تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 905 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سلام به همه دوستان. من امروز یه رانا صفر کیلومتر از خود نمایندگی ایرانخودرو بصورت نقدی خریدم. وقتی رفتم ماشینو تحویل بگیرم موقع چک کردن دیدم آمپر ماشین میره بالا و اصلا فن رادیات روشن نمیشه. بعد خودشون نگاه کردن دیدن فیوز فن سوخته ، یه فیوز نو گذاشتن دوباره تا فن روشن شد فیوز سوخت. خلاصه بعد از گیر و کش قرار شد ماشین اونجا بمونه تا وقتی پلاکش بیاد و اونا درستش کنن. چون اصلا تا خونه نمیشد بیارمش و تو راه موتور داغ میکرد. حالا سوال اینکه تا حالا همچین اتفاقی برا کسی افتاده ؟ اونم برا ماشین صفر؟ به نظرتون تو خود نمایندگی اینا دزد بودن ؟ الان خیلی نگرانم. فکر کنم سرم کلاه گذاشتن.
    شما با خرید رانا کلاه بزرگی سرت رفته .... مشکل برقی رانا و 206 های جدید واقعا عـــادیه ! یکی از رفقا یه SD صفر تحویل گرفت ، به من گفت تا خونه ماشین آمپر چسبونده بود. من رفتم براش هواگیری کردم ... ماشین رو درجا روشن گذاشتم ، دیدم باز آمپر زد بالا! فن هم قطع و وصل میشد و بین دور تند و کند میچرخید! یک کمی ور رفتم و درست نشد! آخر زنگ زد ایرانخودرو ماشین رو بردن .... یکهفته بعد تحویل دادن!!! کل سیستم برقی ماشین رو تعویض کرده بودن.... همه چی باز شده بود تا جایی که من دیدم
    حالا برای شما اگر درست شد که خوبه ! ولی اگر نشه قطعا یه همچین مشکلی داری .... ولی خوبیش اینه که تو گارانتیه فعلا! فکر کن از گارانتی بیاد بیرون .... اوه اوه اوه
    نمیخواستم تو دلت رو خالی کنم! ولی بد کردی با پولت....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ای بابا . خدا کنه این دفعه بخیر بگذره. ترس تمام وجودمو برداشت. هنوز حتی ماشین کارت گارانتیشم درست نشده. دعا کنید مشکل جزیی باشه. ما که گردنمون نازکه بلد نیستیم بریم اونجا دعوا کنیم.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان. من امروز یه رانا صفر کیلومتر از خود نمایندگی ایرانخودرو بصورت نقدی خریدم. وقتی رفتم ماشینو تحویل بگیرم موقع چک کردن دیدم آمپر ماشین میره بالا و اصلا فن رادیات روشن نمیشه. بعد خودشون نگاه کردن دیدن فیوز فن سوخته ، یه فیوز نو گذاشتن دوباره تا فن روشن شد فیوز سوخت. خلاصه بعد از گیر و کش قرار شد ماشین اونجا بمونه تا وقتی پلاکش بیاد و اونا درستش کنن. چون اصلا تا خونه نمیشد بیارمش و تو راه موتور داغ میکرد. حالا سوال اینکه تا حالا همچین اتفاقی برا کسی افتاده ؟ اونم برا ماشین صفر؟ به نظرتون تو خود نمایندگی اینا دزد بودن ؟ الان خیلی نگرانم. فکر کنم سرم کلاه گذاشتن.
    مشکل فن نه ولی خیلی مشکلات برقی و غیر برقی داشتم مثلا اتصالی در چراغ عقب که فیوز رو می سوزوند
    کیلومتر بالای ماشین صفربرای کسی تحویل می گرفتم که خیلی جالب بود بعد از یک ماه کیلومتر رو عوض کردند و بخاطر کهنگی لاستیک زیر بار تعویض اون هم رفتن
    نمی دونم اون لاستیکارو به کی قالب کردند
    نداشتن دریچه داخلی کولر
    خیلی زیاده اگه بخوام بشمارم
    ولی خوشبختانه تا بحال ماشین هاییی رو که خودم داشتم همه خوب و سالم بودند

شما حتی برای تعمیر هم پیش بعضی از نمایندگی ها ببرید بعدش باید چک کنید هم ماشینتون رو و هم فاکتوری رو که حتی با گارنتی برای شرکت اصلی می فرستند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ای بابا . خدا کنه این دفعه بخیر بگذره. ترس تمام وجودمو برداشت. هنوز حتی ماشین کارت گارانتیشم درست نشده. دعا کنید مشکل جزیی باشه. ما که گردنمون نازکه بلد نیستیم بریم اونجا دعوا کنیم.
    قبلانا دفتر منطقه ای ها کار رو راه مینداختند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مشکل فن نه ولی خیلی مشکلات برقی و غیر برقی داشتم مثلا اتصالی در چراغ عقب که فیوز رو می سوزوند
    کیلومتر بالای ماشین صفربرای کسی تحویل می گرفتم که خیلی جالب بود بعد از یک ماه کیلومتر رو عوض کردند و بخاطر کهنگی لاستیک زیر بار تعویض اون هم رفتن
    نمی دونم اون لاستیکارو به کی قالب کردند
    نداشتن دریچه داخلی کولر
    خیلی زیاده اگه بخوام بشمارم
    ولی خوشبختانه تا بحال ماشین هاییی رو که خودم داشتم همه خوب و سالم بودند

شما حتی برای تعمیر هم پیش بعضی از نمایندگی ها ببرید بعدش باید چک کنید هم ماشینتون رو و هم فاکتوری رو که حتی با گارنتی برای شرکت اصلی می فرستند
    خیلی متشکر از راهنمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شتاب و کات اف که می گید از استپر و یا سنسور اکسیژن تا تنظیم ای سی یو و یا قطعی دی یکی از اتصالات یا سنسور های دور موتور می تونه باشه
    آپدیت ای سی یو بد نیست
    گرم شدن بیش از حد هم از کم بودن اب خرابی ترموستات و مشکل فن ( که می تونه به اون مشکل ریپ مربوط باشه)
    خیلی ممنون از پاسخت
    من از اینا که گفتی هیچی نفهمیدم بردم تعمیرگاه فهمیدم این شیلنگه که جلوی موتور هست و تا پشت رادیات میاد ترکیده شیلنگ هوای گاز ماشین بود
    بعد خیلی بهتر شد
    بعد یه دیاگ هم زدم زد که اسپیتر زیاده یارو گفت باید تو 35 باشه ولی برای تو تو 80تا 90 هستش و مشکل داره
    گفت انژکتورو بشوری درست میشه منم چون کلا انژکتورو از صفری نشسته بودم گفتم باشه شست و خیلی بهتر شد ولی گفت باید اسپیتر رو تمیز کنی
    حالا چنتا سوال برام پیش اومده
    1- ایا عدد اسپترم زیاد بود ؟
    2- اسپیتر رو چطوری تمیز میکنن ؟
    3- در مورد شستن انژکتور اون یه مخزن اورد مثل مخزن اکسیژن کوچیک بعد یه چیزی توش ریخت و وصل کرد به ورودی بنزین موتور جای شیلنگ بنزین بعد یه مدت موتور کار کرد و خاموش شد بعد ورودی هوای ماشین هم گرفت و یکم خیلی کم کثیفی از اگزوز اومد بیرون ایا کلا درست شسته و کلا شستنش چه تاثیری داره ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخت
    من از اینا که گفتی هیچی نفهمیدم بردم تعمیرگاه فهمیدم این شیلنگه که جلوی موتور هست و تا پشت رادیات میاد ترکیده شیلنگ هوای گاز ماشین بود
    بعد خیلی بهتر شد
    بعد یه دیاگ هم زدم زد که اسپیتر زیاده یارو گفت باید تو 35 باشه ولی برای تو تو 80تا 90 هستش و مشکل داره
    گفت انژکتورو بشوری درست میشه منم چون کلا انژکتورو از صفری نشسته بودم گفتم باشه شست و خیلی بهتر شد ولی گفت باید اسپیتر رو تمیز کنی
    حالا چنتا سوال برام پیش اومده
    1- ایا عدد اسپترم زیاد بود ؟
    2- اسپیتر رو چطوری تمیز میکنن ؟
    3- در مورد شستن انژکتور اون یه مخزن اورد مثل مخزن اکسیژن کوچیک بعد یه چیزی توش ریخت و وصل کرد به ورودی بنزین موتور جای شیلنگ بنزین بعد یه مدت موتور کار کرد و خاموش شد بعد ورودی هوای ماشین هم گرفت و یکم خیلی کم کثیفی از اگزوز اومد بیرون ایا کلا درست شسته و کلا شستنش چه تاثیری داره ؟
    ممنون
    دوست گرامی شستشوی انژکتور باید به صورت اصولی و خیلی کم انجلم بشه چون ممکنه باعث خوردگی سوزن انژکتور بشه ولی برای شما خوب بوده
    اینی که گفته مطمئن نیستم منظورش چی بوده ولی احتمالا نسبت پاسخ به دریچه گاز بوده که کمتر باشه بهتره

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام بر همگی . انژکتورها رو برای شستشو باز نکنید . فقط 6 ماه یک بار یک محلول انژکتور شور درجه یکِ امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی رو طبق دستورالعملش بریزین توی باک . فیلتر بنزین رو هم به موقع عوض کنین . اگر فیلتر نمایندگی آشغال هست , از فیلترهای ماشینهای دیگه استفاده کنین . فقط کافیه سایز دو لوله ی فیلتر مثل سایز فیلتر ماشینتون باشه

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

9

معمولا این ایراد هایی که با گرم بودن پپیش میاد یه ایراد برقی هست که از پمپ بنزین تا وایر شمع و حتی سیم کشی می تونه باشه شما بهترن راه تعوی موقتی تک تک قطعات اگه کسیو سراغ دارید که قرض بده و یا در هنگام ریپ زدن دستگاه بذارید
    بعضی وقتها کویل مشکل دار میشه
    در ضمن شما قسمت باک و ارتباط رو چک کنید بعضی وقتها فشار بنزین در باک و یا هواگرفتن هم می تونه روی پمپ تاثیر بذتره مثلا در هنگام گرما و بد کار کردن درب باک رو باز کنید و یا بنزین بزنید تا بنزین زیاد و خنک باشه انوقت چک کنید
    با سلام مجدد خدمت شما من تا امروز فکر میکردم ماشینم ریپ میزنه بردمش نمایندگی گفت ماشین داره 3 کار میکنه وقتی گرم میشه همه چیم تست کرد وایر و شمع و برق تا پشت سوزن انژکتور و انگار یکی از سوزنام با اینکه تست برق شد گفت انگار کار نمیکنه که واسم جای سوال شد0تست با سیم و لامپ از سر فیش سوزنهای انژکتور9
    مگه میشه ماشین تا سرد هست سوزن انژکتورش کار بکنه وقتی گرم شد از کار بیوفته !!!!! بعدم تو حرکت سویچ و میبندم و باز میکنم چند ثانیه خوبه بعد دوباره اون یه سوزن (سیلندر) از کار میوفته یا ماشین تو افتاب پارک بشه بدنه داغ بشه اون سوزن کار نکنه ماشین 3 کارکنه سوزنشم اولین سوزن انژکتور سمت رادیاتور ابه
    ممنون ازراهنماییتون

در آغاز فعالیت armydesign_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    من پراید کاربراتوری دارم
    شیشه بالا بر سمت راننده کند بالا پایین میشه
    سمت شاگرد هم اولا تیکه تیکه بالا میومد باید صبر میکردم تا باز یکم بره بالا اما الان کلا قطع شده تقویت کنندرم عوض کردم دکمه رو که میزنم فقط تغ تغ میکنه
    مشکل از چیه؟
    ممنوم میشم راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •