تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 1298 اولاول ... 274274775175235245255265275285295305315375776271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ما که دیگه بی خیال شدیم اون یکی که شبانه رایگان نداره اون یکی هم که رو dlc سرویس نمیده
    فقط الان یه سوال مثل خوره افتاده به جونم. اونم اینه که dlc همون فیبر نوریه یا فرق داره؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

بهشون زنگ زدم گفتن که dlc را ساپورت نمیکنن
    دوست عزیز رنگین کمان زیر مجموعه مخابراته. یسر به سایتش بزن و ببین پیش شمارت ساپورت میشه یا نه

از منم dlc هست و گفتن ساپورت میشه....۲۰۳۱.ir

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ما که دیگه بی خیال شدیم اون یکی که شبانه رایگان نداره اون یکی هم که رو dlc سرویس نمیده
    فقط الان یه سوال مثل خوره افتاده به جونم. اونم اینه که dlc همون فیبر نوریه یا فرق داره؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟
    عوام میگن فیبر نوری. اما فقط تو خود مرکز مخابرات از فیبر استفاده شده نه در باقی موارد سیم مسیه

داره خودمونی میشه ID M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خیال آزادی

پيش فرض

ممنون
    اول زنگ زدم با اینکه گفتم الان از adsl مخابرات استفاده میکنم ولی نفهمید انگار
    دوباره زنگ زدم و فهمید و یه سه ماه ثبت نام کردم

dlc سرویسیه که فیبر نوری را تا دم محله میارن و بعد با کافو (فکر کنم اسمش همینه ) تبدیل میکنن به سیم مسی و میاد در خونه ها
    Last edited by ID M; 22-04-2013 at 15:46.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون
    اول زنگ زدم با اینکه گفتم الان از adsl مخابرات استفاده میکنم ولی نفهمید انگار
    دوباره زنگ زدم و فهمید و یه سه ماه ثبت نام کردم
    اوپس عجب سرعتی یعنی الان با رنگین کمان آنلاینی ؟ سرعت دانلودت چقدره؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    dlc مخفف digital loop carrier که تعدادی خط تلفن به صورت تنها مثلا 24 تا را روی یک خط T1 یا E1 یا فیبر نوری انتقال می ده . کارش هم اصولا افزایش برد و بازدهی و سادگی نصبه . حالا اینکه از مرکز مخابراتی تا اون جعبه هایی که معمولا کنار خیابون هستند (جعبه های سبز را نمیگم اون سفید بزرگها) کدوم هست بستگی به مخابرات داره. تا اونجا که یادم میاد چند سال پیش از ما را که عوض کردند فیبر کشیدن . مشکله اکثر isp ها اینه که روی dlc نمیتونند سرویس بدند. چون اصولا توی ایران کل زیرساخت دست مخابراته اگه شرکتی روی این خطوط سرویس می ده با مخابرات قرار داد داره و تجهیزات مال مخابراته اون اینترنت را فراهم میکنه. به هر حال به مرور همه خطوط باید dlc بشند این اینترنت هم اگه مخابرات روی این خطوط ارائه نده هیچ شرکتی نمیتونه بده بدشانسی ما اینه که مخابرات الان داره به کل خطوط توی استان سرویس میده اگه همون سرویس را فقط به dlc ها می داد وضع خیلی بهتر بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و احترام

با توجه به مصوبه جديد هيات مديره محترم شرکت مخابرات استان اصفهان نسبت به اعمال 30 درصد تخفيف شبانه از ساعت 02:00 بامداد لغايت 06:00 صبح و همچنين افزايش قيمت هرگيگا بايت از مبلغ 2500 تومان به 3500 تومان اقدام گرديد.
    30% تخفیف بخوره تو فرق سر اعضای هیئت مدیره محترم شرکت مخابرات اصفهان !

ما 30% تخفیف نخوایم باید با کدوم ..... حرف بزنیم ؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب ،

از امروز اینترنت رو کردن 3700 تومن

با این قیمت اصلا نمی ارزه و من دیگه حتی 1 گیگ هم از مخابرات استفاده نمیکنم

همه ی شرکت ها دارن قیمت رو میارند پایین ، اونوقت اینا جوگیر شدن و دارن قیمت رو افزایش میدن

به شخصه از اینترنت 4 تا ISP استفاده کردم و مزخرف ترینشون همین مخابرات بوده ، فقط به خاطر قیمت پایینش بوده که ازش استفاده میکردم که الان دیگه نمی ارزه

نکته ای که در مورد مخابرات هست اینه که حجم مصرفی کاربر خیلی زود تموم میشه

من با صبا نت 1 گیگ رو توی 4 ، 5 روز تموم میکنم اما نمیدونم چرا هرچقدر هم کم مصرف کنم با مخابرات دو روزه تمومه

یعنی ته دزدن اینا
    شدید با این مورد حجم منم مشکل دارم
    مثلا قبلا برا شرکتمون یکساله از پیشگامان گرفته بودم کل سال 15 گیگ حجم داشت اخرش زیاد هم میمومد ولی الان 4 گیگ اینو فعال کردم هنوز هیچی نشده مصرفم نزدیک 600 مگ شده
    خونه هم قبلا انتخابی نداشتم (چون فیبر بوده اول تا حالا فقط از مخابرات دارم) اما بازم مقایسه میکنم میبینم اصلا اینقدر مصرف من نیست حالا این وسط چیکار میکنن خدا میدونه
    کسی هم جوابگو نیست
    بچه ها اگه همه این مشکل رو داشته باشن (داشتنش که دارن اگه متوجه شده باشن چون ریز بشی میبینی تو پاچت کردن) همه دسته جمعی پیگیر بشیم چون با این قیمت ها و انحصار طلبی دیگه ترافیک هم تو پاچمون بکنن زور داره
    به نظر من برید فعلا زرین رو انصراف بدید تا هزینه این دیگه اضافه نشه چون با این قیمت دیگه اصلا نمیصرفه
    من تنهایی هم پیگیری کردم هیچ فایده ای نداره باید دسته جمعی بشیم بریم چند جا حتما درست میکنن

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

کسی میدونه شبکیه سرویس چطوریه؟خوبه؟
    شبانه اش خوبه؟ سرعت سرویساش چنده؟ مثلا 128 سرعت دانلودش چنده و 1 مگ چنده؟
    سرعت ها توی روز زیاد فرق نداره .. ولی خب 1 مگ سریع تر هست

عمده تفاوت توی شبانه هست.
    من با سرویس 1 مگ ماهی حدود 60 گیگ شب ها دانلود میکردم ، (بعد عید هنوز استفاده نکردم)

در کل اگر شبانه میخوای بهترین ها یکی همین شبکیه هست و یکی هم صبا نت

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام امروز همینطوری رفتم تو پنل دیدم قیمت شده 3700 ما هم گفتیم عمرا دیگه زورگویی رو تحمل کنیم....به توصیه دوست عزیزمون بیو استار یه زنگ زدم به رنگین کمان و قیمتارو جویا شدم
    گفتن هزینه هر گیگ 2700 تومن هست و اسما سرعت 128 و در واقع تا 3 مگابیت باز هست تو سایتشون هم که برین یه اپید تست هست که همینو میگه و نظرات کاربران اکثرا راضی بودن من شاهین شهر هستم .اما گفتن که بهمون گفتن که افزایش قیمت بدین واسه همین گفتن پیشنهاد میکنیم سرویس 1 ساله بردارین و اینکه فعلا از مخابرات انصراف ندین تا ببینیم اینجا پورت خالی میشه!! مگه پورتا یکی نیست ؟!
    به نظرم یه یک ماهه رو برداریم تا پوز مخابرات دزد رو بزنیم فعل اگرم قیمت رو بردن بالا که نهایتا تعویض میکنیم.
    من الان سرویس 3 ماهه رنگین کمان گرفتم
    3 ماه 20 گیگ 41 تومن ..
    یعنی هر گیگ حدود 2000 تومن
    البته وقتی مخابرات گرون کنه این ها هم پرو میشن و گرون میکنن.
    بهترین کار این هست که یک خط دیگه بگیرید و پیگیر این باشید که dlc نباشه ، بعد هم یه سرویس درست حسابی بگیرید.
    وایمکس هم بد نیست فقط هزینه اولیش زیاده

برای من جالبیش این هست که عمده ی شرکت ها از قبل عید قیمت ها رو کاهش دادن
    اما اینها در کمال پرویی میان و قیمت رو افزایش میدن

الان قیمت آسیاتک و صبانت و... یا کاهش یافته یا اینکه حجم رو اضافه کردن.
    Last edited by biostar; 22-04-2013 at 22:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •