تازه بالای همین صفحه را ببینید روزی 3-4 نفر به کاربران شاتل اضافه میشه
ایشالا اکو تو منطقه شما هم ارایه بشه و البته برای همه دوستانی که تو منطقه شون اکو ارایه نمیشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تازه بالای همین صفحه را ببینید روزی 3-4 نفر به کاربران شاتل اضافه میشه
ایشالا اکو تو منطقه شما هم ارایه بشه و البته برای همه دوستانی که تو منطقه شون اکو ارایه نمیشه![]()
از من که امروز هم مجانیه گرچه 20 گیگ مصرف نشده هنوز دارم ولی دیگه چیزی برای دانلود نیست.
مدل جدید اسپید نت
Last edited by ایدون; 28-03-2009 at 15:04.
براي تهراني ها تا پونزدهم رايگانه ؟؟؟ چه خفن!!!!
پس شبانه روزي بشينين دانلود كنين...............
لازم به ذكره كه من هنوز نه adsl دارم و نه مسافرت ميرم و نه عيدي گرفتم !!
دوستان من امروز رفتم تغیر سرویس دادم از512 به 128 سه ماهه و برام 24 ساعت وصل کردن الان هنوز روی 512 هست و هنوز شارژش نکردم به نظر شما حجمی که الان استفاده میکنم صفر میشه یا جز سرویس جدید حساب میشه؟!ولی توی فاکتور 128 سه ماهه شده
![]()
ما که 3 روزه پینگمون اسیدی خرابه :((
اصلآ نمیتونم بازی کنم !! پینگم 1500 ه !! فقط با سرورهای شاتل پینگ خوبه + سایتا![]()
آقا اشتباه نكني ها.دوستان من امروز رفتم تغیر سرویس دادم از512 به 128 سه ماهه و برام 24 ساعت وصل کردن الان هنوز روی 512 هست و هنوز شارژش نکردم به نظر شما حجمی که الان استفاده میکنم صفر میشه یا جز سرویس جدید حساب میشه؟! ولی توی فاکتور 128 سه ماهه شده
من اين كار رو كردم از آخر ازم كم كردن نامردا. يعني الان چيزي كم نميكنه ولي وقتي اينترنتت شارژ شد، كم ميكنه. براي من هم چنين قاتي زده بود. شايد هم قات نباشه.
شیپ شیپ جون یه ندایی میدادی ما برات تمومش میکردیم!
تهران هستی؟! چطوری دلت اومد بری مسافرت؟!! حالا اشکال نداره، این هفته رو بکوب دانلود کن، تو میتونی ی ی ی!!!
فرشاد جان دلت خوش ها! میل میزنیم اعتراض میکنیم لج میکنن اون یه هفته رو هم ازمون کم میکنن!![]()
جدا ؟!! میگفتی من دوجین لینک از رپیدشیر بهت میدادم دانلود کنی!
من که توی این یک هفته ای که گذشت از بی اکانتی مُردم!اکانتهای دزدی هم که بعد از تغییر سیاستهای رپیدشیر دیگه گیرنمیاد ...
به به سلام، من هنوز رایگانم (آرت 3 تهران).
بچه ها برین مسافرت، من هم مسافرت رفتم هم اینکه همه دانلودمم خواهرم انجام داد (بهش یاد دادم چی کار کنه با تورنت).
ولی حیف شد بهش گفته بودم به کامپیوتر توی شبانه روز 4و5 ساعتی استراحت بده اما اگه خودم بودم با 2 تا کامپیوتر (لپ تاپم) هم دان میکردم که اون 4و5 ساعت هم بیکار نمونه.
چه طوری اشکان، کارت طلاییاتو دادی؟
من 2 تا کارت طلایی هنوز دارم. کسی خواست بگه.
اه این فاروم چرا اینجوری میکنه، من تا یه پست میخوام بزنم میگه 2 بار نفرست بعدش هم وایسا مدیریت تایید کنه. نمیدونم چرا این چوری میشه.
به هرحال خواستم بگم برا من رایگانه (آرت 3 تهران)
![]()
هم اکنون 343 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 343 مهمان)