آقا من از کجا بدونم خطم نویز نداره؟
آقا من از کجا بدونم خطم نویز نداره؟
وقتی با تلفن صحبت میکنی اگه خش خش کنه یا صدا صاف نباشه یعنی خطط نویز داره.
سلام
كسي از كارا رسانهADSL گرفته؟مي خوام بدونم خوبه يا نه؟اينم سايتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
توی بسته مودم یه اسپیلتر وجود داره که این نویز رو برطرف میکنه
شما مطمئنید این مشکل محسوب میشه؟
سلام دوست غزیز
در سایت که اصلا خدماتش مشخص نیست.اما احتمال میدم نماینده ی فروش یک شرکت دیگه باشه
تا تعرفه هاشو نزده نمیشه قضاوت کرد
من از خط اشتراکی اصلا خوشم نمیاد ادم 64 داشته باشه ولی خط اختصاصی باشهنوشته شده توسط amineng[/URL]
بچه ها 128 یک ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 2.5 قیمت 12800 چطوره؟
128 سه ماهه از 1 تا7 ص رایگان ترافیک 5.5 قیمت 27000 چطور؟
من العان 128 4گیگ اختصاصی 30000هزار تومن نا قابل میدم
من دارم یک adsl 512 میگیرم.از شهر بابلسر.
ایا این شرکت خودش adsl را از شرکتی میگیره ؟
از دوستانی که درشمال هستند میخوام بپرسم.پینگ در شمال خوبه یا بده؟ چون من برای انلاین بازی کردن ps3 میخوامش.
مقدار پینگ بستگی به چه چیزی داره؟
یعنی امکانش هست که adsl 512 پینگ بالایی داشته باشه؟یعنی حتی بالاتر از 400 ؟
تو قراردادش نوشته بود حداکثر استفاده 2گیگ در ماه؟این چه معنی میده؟
ایا منظورش فقط دونلود هست یا اینکه شامل مثلا من وارد یک سایت بشم و یا اینکه ps3 انلاین بازی کنم هم میشه؟
اگه اینطوری مثلا من 1 ساعت انلاین بازی کنم چه قدر هدر میره؟
دوست عزیز من چند سوال شما رو تا جایی که می تونم جواب میدم.
در مورد اینکه شرکت شما نمایندگی فروش هست باید از خودشون بپرسید.
در مورد پینگ هم دوستان شمالی باید نظر بدن اما خب شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق می کنه.
اصطلاح پینگ یعنی مدت زمان لازم برای انتقال به محل مورد نر در اینترنت ( سایت ها )
مثلا میگن وقتی سایت یاهو رو پینگ می کنی عدد 210 میلی ثانیه رو بهت نشون میده یعنی این زمان طول کشید تا به این سایت منتقل بشی و طبیعتا هرچه مقدار این عدد کمتر باشه پهنای باند شما بیشتره.
در مورد بازی آنلاین چون من خودم فیفا رو آنلاین بازی میکنم حدود 5 مگابایت ( ارسال و دریافت ) برای هر بازی 90 دقیقه ای محاسبه میشه . از PS3 خبر ندارم اما اون هم زیاد فرقی با فیفا نداره.
حداکثر استفاده هم یعنی شما تو 1 ماه می تونی 2 گیگابایت ارسال و دریافت اطلاعات داشته باشی که البته این جور محدودیت ها فقط تو ایران وجود داره !!
شما هر اقدامی بکنی که دریاف و ارسال اطلاعات از اینترنت داشته باشی دانلود و آپلود محسوب میشه و از حجم شما کم میشه. ( باز کردن سایت - دانلود فایل - بازی آنلاین - آپدیت آنتی ویروس ... )
و نکته آخر : پینگ ارتباطی به سرعت شما نداره . ( 128 - 1024 و ... ) . پینگ مربوط به میزان اشتراکی استفاده شدن همزمان اینترنت در منطقه ی مخابرات شماست.
موفق باشی و امیدوارم به دردت بخوره این اطلاعات.
Last edited by mrfatahi; 04-10-2009 at 21:23.
لطفا یکی جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)