دوستان سلام
نظرتون روی c650 چی هست چون بودجه کمی دارم تا 1200 بیشتر نمونم خرج کنم و در پست های قبلبی هم دوستان گفته اتد که با بودجه کم کم خرید LED توصیه نمی شود خودم نظرم روی c650
دوستان سلام
نظرتون روی c650 چی هست چون بودجه کمی دارم تا 1200 بیشتر نمونم خرج کنم و در پست های قبلبی هم دوستان گفته اتد که با بودجه کم کم خرید LED توصیه نمی شود خودم نظرم روی c650
مدل خیلی خوبیه.
با خیال راحت برو بخر.
تو خریدش شک نکن البته اگه بتونی پیدا کنی متاسفانه چون دیگه تولید نمیشه خیلی کم یاب شده
امسال هم فعلا سامسونگ تو سری 6 ال سی دی رو معرفی نکرده
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
مدل های جدید 2011 معرفی شدن تو ایران یا هنوز نه
اگر قرار هست تا تیر ماه بیاد پس باید معرفی شده باشن
همین الان این رو تو سایت خود گلدایران دیدم گفتم شما هم ببینید
cinema3d.goldiran.ir
خیلی برام حالب بود
راستی کسی از مدل های جدید و مشخصاتش خبری نداره
حالا قیمت بماند تا انشاالـ.... تیر ماه 1390
بله رونمایی شده. تاریخ خبرش 11 اردیبهشته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو خبرش، گلدیران گفته "اواخر خرداد محصولات Cinema 3D و Smart TV رو وارد بازار میکنه". البته بنظرم تا همه نمایندگیها و فروشگاهها، بخصوص تو شهرستانها بیارن میشه تیرماه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمپانیهای BenQ(بن کیو)وacer(ایسر)چه ملیتی دارند؟ایادرتولیدتلویزیون هم فعال هستند؟محصولات انها چه جایگاهی دربین برندهای موجوددارد؟
هر دو تایوانی هستند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدacer رو که گمون نکنم تلویزیون بسازه ولی Benq تو کار Tv هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جایگاه خوبی تو برندهای معتبر نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا پاسخ![]()
تو ایران اسامی مدلها رو برای تشخیص جنس قاچاق از اصل عوض میکنن
ضمنا شما اگه ای دی اس ال داری فکر کنم بشه آنلاین آپدیتش کرد البته اگه تی وی پورت لن داشته باشه برای اطلاعات بیشتر اینجا مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
46D7000 سامسونگ رو پیدا کردم. داخل سنندج مطمئن هستم 2200 و بانه رو 100% مطمئن نیستم درست فهمیده باشه فروشنده ولی گفت 1800 . ولی بدجوری گیر کردم بین LED D7000 با LED D8000 سامسونگ و 50 اینچ Plasma VT20 یا Plasma VT30 (البته اگه VT30 گیر بیاد)
خوب بر هرکس واضح هست که طراحی LED سامسونگ خیلی قشنگ و گوگلی هستبه قول بعضی ها مثل هلو میمونه آدم میخواد بخورتش
ولی در عوض طراحی پلاسمای پاناسونیک خیلی ضمخت و زننده هست
ولی خب مهم قاب پنل نیست بیشتر مهم تصویر توش هست. حالا خواهش دارم بر اساس نیازم راهنمایی بفرمایی کدوم رو بخرم:
1- مهمترین نیاز من کیفیت تصویر هست. فاصله تی وی تا چشم بین حدود 2 الی 3.5 متر. (اگه دیدم ناجور هست میشه فاصله رو تا 6 متر افزایش داد) سورس تصویر بیشتر شبکه های فارسی با کیفیت اونور (همون 4-5 تا شبکه با کیفیت که همه میشناسیدHD نیستن ولی کیفیتشون خوبه) شبکه های داخلی هم میخوام با کیفیت پخش کنه. نور منزل در روز متوسط و در شب با چند لامپ کم مصرف که جمعاً حدود 60-100 وات میشن تأمین میشه.
2- pvr هم داشته باشه بدم نمیاد ولی ظاهراً هیچ کدوم ندارن.
3- تا حد ممکن مشکلی با فرمت Avi و زیرنویس فارسی نداشته باشه. اگه mkv هم ساپورت کنه خوبه شاید بعداً به دردم بخوره)
4- اگر ارتباط بیسیم داشته باشه بهتر هست (مودم من روتر وایرلس هست نمیدونم سامی که وای فای درونی داره بهش وصل بشه یا نه)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)