تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 804 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بنظرتون 5800 بخرم یا سونی ارسکون دبیلو 995؟ تعصبی جواب ندینیا

سوال دوم: 5800 رنگ مشکیش خوشگلتره یا مشکی قرمزش؟
    Last edited by Help118; 27-03-2010 at 00:13.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بنظرتون 5800 بخرم یا سونی ارسکون دبیلو 995؟ تعصبی جواب ندینیا

سوال دوم: 5800 رنگ مشکیش خوشگلتره یا مشکی قرمزش؟
    به نظر من اگه 5800 بخری و به آخرین فریمور که الان 40 هستش آپدیت کنی خیلی بهتره . در ضمن مگه 5800 با رنگ مشکی خالیم داریم ! تا اونجایی که من میدونم 5800 فقط رنگهای مشکی_قرمز . مشکی_آبی و مشکی_نقره ایش تو بازار موجوده . موفق باشی.

3. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من گوشیمو الان اپدیت کردم به ورژن 40 قبلش ورژن 10 بودم الان دیگه وقتی تماس میگیری و دستت یا صورتت رو روی سنسور میذاری صفحه خاموش نمیشه که باتری زیاد مصرف نشه ضمن اینکه تاریخ دلیوری ها هم اشتباه میزنه برا دوستان هم همینطوره

داره خودمونی میشه OMID_TANHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    گرگان

12

دوستان مشکل صفحه نمایش 5800 تو اپدیت جدید رفع شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من گوشیمو الان اپدیت کردم به ورژن 40 قبلش ورژن 10 بودم الان دیگه وقتی تماس میگیری و دستت یا صورتت رو روی سنسور میذاری صفحه خاموش نمیشه که باتری زیاد مصرف نشه ضمن اینکه تاریخ دلیوری ها هم اشتباه میزنه برا دوستان هم همینطوره
    شما یه مستر ریست بکن ببین درست میشه.
    با این کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حواست باشه با مستر ریست هر پی رو گوشی داری می پره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان پنج شش نفر از دوستام 5800 دارن همشون ال سی دی سوزوندن یا می گن تصویر رشته رشته می شه و تو سرما هم ال سی دی هاش از کار می افتن. نظر شما چیه؟ این مساله دیوانم کرده

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان پنج شش نفر از دوستام 5800 دارن همشون ال سی دی سوزوندن یا می گن تصویر رشته رشته می شه و تو سرما هم ال سی دی هاش از کار می افتن. نظر شما چیه؟ این مساله دیوانم کرده
    سلام دوست من ایم مشکل LCD 5800 مال سری های قدیمیه گوشیه و جدیدا کسی دچار مشکل نشده.(تا جایی که اطلاع دارم)
    احتمالا دوستان شما از سری های اول گرفتن. یا اگر جدید گرفتن از همون سری های اول بوده که این مدت دست فروشنده مونده بوده.
    من در مورد این مشکل تحقیق کردم راه حل کاملش تعویض صفحه نمایشه! نکته ی جالبش این جاست که من از چند تا تعمیر کار پرسیدم همه گفتن بعد از تعویض مشکل بر نگشته. این یعنی مشکلی توی LCD های سری اول بوده که حالا بر طرف کردن وگرنه چرا تکرار نشده بعد از تعویض؟ (البته این چند موردی که من پرسیدم این طور بود.)
    اما من جایی ندیدم که نوکیا به مشکل LCD اعتراف کرده باشه! (شاید هست من ندیدم) نوکیا فقط گفته بود اون چند 100 تای اول مشکل اسپیکر دارن! اما من تا حالا ندیدم کسی با اسپیکرش مشکل داشته باشه اما 5-6 نفر دیدم با LCD مشکل داشته باشن! (فکر کنم نوکیا به LCD می گه اسپیکر!) به هر حال تا جایی که من متوجه شدم مشکل LCD در سری های جدید بر طرف شده! اما از اون جا که نوکیل رسما حرفی نزده که بهش اعتماد کنیم از باقی دوستان هم می خوام اگر اطلاعاتی دارن ما رو مطلع کنن. و شما دوست عزیز خودتم از چند تا تعمیر کار یه سوال بپرس تا مطمئن بشی.
    خوش باشی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

گوشي من اول مشكلي LCD نداشت ولي وقتي دادم بيرون فلش بزنن موقع بعدش بعضي وقتها صفحه ميپره (با برفكي اشتباه نشه) كه با قفل كردن و باز كردن مجدد رفع ميشه.
    بردم همونجايي كه درست كرده بود گفت ممكنه موقع بستن گوشي يكي از اتصالات شل بسته شده باشه و مجددا اتصالات رو باز و بسته كرد و مشكلش رفع شد.
    (براي فلش كردن گوشي رو باز كرده بود و بوسيله انصالات داخل گوشي فلش كرد.اينو گفتم كه نگين واسه فلش كردن گوشي رو باز نميكنند)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوشي من اول مشكلي LCD نداشت ولي وقتي دادم بيرون فلش بزنن موقع بعدش بعضي وقتها صفحه ميپره (با برفكي اشتباه نشه) كه با قفل كردن و باز كردن مجدد رفع ميشه.
    بردم همونجايي كه درست كرده بود گفت ممكنه موقع بستن گوشي يكي از اتصالات شل بسته شده باشه و مجددا اتصالات رو باز و بسته كرد و مشكلش رفع شد.
    (براي فلش كردن گوشي رو باز كرده بود و بوسيله انصالات داخل گوشي فلش كرد.اينو گفتم كه نگين واسه فلش كردن گوشي رو باز نميكنند)

سلام دوست عزیز

گوشی رو باز می کنند!!!!!
    من این گوشی رو با باکس رو چند بار دیدم با همین چشمام! باتری رو بر می دارند کانکتور های باکس زیر باتریه(باتری رو برداری می تونی بالای بر چسب ببینیشون!) باکس سه تا کاتکتور داره که ماله باتریه که وصل می شه به کاتور های باتری. و چند تا پین هم داره که به کانکتور های بالای بر چشب وصل می شن.
    فلش با USB هم که تکلیفش معلومه!
    باقی دوستان هم در این مورد نظر بدن.
    مرسی

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقای کیفیت عکس برداری 5800 واقعا پایینه یا مال من اینطوریه ؟!
    5320 دارم با دوربین 2 ، خیلی کیفیت عکسش بهتر از 5800 است !
    رنگ ها رو واقعی تر نشون میده واقعا اینطوریه؟ یا مال من خرابه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •