تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 1291 اولاول ... 274274775175235245255265275285295305315375776271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوستان من تو نمایندگی ثبت نام کردم بازم باید تو ثایت ثبت نام کنم؟؟

شماره حسایشون چی هست؟من گفت واریز کنم

موندم جی کار کنم
    دوست عزیز اگر توی نمایندگی رسمی خود ایرانسل ثبت نام بکنی به شما یک شماره وایمکس میده و کلمه عبور هم برای تلفن همراه شما (همون شماره ای که در زمان ثبت نام داده اید- البته برای همراه اول ممکن با اختلال باشه) و ه م به آدرش ایمیلی که ثبت کردیه اید ارسال میشه! بعد از اون باید برید داخل سایت و ازلاعات خودتون رو تایید کنید. بعد از این مرحله یک پیام کوتاه به و یک ایمیل دیگه برای شما میاد که شامل مبلغ پرداختی و شناسه پرداخت برای شماست
    سه روش هم برای پرداخت وجود داره که در سایت ایرانسل هم هست

اما قبل از پرداخت با خط ایرانسل یه تماس با 707 بگیر و بگو میخوای پوشش منطقه ات رو چک کنی زیاد پشت خز میمونی ولی آدرس دقیق ارت میکیرن و بهتون میگند که شما تحت پوشش هستید یا نه به نظر من بعد از دریافت این تاییدیه پول رو پرداخت کن!!
    بعد از این که پول رو واریز کردی هم منتظر بمون تا تماس بگیرند البته اگر تا 48 ساعت بعد زنگ نزدند باز 707.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی میدونه با مودم اوت دور مبین نت میشه بیای ایرانسل؟>

3. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با یک عملیات شهادت طلبانه و خیلی خفن تونستم به L2TP وصل بشم
    در حالت عادی امکانش نیست که کسی وصل شه
    با سلام
    بنده یه سرور اختصاصی دارم که براحتی با کانکشن آماده L2TP بهش کانکت میشم و سرعت هم خوبه. روی همه ویندوزها هم جواب میده. هر کی خواست PM بده بهش اکانت تست بدم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این مودم وایرلس پورت لن هم داره؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستاني كه وي پي ان استفاده ميكنن چرا خودشون رو عذاب ميدن؟؟؟ خوب پورت SSTP بگيرين قيمت كه همون هست و سرعت خوبه و اطلاعات همه كد گذاري شده و مطمئن هست.
    در ضمن پورتها باز شده ولي سرعت بسيار پائينه و با قطع كردنش فرقي نداره. فقط sstp كه به راحتي داره كار ميكنه و مدتي كه همه وي پي ان ها قطع بود اينا به راحتي كار ميكردن با سرعت بالا. من كه ديروز 20 تا عكس 9 مگابايت رو با وي پي ان سريع آپلود كردم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این مودم وایرلس پورت لن هم داره؟
    بله ، این مدل های فعلی هر کدوم 1 پورت Lan با کابل RJ45 دارن
    دوستاني كه وي پي ان استفاده ميكنن چرا خودشون رو عذاب ميدن؟؟؟ خوب پورت SSTP بگيرين قيمت كه همون هست و سرعت خوبه و اطلاعات همه كد گذاري شده و مطمئن هست.
    در ضمن پورتها باز شده ولي سرعت بسيار پائينه و با قطع كردنش فرقي نداره. فقط sstp كه به راحتي داره كار ميكنه و مدتي كه همه وي پي ان ها قطع بود اينا به راحتي كار ميكردن با سرعت بالا. من كه ديروز 20 تا عكس 9 مگابايت رو با وي پي ان سريع آپلود كردم.
    من با L2TP خیلی راحت کار میکنم. در ضمن فرقی نداره هیچ کدوم از این PN/\ ها به هیچ عنوان رمز نگاری ندارن
    PN/\ ای که رمز نگاری کنه از ماهی 15-16 دلار کمتر نیست حالا میان میدن 2 هزار تومن فقط در نقش یک چیزشکن عمل میکنه. تا حالا فکر کردین چرا روی سایت های فروش PN/\ خیلی کم محدودیت فیــــلــــتـــریـــــنــ ــــگ اعمال میشه؟

8. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوست عزیز اگر توی نمایندگی رسمی خود ایرانسل ثبت نام بکنی به شما یک شماره وایمکس میده و کلمه عبور هم برای تلفن همراه شما (همون شماره ای که در زمان ثبت نام داده اید- البته برای همراه اول ممکن با اختلال باشه) و ه م به آدرش ایمیلی که ثبت کردیه اید ارسال میشه! بعد از اون باید برید داخل سایت و ازلاعات خودتون رو تایید کنید. بعد از این مرحله یک پیام کوتاه به و یک ایمیل دیگه برای شما میاد که شامل مبلغ پرداختی و شناسه پرداخت برای شماست
    سه روش هم برای پرداخت وجود داره که در سایت ایرانسل هم هست

اما قبل از پرداخت با خط ایرانسل یه تماس با 707 بگیر و بگو میخوای پوشش منطقه ات رو چک کنی زیاد پشت خز میمونی ولی آدرس دقیق ارت میکیرن و بهتون میگند که شما تحت پوشش هستید یا نه به نظر من بعد از دریافت این تاییدیه پول رو پرداخت کن!!
    بعد از این که پول رو واریز کردی هم منتظر بمون تا تماس بگیرند البته اگر تا 48 ساعت بعد زنگ نزدند باز 707.....
    والا نه ایمیلی اومده نه به شمارم و ایرانسل هم هست

الان برام دوباره ثبت نام کنم؟یا با 707 پیگیر بشم؟

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

والا نه ایمیلی اومده نه به شمارم و ایرانسل هم هست

الان برام دوباره ثبت نام کنم؟یا با 707 پیگیر بشم؟
    زمان ثبت نام به شما شناسه وایمکس داده شد؟؟؟ اگر به شما شناسه وایمکس نداده اند از آن نمایندگی پیگیر شوید لطفا اگر دیدی که به شما اطلاعاتی نمیدهند با 707 تماس بگیرید هم مشکل نمایندگی رو بفرماییدو هم اینکه ببینید برای شما ثبت نامی انجام شده است یا نه!
    اگر ثبت نام نکرده بودند خودتان ثبت نام را در سایت انجام دهید و بعد بقیه مراحل هم مثل بالا هستند.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله ، این مدل های فعلی هر کدوم 1 پورت Lan با کابل RJ45 دارن

من با L2TP خیلی راحت کار میکنم. در ضمن فرقی نداره هیچ کدوم از این PN/\ ها به هیچ عنوان رمز نگاری ندارن
    PN/\ ای که رمز نگاری کنه از ماهی 15-16 دلار کمتر نیست حالا میان میدن 2 هزار تومن فقط در نقش یک چیزشکن عمل میکنه. تا حالا فکر کردین چرا روی سایت های فروش PN/\ خیلی کم محدودیت فیــــلــــتـــریـــــنــ ــــگ اعمال میشه؟
    ايمان جان ولي اين sstp سيستمش فرق ميكنه من تست كردم خودم و يكي از آشنايان هم مدير شبكه يه جاي مهمي هست گفت مشكلي نداره امنيتش بالاست مثل همون tor ميمونه چون اون هر لحظه آي پيش عوض ميشه و از چند تا سرور تغذيه ميكنه ضمن اينكه حالا كساني به اين اسم ميدن رو نميدونم ولي من دوستم كه فنلاند هست و تو يه شركت تجارت الكترونيك هست كه در ايران هم شعبه داره و مستر كارت و paypal و اين چيزا صادر ميكنن برام ميگيره. قيمت هاي مختلفي داره. ولي در كل sstp از 2 پورت ديگه از نظر سرعت و كارايي بهتره چون جديدتر هست و مخابرات مدتي هم با اين پورتها به مشكل خورده بود و در زمان قطعي ها هم فقط اين مشكل نداشت. حالا نميدونم شما چطور l2tp داري استفاده ميكني من چند تا اكانت ديگه دارم كه كانكت ميشه ولي سرعت به شكل افتضاحي پائينه و عملا سايتي رو باز نميكنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

زمان ثبت نام به شما شناسه وایمکس داده شد؟؟؟ اگر به شما شناسه وایمکس نداده اند از آن نمایندگی پیگیر شوید لطفا اگر دیدی که به شما اطلاعاتی نمیدهند با 707 تماس بگیرید هم مشکل نمایندگی رو بفرماییدو هم اینکه ببینید برای شما ثبت نامی انجام شده است یا نه!
    اگر ثبت نام نکرده بودند خودتان ثبت نام را در سایت انجام دهید و بعد بقیه مراحل هم مثل بالا هستند.
    نه چیزی نداد

وقتی به من زنگ زدن گفتن ثبت نام منو دیدن فقط واریز کنم بعد میان وصل میکنن

پس به 707 تماس بگیرم چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •