چیپ ست کوالکوم S3 یا همون 8260 که رو سنسیشن هست ، البته با کلاک 1.5 گیگ. ا گیگ رم ، صفحه 4.3 اینچی و رزولیشن 1280 در 720 ...
nothing special!!
چیپ ست کوالکوم S3 یا همون 8260 که رو سنسیشن هست ، البته با کلاک 1.5 گیگ. ا گیگ رم ، صفحه 4.3 اینچی و رزولیشن 1280 در 720 ...
nothing special!!
و باز هم طراحی ناب سونی یا سونی اریکسون![]()
اخه یه خورده تغییری چیزی یه فلش زنونی اضافه کندوباره یه گوشی میزنه مثل ارک و ارک اس دوربین جلو نداره
![]()
دوربين جلو رو كه داره! بابا فلش زنون به درك اون سخت افزار عقب موندش مثل يه شوخي ميمونه
برندهای دیگه یواش یواش میرن سمت گوشیهای چهار هستهای اون وقت سونی اریکسون هنوز تو گوشی دو هسته ایش مونده.
من خودم با برت صحبت کردم گفت انشالا در آینده درست میشه , نگران نباشید .
اگر سونی همینجور پیش بره فکر کنم در سیمبیات تخته شه.
شایعات جدید و جالب از سه تا گوشی معرفی نشده که ظاهرا با توجه به اطلاعات قبلی نزدیک به واقعیته ...
Nozomi (LT26)
1.5GHz dual-core processor
4.3-inch Reality display with Bravia Engine & HD (720 x 1280) resolution
1G RAM & 32G ROM
12MP camera with Exmor R, 1080p full HD video recording & 720p HD front camera
Android Gingerbread on launch and will upgrade to Ice Cream Sandwich later
1750mAh battery
Nypon (LT22)
1GHz dual-core processor
4.0-inch Reality display with Bravia Engine, WhiteMagic display & qHD Resolution
1G RAM & 16G ROM
8MP camera with Exmor R, 1080p full HD video recording & 720p HD front camera
1320mAh battery
Kumquat (ST25)
1GHz dual-core processor
3.5-inch Reality display with Bravia Engine
5MP camera with Exmor R, 720p HD video recording
ظاهرا اون شایعه ای که قبلا گفته بودم که سونی سال دیگه یه 10 15 تا دوال کور میده کم کم واقعی میشه
البته کمی دیره و بقیه دارن میرن سمت کوادکور ... ولی کاچی به از هیچی
این مشخصاتی هم که نوشته نزدیک به واقعیته و البته چیز خارق العاده ای هم نیست ..
فقط اینکه سونی اریکسون تا حالا رام 16 و 32 گیگ نذاشته رو گوشی هاش و اگه این کار رو بکنه خیلی خوبه ...
Lt26 تو های اندها چیز جدیدی تقریبا نداره غیر از دوربین
ولی Lt22 اگه طبق اطلاعات گذشته چیپ ست ST-Ericsson داشته باشه با این مشخصات تو رده خودش فوق العاده ست ... البته غیر از باتری!
در مورد WhiteMagic هم اینجا میتونید ببینید
50 درصد مصرف کمتری نسبت به LCD معمولی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فایده ایی هم نداره ها فرشاد 5 یا 6 تا گوشی دوهسته ایی بزنه ولی نتونه با بقیه رقابت کنهانگاری گوشی تک هسته ای زده
مثل همون قضیه دوربین ایفون جدیده که سونی تولیدش کرده کیفیت عکسهاش خوبه ولی ارک هم سونی اریکسون تولید کردن بگو یقرونتو جی اس ام ارنا زده بودن
خب اونم کم کم
سونی بیار رو کار اونم درست میشه
فعلا همین که زیاد عقب نمونه کافیه
الان هم درسته تو های اند نمیتونه رقابت کنه ولی تو میانه بازار و پایین تر شرایط خیلی خوبی داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)