تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 587 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان منظور از این cydia چیه؟ کاربردش چیه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اگه دادگاه تفتیش عقاید نیست شما هم کاری به عقاید و طرز فکر علی آقا نداشته باش!
    اینجا رو با اسپم دارن پر میکنن ....آقا داری واسه برنامه پول میدی خب بده به ما چه هر چند تا پست میاد همینو میگه

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------

من دارم پولامو جمع میکنم گلکسی اس 2 بخرم...نمیخوام 1 میلیون حروم آیفون کنم که از سیستم عاملش متنفرم

دیدم این آیپاد بدون سیم کارت عذابه ...گور بابای اپل....
    من عوضش کردم با گالاکسی 1 شنبه میرسه دستم....به نظرم صبر کن واسه گالاکسی 3 چیزی زیادتر نداره....
    بعدشم این گوشی ها مثل آیفون نیست که بعد 2 ماه 200 تومن بکشه پایین روند نزولی داره توی ایران....اما آیفون نه یه قیمت بالایی میاد بعدش تثبیت میشه و تا 4 سال دیگه هم همون قیمت میمونه

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

دوستان منظور از این cydia چیه؟ کاربردش چیه؟
    واسه نصب نرم افزار های سیستمی با فرمت .DEB

3. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شوما هم لطف کن عقایدت رو واسه خودت نگه دار
    اینجا رو با اسپم دارن پر میکنن ....آقا داری واسه برنامه پول میدی خب بده به ما چه هر چند تا پست میاد همینو میگه
    قبلا هم گفتم ، روحیه سلحشوری خیلی خوبی داری.
    بهتره نگی اسپم. به جاش میتونستی بگی به فلان دلیل و فلان دلیل طرز تفکرت اشتباهه نه اینجور.
    من هیچ وقت به خاطر جیلبریک کردن یا استفاده از پیل به کسی توهین نکردم. در حالی که هم من و هم خودشون میدونن اصل کار اشتباهه.

وگرنه تذکر شامل حال همه میشه:
    دیدم این آیپاد بدون سیم کارت عذابه ...گور بابای اپل....
    +
    من همیشه گفتم : اپل برند خاص برای افراد خاص هست !!
    اتفاقا اتفاقا تنها برندی که به نظر من به درد هر قشری از جامعه میخوره حتی کسی که کار کردن با 1100 رو فقط بلده اپل هست.
    گرفتن دستگاه توی دست ، دستگاه فقط یک دکمه داره. نه مثل p990 که کیبرد شده. دکمه های ولوم کاملا مشخص هستند. آنلاک کردن صفحه به راحتی انجام میشه طوری که هر آدمی که بیسواد هم باشه میدونه که باید Slide کنه. نوع آیکون ها ، شکلشون و ... کاملا جوری طراحی شده که اصلا نیازی نباشه به طرف توضیح بدی عکس فلان چیز مربوط به فلان چیزه.
    کمتر از نیم ساعت برای یاد گرفتن تمام تنظیمات و کار کردن با آیفون یا آیپاد برای یه فرد نا آشنا لازمه. برای ما که زیاد با این چیزا کار میکنیم که فکر نکنم 5 دقیقه لازم باشه.
    و این نکات اصلا خاص بودن اپل رو نمیرسونه. شما جو ایران رو نگاه نکن ... اینجا هرکسی گوشی رو دستش میگیره اول میگه صداش چطوره بعد میگه دوربینش چند مگا پیکسله ، خیلی ها نمی دونن OS چیه و صفحه تاچ خازنی چجوریه و رزولوشن چیه و ...
    گوگل تو کنفرانسش فهموند آندروید چیه و واقعا لیاقت سرمایه گذاری رو داره....میمونه برنامه وبازی که اونم حل میشه...
    خدا رو شکر که به لطف IO شما راه راست رو یافتی.
    با همه این حرفها من گوشیم اندرویدی هست و به شدت منتظر تبلت های درست و حسابی اندرویدی هستم، ولی تا اینجا هنوز iOS جلوتر هست،
    به نظر من تنها چیزی که گوگل بهش فکر میکنه گسترش هست. فقط گسترش ، به هر قیمتی که شده. اصلا برای گوگل مهم نیست که یه App توی مارکت میخواد قرار بگیره باید چک بشه. باید از لحاظ مسائل امنیتی و کرش و ... هر چند وقت یک بار بررسی بشه تا امنیت کاربرا حفظ بشه. بعد میان گیر میدن به اپل که چرا لیست آنتن ها به صورت رمز نگاری نشده میره تو بک آپ آیتیونز !
    گوگل در حال حاضر داره یه پرش خیلی بلند میکنه که به زودی به زمین خواهد خورد.

بحث ، بحث خوبیه ولی به آیپاد نمیخوره. تشکیل یه گروه برای ادامه بحث فکر بدی نیست.
    Last edited by *Ali*; 13-05-2011 at 11:34.

5. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من آیپادم رو به یکی فروختم اما طرف بلد نبود روش برنامه و بازی بریزه هرچقدر هم بهش گفتم میگفت نمیشه ....الانم گزاشتش واسه فروش

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

اســــپـــم!؟
    مخ مامانی من توصیه ندارم
    این چیه اونوقت؟ اسپم نیست!؟
    قصد مچ گیری نیست، همین پست ها جو تاپیک رو قابل تحمل میکنه، ولی یه توجه هم به پست های خودتون داشته باشید، بعد ملت رو متهم به اسپم دادن کنیـــد!
    به هر حال جهت اطلاع شما من یه ریال هم پای هیچ برنامه و بازی ندادم و نمیدم، فقط داشتم میگفتم اگه کسی مثل علی آقا حاضره پول بده، کس دیگه ای حق نداره، بهش توهین کنه یا مسخره اش کنه یا بهش بگه عقایدش رو نگه داره پیش خودش!

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

من آیپادم رو به یکی فروختم اما طرف بلد نبود روش برنامه و بازی بریزه هرچقدر هم بهش گفتم میگفت نمیشه ....الانم گزاشتش واسه فروش
    تو ایران معلومه، کار ساده ای نیست، با آیتونز تحریم شده و دستگاه جیلبریک شده و ...

8. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

اســــپـــم!؟

این چیه اونوقت؟ اسپم نیست!؟
    قصد مچ گیری نیست، همین پست ها جو تاپیک رو قابل تحمل میکنه، ولی یه توجه هم به پست های خودتون داشته باشید، بعد ملت رو متهم به اسپم دادن کنیـــد!
    به هر حال جهت اطلاع شما من یه ریال هم پای هیچ برنامه و بازی ندادم و نمیدم، فقط داشتم میگفتم اگه کسی مثل علی آقا حاضره پول بده، کس دیگه ای حق نداره، بهش توهین کنه یا مسخره اش کنه یا بهش بگه عقایدش رو نگه داره پیش خودش!

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

تو ایران معلومه، کار ساده ای نیست، با آیتونز تحریم شده و دستگاه جیلبریک شده و ...
    خوب توصیه کردم که این کارو نکنه و پول پای این اپل پیل نده....اگه اسپم میدونی خوب بدون....
    حالا ما گفتیم ....خدا سنگمون میکنه ؟ این حرفا چیه ؟ طرف حسابه من یکی دیگست یکی دیگه معترض میشه به اعتراض من واقعا جالبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

اصلا بر فرض ما بخواهیم نرم افزار ها رو بخریم . کریدیت کارت و ... مون کو ؟!؟!؟ منی که تو زنجان زندگی میکنم چطوری برم همچین حسابی باز کنم و پول بریزم توش ؟!؟!
    در ضمن اگه شما قیمت نرم افزارهای موجود تو اپ استور رو دیده باشید اکثرا یک دلار هستش . یک دلار واسه یک نفر مثلا یک آمریکایی با درآمدهای چندهزار دلاری واقعا هیچیه دیگه ! اون نخره کی بخره ؟
    ارزش پول ما و با اونا یکی نیستش که !
    من خودم الان از جیلبریک شده استفاده میکنم . و خودم میدونم کارم اشتباهه ولی خب به دلایلی که گفتم چاره دیگه ندارم !

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حلاله...بزار به حساب پول های بلاک شده ایران تو آمریکا....

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا اتفاقا تنها برندی که به نظر من به درد هر قشری از جامعه میخوره حتی کسی که کار کردن با 1100 رو فقط بلده اپل هست.
    گرفتن دستگاه توی دست ، دستگاه فقط یک دکمه داره. نه مثل p990 که کیبرد شده. دکمه های ولوم کاملا مشخص هستند. آنلاک کردن صفحه به راحتی انجام میشه طوری که هر آدمی که بیسواد هم باشه میدونه که باید Slide کنه. نوع آیکون ها ، شکلشون و ... کاملا جوری طراحی شده که اصلا نیازی نباشه به طرف توضیح بدی عکس فلان چیز مربوط به فلان چیزه.
    کمتر از نیم ساعت برای یاد گرفتن تمام تنظیمات و کار کردن با آیفون یا آیپاد برای یه فرد نا آشنا لازمه. برای ما که زیاد با این چیزا کار میکنیم که فکر نکنم 5 دقیقه لازم باشه.
    و این نکات اصلا خاص بودن اپل رو نمیرسونه. شما جو ایران رو نگاه نکن ... اینجا هرکسی گوشی رو دستش میگیره اول میگه صداش چطوره بعد میگه دوربینش چند مگا پیکسله ، خیلی ها نمی دونن OS چیه و صفحه تاچ خازنی چجوریه و رزولوشن چیه و ...
    منظور من قیمت + سیستم عامل و ... اپل بوده !! که اپل رو به یه برند خاص تبدیل کرده !!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

اصلا بر فرض ما بخواهیم نرم افزار ها رو بخریم . کریدیت کارت و ... مون کو ؟!؟!؟ منی که تو زنجان زندگی میکنم چطوری برم همچین حسابی باز کنم و پول بریزم توش ؟!؟!
    در ضمن اگه شما قیمت نرم افزارهای موجود تو اپ استور رو دیده باشید اکثرا یک دلار هستش . یک دلار واسه یک نفر مثلا یک آمریکایی با درآمدهای چندهزار دلاری واقعا هیچیه دیگه ! اون نخره کی بخره ؟
    ارزش پول ما و با اونا یکی نیستش که !
    من خودم الان از جیلبریک شده استفاده میکنم . و خودم میدونم کارم اشتباهه ولی خب به دلایلی که گفتم چاره دیگه ندارم !
    با تمام حرفات موافقم.
    ولی قسمت کردیت کارت رو نه.الان افرادی هستن که گیفت کارت مخصوص اپل برای خرید از اپل استور رو میفروشن که راحت میشه از اپل استور خرید کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •