سلام
من میخام بعد از دوره کاردانی آموزش ابتدایی که دو ترم دیگه تمام میشه آزمون کاردانی به کارشناسی " آموزش ریاضی "
شرکت کنم
بهترین منابع برای این رشته چه کتاب هایی هستند؟
سلام
من میخام بعد از دوره کاردانی آموزش ابتدایی که دو ترم دیگه تمام میشه آزمون کاردانی به کارشناسی " آموزش ریاضی "
شرکت کنم
بهترین منابع برای این رشته چه کتاب هایی هستند؟
نه واسه ما هم نداشت
سلام.
دوستان لطفا نظر بدین:
کتاب هندسه پایه نشر دریافت هم از نظر تست و هم درسنامه. سطح تست ها
کتاب ریاضیات تجربی مهر و ماه هم از نظر تست هم درسنامه . سطح تست ها
موفق باشید.
Last edited by lmohsen; 11-09-2010 at 07:00.
سلام
یه سوال دارم لطفا جواب بدین
جزوهای گزینه 2 کاملا؟
میشه اعتماد کرد؟
مجموعه ی فیزیک مبتکران برای کنکور کافیه ؟
یا به نظرتون به جاش گاج بهتره یا فار ؟
Last edited by Kratos 687; 11-09-2010 at 16:53.
سلام
معلومه که نه!
ببین من نمیگم بده ها ولی خب مسلما کامل که نیست همه نکته ها و ....درسی رو نداره شما اگه رشتت ریاضی هس اصلا نباید خودتو محدود کنی باید از این جزو ها در کنار کتاب تست استفاده کنی اون طوری به دردت میخوره !تو ریاضی که خودم میدونم تو درسای اختصاصی اینقد باید سوال حل کنی که اون جزوه فکر نکنم کامل باشه ! ولی خب خوبه بد نیست
اگه نگرفتی از دوستات اگه کسی داره بگیر ببین (همه خیلی تعریف می کنن ) ولی خودت بینی مطمءنن نمیگیری ! اگه نگیری هیچ ضرری نمیکنی چون یه سری نکته و تست که تو همه کتاباها هست جدا کردن !تو اونا نوشتن !
Last edited by Parnyan; 11-09-2010 at 14:47.
+ غلط هم داره !
+در نسبت به سایر کتب کمک درسی زیاد!+ غلط هم داره !
تو این تاپیک همین اشکالات رو میزارم و می خوام که بزارید(!). تو یکی دو روز آپدیت می کنم با یک سری اشکالات دیگه گزینه 2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره داره من يه هفته پيش رفتم يه جا رو جلد كتاب نوشته بود زبان سال چهارم دبيرستان و يه dvd هم لاي كتاب بودبچه ها اين زبان پيش دانشگاهي شهاب اناري DVD داره ؟ واسه من كه نداشت اصلا ولي رو جلدش نوشته كه داره
حالا اين DVD چي هست ؟ و چطور تويح داده ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن! ممنون
1- تست های ادبیات گاج رو بزنم بهتره یا خیلی سبز؟
2- تستای گسسته خیلی سبز رو خوبه بزنم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)