مودمهای خوبیه، در حد مارکهای معروف بازاره، فقط یه کم گرونه. شما چه مدلی برای چه کاری می خوای؟
مودمهای خوبیه، در حد مارکهای معروف بازاره، فقط یه کم گرونه. شما چه مدلی برای چه کاری می خوای؟
اگه به عکسایی که فرستادم نگاه کنی می فهمی که همه چیز درسته ...آره پینگ چک کردم درسته مشکل نداره ولی نمی دونم چرا IE باز نمی شه یعنی هیچی برقراری ارتباطو نشون نمی ده
تایید میشه
دوستان مین خیلی هاشون از این مودم از خود شاتل گرفتن که با مشکلات و کیفیت خیلی بدی مواجه شدن و دقیقا هم تعویض کردن و am 602 گرفتن و الان بکوب و عالی کار میکنه براشون
سلام دوست من. از پورت نيستش چون اگه پورت مشكلي داشته باشه چراغ Adsl روشن نميشه
احتمالا از شركت سرويس دهند هستش
من یه مشکل دارم با کنسول(؟) مودمم.یعنی وقتی میرم قسمت statistics که اطلاعات ترافیک گرفته شده و ارسال شده رو نشون بده، آمارش اشتباهه.مثلا من همین دیروز 1 گیگ اشتراکم رو مصرف کردم، اما آمار میگفت کمتر از 100 مگ مصرف کردم!
مشکل از کجاست؟
مودم tp-link 8811
یه سوال:
من یه مودم linksys wag54g2 گرفتم، همه چیشو config کردم با pppoe به اینترنت هم وصل شدم. ولی لپ تاپهام شبکه وایرلسشو پیدا نمی کنن. هیج راهی داره که بفهمم مودم اصلا داره سیگنال وایرلس می ده یا نه؟ اصلا تنظیم خاصی باید برای وایرلس بکنم؟
در ضمن این مدل linksys wag54g2 ظاهرا firmware فوق العاده بدی داره، توی خود سایتشون همه کاربرا ازش ناراضین، حتی آخرین آپدیتشون هم مشکلاتشو برطرف نکرده. ترجیحا نخرین که دردسره
کدوم مدلشو؟ من چند نفرو دیدم مدل وایرلسشو دارن با کیفیت عالی داره کار می کنه
سلام دوستان
من مودم tp link 8811 دارم میخواهم فایرور رو آپدیت کنم آموزش اونو تو سایتش خوندم ترسیدم مودمم دیگه بالا نیاد اگه کسی انجامش داده بگه و آمزش بده این هم اطلاعت مودمم
Board ID: 96338L-2M-8M
Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5
قابلی نداشت.
1- چرا Obtain IP Address رو رو اتومات نمیذاری؟
2- معمولا VPI=0 هستش ، ISP گفته 10 بذاری ؟
3- همه چی رو بذار رو اتومات. من خودم فقط از حالت های اتومات استفاده میکنم. تاحالا هم نشده جواب نده. به شرط اینکه همه چیز رو اتومات باشه. از تنظیمات مودم گرفته تا ویندوز.
4- راستی تو پست اولت نوشتی سرعت دانلودت از 60 بالاتر نمیره. انتظار چند داری ازش؟ ( 60=512/8)
-------------------------------------------------
مهندس!!! کی من؟ کی اون؟؟ همچینام نیست. چار تا سوال کنی مرخص میشیماول کلی فسفر می سوزونیم تا شاید سوالای آسون رو جواب بدیم ؛ سختاش رو باید از دکترا و پروفسورهای تاپیک بپرسی.
هرچند تاپیکش اینجا نیست ( شرمنده مدیرای فروم) ،عارضم خدمتت که 5 سال پیش که ADSL گرفتم تو منطقه ما ( تهران-آفریقا) فقط شاتل سرویس داشت. ماهم با همون گرفتیم . الآن هم همچنان سرویس ART1 رو دارم. ماهیانه هم پرداخت میکنم. چون بعضی وقت ها که حجم کارم میره بالا سوئیچ میکنم رو ART4 یا Art7.
البته برای شزکت ART6 گرفتم.
خیلی ها از شاتل نارضی هستن. ولی من میگم فوق العادست چون تو کل این 5 سال چند بار (3 یا4 بار) بیشتر dc نداشتم که یکی دوبارش هم بخاطر لنگرهای کشتی های خلیج فارس بودهکه همه مشکل داشتن.
درمورد سرعت هم شاتل سرعتی که داره واقعیه ( لاقل واسه منطقه ما- بقیه رو نمیدونم) مثلا واسه 128/128 (Recieve/Send) دانلود مواقع شلوغ بین 18-20 و مواقع عادی 20 تا 25. که از 1/8 هم بالاتره.
البته واسه شرکت ART6 گرفتم (384/256)
ضمناً یه پیش نهاد ، سعی کنید موقع گرفتن سرویس اگه میتونید قرارداد رو حقوقی ببندید نه حقیقی. (بنام شرکت یا موسسه یا .... ). چون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- اگه یه روز خواستین پهنای باند رو ببرین بالا ، شرکت ها مشکلی ندارن ولی افراد حقیقی محدودیت سرعت دارن.
اینم قانونش : "مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است."
2- در موقع ترافیک شبکه ، اولویت با شرکت هاست. چون کارشون حساس تره و زود صداشون در میآد. درنتیجه dc و مشکلاتشون کمتره. (من خودم واسه خونه به نام شرکتم گرفتم).
Last edited by a6l3i; 19-11-2009 at 16:09.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اون ایمیلی که قرار بود برای من به ایسوز بدین جوابش اومد برای اپدیت مدل 604g میگم با تشکر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)