متاسفانه یه برتری رو که پلیر اصلی داره اونا ندارن اونم صدای دالبی 5.1 پلیر اصلی هست
منتظرم جوابتم
ممنون
سلام
من الآن تست کردم
نخیر ، وقتی صحبت میکنند زیر نویس میاد ، وقتی هم صحبت تموم میشه سریع میره ، و بعد که حرف میزنن دوباره متن جدید میاد !!
دوست عزیز متاسفانه فیلم divx با زیر نویس ندارم تست کنم ولی دوستمون تست کرده حتما مشکلی نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)