صندليها تودوزي و نصب شدند.جنس مخمل آمريكايي و با دوام بسيار زياد انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هميشه براي جلوي پاي راننده و شاگرد بجاي لاستيكهاي كفي معمولي از اين قاليچه هاي ماشيني استفاده ميكنم ، هم زيبايي خوبي داره و هم دوام و كيفيت بالا. بخاطر پرزدار بودن گرد و غبار رو توي خودش نگه ميداره و نميگذاره كه به موكت سرايت كنه و با يك شستشوي معمولي دوباره مثل روز اول تميز ميشه.
دوتا پايه براي هلدر چراغهاي زير پاي راننده و شاگرد درست كردم و با سيم كشي اضافه از چراغ سقف همزمان با باز شدن دربهاي جلو اين چراغها هم روشن ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم جناب amir_toos
سالها پيش يكي از دوستان قديمي يه نوا مدل 58 داشت كه دزدگير هم روي اون نصب شده بود و خوب عمل ميكرد. مدلهايي از بيوك و نوا كه قفل مركزي دارن( هر 4 درب داراي پمپ باشن) به راحتي ميشه روي اونها دزدگير نصب كرد. درست مثل پرايد نو كه قفل مركزي داره و روي اون دزدگير سوار ميكنن.
تنها كافيه يه پمپ اضافه به پمپ توي درب راننده سري بشه و پايه لينك متحرك اون رو به ميله لينك ضامن قفل درب متصل كنن. يك سيم كشي معمولي هم لازمه تا از دستگاه دزدگير به اون پمپ جديد و آژير و حسگر متصل بشه.يك نصاب دزدگير به راحتي ميتونه اين كار رو بكنه و اگر بهانه آوردند مطمئن باشيد دنبال يه كار خيلي ساده و حاضر و آماده ميگردن و اهل كار كردن نيستن.
در مورد مارك و مدل به نظر من همين نمونه هاي رايج كه روي پرايد سوار ميكنن خيلي خوبه. بعضي از اونها امكانات جانبي هم داره و مثلا با شروع حركت ماشين دربها خودبخود قفل ميشه و يا ممكنه بتونين كنترل استارت از راه دور رو هم به اون اضافه كنين. در مورد كد دادن من تا حالا نشنيدم كه لازم باشه اين كار رو خريدار انجام بده و اين يه چيز از قبل تعيين شده است و در شركت سازنده انجام شده.
.........................
اين تبليغ رو الان ديدم..
واقعا تا وقتي اينجور افراد اينطوري روي آهن پاره قيمت ميزنن ديگه تكليف بقيه معلومه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم اين همونيه كه من پارسال رفته بودم سراغش و نهايتا 600 تومان قيمت دادم..البته با موتور روشن و سند و پلاك جديد..عكسهاشم حتما يادتونه كه با يه كاديلاك سبز بود.
حالا با اين وضعيت مونده رو دست صاحب جديدش و ميخواد جبران تمام اين خسارات و كلاهي كه رفته سرش رو از جيب خريدار بعدي در بياره!!