رم یک گیگ کمه دیگه برادر من... در ضمن سی پی یو هم حتما باید دو هسته ای یا بالاتر باشه... بازم کرک دیگه تست کن... پست اول هم کلی اطلاعات مفید هست. ازش استفاده کن
رم یک گیگ کمه دیگه برادر من... در ضمن سی پی یو هم حتما باید دو هسته ای یا بالاتر باشه... بازم کرک دیگه تست کن... پست اول هم کلی اطلاعات مفید هست. ازش استفاده کن
دوستان خواهش میکنم بمن اخرین پچ همراه با کرک سالم رو برای liberity city رو برام بزارید مممنون میشم کمکم کنید الان جایی هستم و بصورت واقعا فوری نیاز دارم بهش . مممنونننننننن
سلام دوستان
من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم واسه همین دیگه سیوامو نگر نداشتم
حالا بازی رو نصب کردم واسه مولتی بازی کردن
سیو کامل بازی رو میخوام
نمیخوام هم xlive غیر فعال بشه چون میخوام آنلاین بازی کنم
حالا باید چکار کنم؟
پچ بازیم هم 1.0.7.0 هست+کرک razor 1911
سلامن Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City نصبه میخوام دسته نصب کنم نمیشه فایل رو هم که تو صفحه اول گذاشتید نیمشه دانلود کرد ضمنا" فایلهای iv رو میشه برای این بازی استفاده کرد
با سپاس
اون دیگه قدیمی شده الان دیگه ملت از این امولاتور استفاده می کنن چون هر دسته ای رو به ایکس باکس مچ می کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی خیلی لگ داره اصلا اعصابم خورد میشه ! من فریمم رو 45 هست اما بازم میگیره همرو پایین اوردم لازم میگیره ! یعنی اینجوریه؟ هم درایورم اپدیته هم اینکه کرکم razor هست کمک کنید لطفا ! پلیز .
ممنون نگقتید این ورژن که من دارم رGrand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City فرق میکنه با iv اره یا نه کدومشون کاملتذه
اقایون بنظرتون ارزش داره برم iv رو بگیرم؟ من الان لایر سیتی رو دارم اما یکم میگیره! از لحاظ کیفیت و گرافیک فرقی داره؟
والا این ورژن که شما دارید رو من نمی بینم متاسفانه تا تشخیص بدم کدومهولی خوب مشخصه دیگه اگه کاراکترت اون پسره آلبنیایی نیکو بلیچه IV هست و اگه اون پسره لوئیز اسپانیایی هست یا اون موتور سواره پس یعنی بازیت همون Episodes from Liberty City هست...
نه زیاد ولی به جرات میشه گفت شفاف ترین گرافیک مال دی ال سی بالاد آف گی تونی هست بعدش خود آی وی و آخر سر هم لاست اند دمند ولی همگی سر و ته یه کرباسن![]()
من تو یه مرحله از بازیه Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City گیر کردم،
میخوام بدونم کسی که این مرحله رو رد کرده میشه ازش فایلهای save شدش رو بگیرم جایگزین save خودم کنم؟
اصلا این کار درسته؟
مراحلی که تا به الان رفتم رو نمیپرونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)