این نظرسنجی کجای سایته؟فکر کنم فقط کاربرای خود همارا میتونن ببینن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این نظرسنجی کجای سایته؟فکر کنم فقط کاربرای خود همارا میتونن ببینن.
100 %
اینم شات
خداییش خیلی باحال میشه
اگه اینکارو بکنند فکر کنم یوزرهاش خیلی بیشتر بشه
چون اکثرا همگی از رپید شعر دانلود میکنند
![]()
عجب كار سختيه اين adsl گرفتن!اتم كه نميخام بتركونم! اما.... حالا كه مكس نتو انتخاب كردم يكي از آشناها كه هم خونه هم شركت شاتل داره ميگه فقط شاتل بگير،كه بهترينه!
اره این کار رو بکنن خیلی خوب میشه دیگه راحت میشیم از دست گیرهای رپید شیر![]()
آقایون یه سوالی داشتم میخواستم درست جوابمو بدین که دیگه گیج نشم
تو تبریز کدوم ISP بهترین سرعت دانلود شبانه رو داره روزانه واسم مهم نیس چون سره کارم و دانشجو هم هستم شبا میزارم دانلود(محدود سه گیگ برام کافیه)
در کل سرعتش بالای 100 باشه
بین همارا و ماکس نت و پارس آنلاین موندم
لطفا پینگاشونم هم بگین چقده؟
(لطفا یکی نیاد مثلا فقط بگه همارا ، با دلیل بگین)
این همه جوش زدنم واسه اینه که دوستم یه بار سرش کلاه رفته بود من نمیخوام این طوری شه!!!
دوستی که میفرمایی می خوام سرعت دانلودم 5 مگ باشه و لذت دانلود رو بچشم شما اونوقت باید یه اکانت ماهواره ای 40 مگ بگیری که ماهانه بالای 500 هزار تومان است که فکر نکنم برات بصرفه بازم اگه مایه داری اونوقت دیگه هیچی برو حالشو ببر ، باید برای سند یک خط ای دی اس ال یا دیال آپ داشته باشی که م ام و ر ا ن زحمت کش ا ط ل اع ا ت نیان بگیرنت ، پس شد یک خط ای دی اس ال که ارزونترینش 40 هزار ( 3 ماهه ) برای سند + بالای 500 هزار تومان اکانت ماهوارهای برای یک ماه ( 40 مگ برای دانلود 5 مگ )
سرعت ریت دانلود در همه جهان = سرعت اینترنت تقسیم بر 8
بابا مایه دار
ببین داداش مکس نت 512 محدود 4 گیگ که سرعت ریتش 115 بطور متوسط هستش کلا همه اکانتهای محدود مکس نت به غیر از 2 مگ همگی ( 128 و 256 و 512 و 1 مگ ) سرعت ریت دانلودشون بطور متوسط 115 هستش راحت می تونی تو زمان رایگان( همه روزها به غیر از جمعه از ساعت 2 الی 8 هست و جمعه ها 2 الی 10 صبح ) 2 گیگ دانلود داشته باشی
در آخر انتخاب با خودته
در مورد همارا اطلاعات ندارم
همارا محدود دوست عزیز یعنی بین 30 تا 46 متغیر هست دانلود شبانه اش اوایل خوب بود ولی دیگه
تو اون زمان نمی تونستی تو هیچ وب سایتی بری برای اینکه این مشکل رو حل کنند محدود کردند .
در هر حال من راضیم خوب ایرانه .
من یه سوال دارم شما چی دانلود می کنید ؟ (سوالم کلی بود )
سلام.
این کار تنها کاری هست که اگه هماراسیستم انجام بده هم برای خودش و هم برای یوزرها نفع داره
برای خودش نه از این بابت که یوزرش بیشتر میشه (البته اون که به جای خود)
بلکه از بابت پوینت اکانت ها. شما حساب کنید تعداد پوینت هایی که توسط دانلود یوزرها بدست میاره به ازای هر روز چقدر میشه...... و روزانه با استفاده از اون پوینت ها چند تا اکانت رایگان میتونه بگیره
البته اینو هم اضافی کنم که اگه بخوان کاری مثل کار رپید باز انجام بدند، سرمایه ی قابل توجهی باید خرج کنن. ولی خب ارزشش رو داره![]()
Last edited by tohidkh; 11-10-2010 at 13:01.
سلام
دوست عزیز از من tp-link TD-8811A هست اما از من ورژن Ver: 1.0 هست اما تو سایتش اولا که اصلا ورژن A نیست فقط خالی هست و یا B درضمن اونهایی هم که شما گذاشتین ver 4 و 5 و 6 ... هست اما ورژن 1 نیست.
اونهایی هم که شما گذاشتین من نم یدونم مربوط به کدوم ورژن سخت افزاری هست؟
و usb درایو این مودم رو باید از کجا بگیریم؟؟ من هر چی گشتم برای ویندوز 64bit نتونستم usb درایو اون رو گیر بیارم...
خود ویندوز هم که از internet میگیره این رو نصب میکنه:
که درایور خود این دستگاه نیست ولی ظاهرا به هم می خورند. متاسفانه من اون رو هم نتونستم تو اینترنت گیر بیارم که برای خودم نگه دارم. آیا میشه فایلهاش رو بدون نرم افزار از تو سیستم بر داشت و روی ویندوز دیگر هم نصب کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by nekooee; 11-10-2010 at 14:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)