تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 527 از 1759 اولاول ... 2742747751752352452552652752852953053153757762710271527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نظرتون درباره مودم های zyxel چیه ؟
    مودمهای خوبیه، در حد مارکهای معروف بازاره، فقط یه کم گرونه. شما چه مدلی برای چه کاری می خوای؟

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب IP شو ping کردی توی خط فرمان؟ بعدش فایروال آنتی ویروست رو برای تست از توی ویندوز disable کردی؟
    اگه به عکسایی که فرستادم نگاه کنی می فهمی که همه چیز درسته ...آره پینگ چک کردم درسته مشکل نداره ولی نمی دونم چرا IE باز نمی شه یعنی هیچی برقراری ارتباطو نشون نمی ده

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

چیز زیاد جالبی نیست. دقت کردم دیدم شاتل با قیمت بسیار پایین میخره و به قیمت بالایی میفروشه و مثلا گارانتی میکنه !!!

شما برای این که خیالتون راحت باشه ایسوس ای ام 602 تهیه و استفاده کنید. (هر چند مودم خوب زیاده ولی من اینو استفاده میکنم و نظر و تجربه ی شخصیم را گفتم)
    تایید میشه
    دوستان مین خیلی هاشون از این مودم از خود شاتل گرفتن که با مشکلات و کیفیت خیلی بدی مواجه شدن و دقیقا هم تعویض کردن و am 602 گرفتن و الان بکوب و عالی کار میکنه براشون

داره خودمونی میشه hamid65sr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست من. از پورت نيستش چون اگه پورت مشكلي داشته باشه چراغ Adsl روشن نميشه
    احتمالا از شركت سرويس دهند هستش

5. این کاربر از hamid65sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یه مشکل دارم با کنسول(؟) مودمم.یعنی وقتی میرم قسمت statistics که اطلاعات ترافیک گرفته شده و ارسال شده رو نشون بده، آمارش اشتباهه.مثلا من همین دیروز 1 گیگ اشتراکم رو مصرف کردم، اما آمار میگفت کمتر از 100 مگ مصرف کردم!
    مشکل از کجاست؟

مودم tp-link 8811

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه سوال:
    من یه مودم linksys wag54g2 گرفتم، همه چیشو config کردم با pppoe به اینترنت هم وصل شدم. ولی لپ تاپهام شبکه وایرلسشو پیدا نمی کنن. هیج راهی داره که بفهمم مودم اصلا داره سیگنال وایرلس می ده یا نه؟ اصلا تنظیم خاصی باید برای وایرلس بکنم؟

در ضمن این مدل linksys wag54g2 ظاهرا firmware فوق العاده بدی داره، توی خود سایتشون همه کاربرا ازش ناراضین، حتی آخرین آپدیتشون هم مشکلاتشو برطرف نکرده. ترجیحا نخرین که دردسره

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تایید میشه
    دوستان مین خیلی هاشون از این مودم از خود شاتل گرفتن که با مشکلات و کیفیت خیلی بدی مواجه شدن و دقیقا هم تعویض کردن و am 602 گرفتن و الان بکوب و عالی کار میکنه براشون
    کدوم مدلشو؟ من چند نفرو دیدم مدل وایرلسشو دارن با کیفیت عالی داره کار می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودم tp link 8811 دارم میخواهم فایرور رو آپدیت کنم آموزش اونو تو سایتش خوندم ترسیدم مودمم دیگه بالا نیاد اگه کسی انجامش داده بگه و آمزش بده این هم اطلاعت مودمم
    Board ID: 96338L-2M-8M
    Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
    Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آقا اینم مشکل من بدبخت خدا کنه بتونید کمکم کنید...راستی a6l3i بابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دنیا ممنون خیلی سرعتش بالاست دست گلت درد نکنه
    قابلی نداشت.
    1- چرا Obtain IP Address رو رو اتومات نمیذاری؟

2- معمولا VPI=0 هستش ، ISP گفته 10 بذاری ؟
    3- همه چی رو بذار رو اتومات. من خودم فقط از حالت های اتومات استفاده میکنم. تاحالا هم نشده جواب نده. به شرط اینکه همه چیز رو اتومات باشه. از تنظیمات مودم گرفته تا ویندوز.
    4- راستی تو پست اولت نوشتی سرعت دانلودت از 60 بالاتر نمیره. انتظار چند داری ازش؟ ( 60=512/8)

-------------------------------------------------

راستی A6|3i می شه بگی با کدوم شرکت ISP قرارداد بستی و سرعتت چنده و چقدر ماهیانه پول می دیو سرع ت دانلودو آپلودتم ت. ساعات شلوغی (ترافیک زیاد) بهم بگی هر چی نباشه شما مهندسه اینجایی و قطعا بهترین ISP رو انتخاب کردی ...شر منده که فوزولی می کنما......
    مهندس!!! کی من؟ کی اون؟؟ همچینام نیست. چار تا سوال کنی مرخص میشیم اول کلی فسفر می سوزونیم تا شاید سوالای آسون رو جواب بدیم ؛ سختاش رو باید از دکترا و پروفسورهای تاپیک بپرسی.

هرچند تاپیکش اینجا نیست ( شرمنده مدیرای فروم) ،عارضم خدمتت که 5 سال پیش که ADSL گرفتم تو منطقه ما ( تهران-آفریقا) فقط شاتل سرویس داشت. ماهم با همون گرفتیم . الآن هم همچنان سرویس ART1 رو دارم. ماهیانه هم پرداخت میکنم. چون بعضی وقت ها که حجم کارم میره بالا سوئیچ میکنم رو ART4 یا Art7.
    البته برای شزکت ART6 گرفتم.
    خیلی ها از شاتل نارضی هستن. ولی من میگم فوق العادست چون تو کل این 5 سال چند بار (3 یا4 بار) بیشتر dc نداشتم که یکی دوبارش هم بخاطر لنگرهای کشتی های خلیج فارس بوده که همه مشکل داشتن.
    درمورد سرعت هم شاتل سرعتی که داره واقعیه ( لاقل واسه منطقه ما- بقیه رو نمیدونم) مثلا واسه 128/128 (Recieve/Send) دانلود مواقع شلوغ بین 18-20 و مواقع عادی 20 تا 25. که از 1/8 هم بالاتره.
    البته واسه شرکت ART6 گرفتم (384/256)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمناً یه پیش نهاد ، سعی کنید موقع گرفتن سرویس اگه میتونید قرارداد رو حقوقی ببندید نه حقیقی. (بنام شرکت یا موسسه یا .... ). چون:
    1- اگه یه روز خواستین پهنای باند رو ببرین بالا ، شرکت ها مشکلی ندارن ولی افراد حقیقی محدودیت سرعت دارن.
    اینم قانونش : "مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويس‌هاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است."

2- در موقع ترافیک شبکه ، اولویت با شرکت هاست. چون کارشون حساس تره و زود صداشون در میآد. درنتیجه dc و مشکلاتشون کمتره. (من خودم واسه خونه به نام شرکتم گرفتم).

خوب IP شو ping کردی توی خط فرمان؟ بعدش فایروال آنتی ویروست رو برای تست از توی ویندوز disable کردی؟
    نظرتون درباره مودم های zyxel چیه ؟
    Last edited by a6l3i; 19-11-2009 at 16:09.

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگم اون ایمیلی که قرار بود برای من به ایسوز بدین جوابش اومد برای اپدیت مدل 604g میگم با تشکر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •