تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 1049 اولاول ... 274274775175235245255265275285295305315375776271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

m- rayan با تشکر . نظرت در مورد ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 چیه؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
    امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
    اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .

ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
    حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .

حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .

3. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان عزیز 606جامو رو چند گرفتید ؟
    من نگرفتم.فکر اشتباه متوجه شدید.یکبار دیگه پست من رو بخونید.

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------

m- rayan با تشکر . نظرت در مورد ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 چیه؟
    به نظرم عالیه.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درسته رایان عزیز حق باشماست اشتباه خوندم رفتم جامو رو دیدم منتها دوباره بدون تست فکر کنم همون پایونیر رو بگیرهم چون زیر 1میلیونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    الان قیمت مدل های مختلف بلوسنس چنده!؟
    T16 = 80
    T14+ = 90 بود!
    الان نیست و ظاهراً بیاد گرانتر هم هست

ُسلام به شما
    قیمت های بلوسنس از 80 هزار تومان به بالاست
    قیمت هاش به نسبت گرون هست .
    جالب اینکه از لحاظ طراحی خیلی قوی نیست و چنگی به دل نمی زنه.
    من پیشنهاد می کنم از پرویژن استفاده کنید . اطلاعات اش هم از لینک ذیل قابل دسترسی هست .
    همان طور که قبلا گفتم پرویژن شرکتی هست که تو تولید قطعات میکس و مونتاژ اسم و رسم دار هست و مسلما میشه انتظار داشت محصول تولیدی اش به نسبت قیمت مناسبی که داره ( حدود 75 هزار تومان ) مرغوب و با کارایی بالا باشه .
    برای مشاهده اطلاعات از لینک ذیل استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما گرفتید این مدل x-5 رو ؟ اگه آره یکم از مزایا و معایبش بگید بی زحمت .
    دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
    امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
    اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .

ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
    حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .

حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .
    پروویژن خیلی کیفیت دلچسبی نداره
    این مدل فعلاً با توجه به قیمتش و امکاناتش از بقیه به صرفه تر است.
    کد:
    اين دستگاه همه امكانات ست آپ باكس، دستگاه‌هاي پخش فيلم و موسيقي و حتي رايانه را داراست

آي‌تي مديا به بازار مي‌آيد

معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران با حضور در برنامه زنده «صفر و يك» كه از شبكه آموزش پخش مي‌شد، از عرضه «آي‌تي مديا» به عنوان تنها نمونه در جهان در آينده‌اي نزديك خبر داد.

لطف‌الله سياهكلي در اين برنامه با تشريح چگونگي حضور دنياي وب به عنوان يك مكمل براي راديو و تلويزيون گفت: در ابتدا وب نيز همانند راديو و تلويزيون ارتباطي يكسويه داشت، اما با ظهور وب 2 يك سيستم كاملا تعاملي در ارتباطات شكل گرفت و اخيرا نيز وب 3 را طراحي كرده‌اند كه ضمن دارا بودن تمامي خصوصيات وب 2، هوشمند نيز هست و پس از مدتي كه كاربر با دنياي اينترنت كار مي‌كند، وب سلايق و نيازهاي او را شناسايي و بر همين اساس به او خدمات مي‌دهد.
    سياهكلي خاطرنشان كرد: در دنياي جديد زمان و مكان بي‌نهايت است و از سوي ديگر صاحبان رسانه‌ها نيز دائما در حال رقابت با يكديگر هستند و به همين دليل ما نيز چاره‌اي نداريم كه برخي از كاستي‌ها را از طريق دنياي وب جبران كنيم.
    وي يادآور شد: از 3 سال قبل بر روي محصولي كاملا پيشرفته به نام «آي‌تي مديا» در حال كار هستيم و خوشبختانه مدتي پيش رئيس سازمان صداوسيما جمهوري اسلامي ايران مجوز عرضه آن در بازار را دادند.
    معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيما با تشريح قابليت‌هاي دستگاه «آي‌تي مديا» گفت: شايد اين دستگاه تنها نمونه در سطح جهان باشد كه تمامي مراحل ساخت آن به دست متخصصان داخلي انجام شده است و در واقع اين دستگاه تجميعي است از همه آنچه كه امروز به عنوان دستگاه‌هاي رسانه‌اي در يك خانه مي‌توان پيدا كرد.
    وي تصريح كرد: اين دستگاه همه امكانات ست آپ باكس، راديو، كنسول‌هاي بازي، دستگاه‌هاي پخش فيلم و موسيقي و حتي رايانه را يكجا داراست و اگر كسي اين دستگاه را داشته باشد ديگر نيازي به داشتن همه اين دستگاه‌ها ندارد.
    سياهكلي همچنين با اشاره به ارزان و كوچك بودن اين دستگاه خاطرنشان كرد: طبق برآوردهاي ما اين دستگاه در حدود 100 هزار تومان قيمت خواهد داشتو حتي با برخي از شركت‌ها به توافق رسيده‌ايم تا به صورت اقساطي در بازار عرضه شود.
    معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيما تصريح كرد: در حال حاضر اين دستگاه داراي 2 مگابايت فضاي وب است كه از اين نظر كاربران هيچ‌گونه مشكلي نخواهند داشت و حتي در آينده قصد داريم آن را به 5 يا 6 مگابايت ارتقا دهيم و تنها چيزي كه اين دستگاه به آن نياز دارد يك صفحه نمايش است كه مي‌تواند تلويزيون‌هاي موجود در بازار باشد و حتي قابليت استفاده از موس و كيبورد را نيز دارا خواهد بود.

روزنامه جام جم شنبه 12 آذر 1390

کد:
    انشالله ده سال دیگه که اومد من را هم خبر کن!
    سه چهار سال پیش یک دستگاه به نام کلون آیزر قرار بود بیاد و همه جا را متحول کنه!
    خیلی چیز عالی بود ولی من فقط موفق به دیدن کاتالوگ و آدرس کارخانه اش شدم والسلام

8. 2 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

mr_rayan اگر شما بخوای یک سیستم سینمایی با قیمت مناسب و کارکرد عالی پیشنهاد بدی چه ستی رو معرفی می کنی؟ بین ست( آمپلی RX-A710 یاماها و جامو 3 S 428 HCS ) و یا ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 کدوم بهتره؟ احیانا قیمت این ستها رو می تونی حدس بزنید؟ ست دیگری هم پیشنهاد دارید بفرمایید صدا برایم خیلی اهمیت دارد و بهد از آن upscaling خوب . آیا آمپلی های AVENTAGE یاما مثل A2010 تو ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من بالاخره DENON F-107 رو گرفتم . 900 تومن.
    تجربم رو میگم برای دوستانی که مثل من تو فکر خرید مینی های فای هستن.
    تو اینترنت که داشتم سرچ میکردم میگفتن مناسب اتاق خواب و آشپز خانه ، اصلا این طور نیست باهاش میتونید یه هیات کوچیک هم را بندازید ، به عبارت بهنتر این عبارت مینی های فای کمی گول زنندست و برای خودش بچه غولی بح حساب میاد.
    .
    .
    اگر دنبال صدای بوم بوم هستید سراغ این سیستم نرید ، به قولی اوپ دیس ترین آهنگ ها هم تو این سیستم در حجم صدای بالا هم همچین حسی رو بهتون منتقل نمی کنه .
    .
    .
    باید بگم کل تنظیمات صدایی که داره فقط باس و تریبله که تقربا به یک تنظیم خواص برای آهنگها خواهید رسید و دیگه سراغ تنظیم نخواهید رفت.
    -
    -
    کلا 60 واحد صدا داره که در عمل شما از 50 به بعد باید برای رسیدن صدا به هم در منزل داد بزنید تا بتونید صدای هم دیگر رو بشنوید تاز ه شاید هم نشنوید !
    .
    .
    در حجم صدا تا 20 فکر می کنید پولتون رو کاملا دور ریختید همون صدایی رو میده که سینمای خانگی فیلیپیسی که 3 سال پیش 300 تومن گرفته بودیم.ولی وقتی ولوم رو به 35 میرسونید واقعا ازش لذت میبرید ، من تا به حال توی هیچ سیستمی صدای سیاوش قمیشی رو اینطوری نشنیده بودم (یه ترکش رو برای تست تو تمام مغازه های جمهوری چرخونده بودم !) اصلا قابل مقایسه با سینمای خانگی مون نیست و در مقابلش مثل یک اسباب بازیه. تفکیک صداش عالییه تا به حال نمیدونستم یه cd هم می تونه هوا داشته باشه ! فکر نکنم هیچ جزئییاتی از موزیک رو جا بندازه و در واقع صدای اغراغ شده (بوم بوم - دیس دیس الکی !!!) نداره. تصنیف های شجریان و شهرام ناظری و کلا موزیک سنتی رو وقتی با این دستگاه گوش می کنید یک تجربه کاملا جدیدیه انگار که تو کنسرتشون هستید و واقعا لذت بخشه ولی موزیک پاپ امروزه که بر پایه موسیقی الکترونیک هست تو ای سیستم اصلا حال نمیده.
    .
    .
    .
    .
    فوق العاده طراحی زیبا ، کوچک که هر گوشه ای از خونه جا میشه و نباید نگران جا دادنش باشید. با باندهای چوبی.
    چون هیچ گونه خروجی تصویر نداره نیاز نیست بچسبونیدش به تلوزیون!
    ..
    ..
    دسترسی به فولدرهای فلش مموری و ipod تون فوق العاده راحت و سریعه و دیگه مثل سینماهای خانگی مجبور نیستید حتما اول تلوزیون رو روشن کنید ببینید چی به چیه ! با هزار تا بد بختی یه فولدر رو پیدا کنید.
    .
    .
    نتیجه گیری کلی من.
    من از خریدم راضیم .
    قیمتی که براش مناسبه یه چیزی بین 500 ال 600 باید باشه یعنی خیلی گرونه ... البته دارید پول برندش رو میدید.
    اگر در منزل سینمای خانگی ندارید و می خواهید تنها تنها یک بار خرج کنید اصلا سراغش نرید .
    اگر فقط و فقط به دنبال موسیقی هستید می تونید بهش اعتماد کنید. و جون میده برای مهمونی و پارتی . شک نکنید پشیمونتون نمیکنه.
    فاتحـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه
    Last edited by danavan; 04-12-2011 at 21:43.

11. 4 کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

11 مشکل و سوال در سینمای خانگی مدل HTS3540

با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟
    سوم اینکه این مدل ساخت کدوم کشوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من بالاخره DENON F-107 رو گرفتم . 900 تومن.
    تجربم رو میگم برای دوستانی که مثل من تو فکر خرید مینی های فای هستن.
    تو اینترنت که داشتم سرچ میکردم میگفتن مناسب اتاق خواب و آشپز خانه ، اصلا این طور نیست باهاش میتونید یه هیات کوچیک هم را بندازید ، به عبارت بهنتر این عبارت مینی های فای کمی گول زنندست و برای خودش بچه غولی بح حساب میاد.
    .
    .
    اگر دنبال صدای بوم بوم هستید سراغ این سیستم نرید ، به قولی اوپ دیس ترین آهنگ ها هم تو این سیستم در حجم صدای بالا هم همچین حسی رو بهتون منتقل نمی کنه .
    .
    .
    باید بگم کل تنظیمات صدایی که داره فقط باس و تریبله که تقربا به یک تنظیم خواص برای آهنگها خواهید رسید و دیگه سراغ تنظیم نخواهید رفت.
    -
    -
    کلا 60 واحد صدا داره که در عمل شما از 50 به بعد باید برای رسیدن صدا به هم در منزل داد بزنید تا بتونید صدای هم دیگر رو بشنوید تاز ه شاید هم نشنوید !
    .
    .
    در حجم صدا تا 20 فکر می کنید پولتون رو کاملا دور ریختید همون صدایی رو میده که سینمای خانگی فیلیپیسی که 3 سال پیش 300 تومن گرفته بودیم.ولی وقتی ولوم رو به 35 میرسونید واقعا ازش لذت میبرید ، من تا به حال توی هیچ سیستمی صدای سیاوش قمیشی رو اینطوری نشنیده بودم (یه ترکش رو برای تست تو تمام مغازه های جمهوری چرخونده بودم !) اصلا قابل مقایسه با سینمای خانگی مون نیست و در مقابلش مثل یک اسباب بازیه. تفکیک صداش عالییه تا به حال نمیدونستم یه cd هم می تونه هوا داشته باشه ! فکر نکنم هیچ جزئییاتی از موزیک رو جا بندازه و در واقع صدای اغراغ شده (بوم بوم - دیس دیس الکی !!!) نداره. تصنیف های شجریان و شهرام ناظری و کلا موزیک سنتی رو وقتی با این دستگاه گوش می کنید یک تجربه کاملا جدیدیه انگار که تو کنسرتشون هستید و واقعا لذت بخشه ولی موزیک پاپ امروزه که بر پایه موسیقی الکترونیک هست تو ای سیستم اصلا حال نمیده.
    .
    .
    .
    .
    فوق العاده طراحی زیبا ، کوچک که هر گوشه ای از خونه جا میشه و نباید نگران جا دادنش باشید. با باندهای چوبی.
    چون هیچ گونه خروجی تصویر نداره نیاز نیست بچسبونیدش به تلوزیون!
    ..
    ..
    دسترسی به فولدرهای فلش مموری و ipod تون فوق العاده راحت و سریعه و دیگه مثل سینماهای خانگی مجبور نیستید حتما اول تلوزیون رو روشن کنید ببینید چی به چیه ! با هزار تا بد بختی یه فولدر رو پیدا کنید.
    .
    .
    نتیجه گیری کلی من.
    من از خریدم راضیم .
    قیمتی که براش مناسبه یه چیزی بین 500 ال 600 باید باشه یعنی خیلی گرونه ... البته دارید پول برندش رو میدید.
    اگر در منزل سینمای خانگی ندارید و می خواهید تنها تنها یک بار خرج کنید اصلا سراغش نرید .
    اگر فقط و فقط به دنبال موسیقی هستید می تونید بهش اعتماد کنید. و جون میده برای مهمونی و پارتی . شک نکنید پشیمونتون نمیکنه.
    فاتحـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه
    آقا مباركه
    اي كاش يكم بيشتر از صدا مي نوشتي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان در ابتدا قصد خرید سینما خانگی داشتم اما بعد از کمی بررسی به این نتیجه رسیدم آمپلی فایر پایونیر 920 بگیرم(با بودجه 600تومان).
    حالا میخوام هم پلیر مناسب انتخاب کنم که Dlna رو ساپورت کنه و هم تمام فرمت ها و بلوری رو انجام بده خودم به Xtreamer SideWinder2 که یه مولتی پلیر هست رسیدم و یه درایو بلوری براش بگیرم که نمیدونم چه مواردی در خرید درایو بلوری درر نظر بگیرم(اگه گزینه بهتری هست راهنمایی کنید)
    در مورد باند و اسپیکر چه موارد و قابلیت هایی در نظر بگیرم و چه برندی مد نظر داشته باشم(با بودجه نهایت 600تومان)؟
    Last edited by kia.Tahamtan; 05-12-2011 at 13:21. دليل: ناقص بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •