با دایل آپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
با دایل آپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام
میخواستم بدونم موقع لندینگ چجوری سرعت touch برای pmdg 744 رو پایین بیارم... الان با ورتیکال اسپید بالای 500 پا بر دقیقه فرود میام (( فرود اتوماتیک با APP )) که خیلی زیاده ....یعنی هواپیما کوبیده میشه به باند و من اصلا اینجوری خوشم نمیاد...!!
من سابق با حداکثر 150 پا بر دقیقه فرود میومدم....
از دوستان کسی هواپیمای فوکر 100 درست حسابی برای FSX نداره ؟
اوه بله من حواسم به dial up نبود...![]()
به نظرم الان بهترین fokker100 رو digital aviation داره![]()
کسی میدونه چرا وقتی master starter رو میزنم موتور اینجوری دود می کنه و روشن نمیشه ؟؟
![]()
ببخسید یک سوال که شاید ربطی به بازی هم نداشته باشه:
اگر مثلا خواستم هواپیما ربایی کنم یا خلبان و کمکش خدای نکرده طوریشون بشهاگه این شبیه ساز رو خوب یاد بگیرم میتونم هواپیما رو کنترل کنم؟
جووووووووووووووون
به نظرم اگه بتونی با هواپیما های شرکت pmdg به طور کامل کار کنی و با نرم افزار fspassanger مسافرا رو سالم جابجا کنی و شبیه ساز در حالت full realism باشه , فکر کنم بشه یه کاری کرد![]()
نرم افزار fspassanger چیه؟
سلام ... شما قبلش FLAP هات رو موقع APPROACH یکی یکی بگیر و نهایتا هنگام App هم با Rate 1000 FPM بیا پایین تا سرعتت زیاد نشه.بعد از اینکه Threshold یا اول باند رو رد کردی موتور رو ببند و وقتی Radio Alitimeter تقریبا زیر 50 پا یا حتی کمتر بود اون موقع دیگه VVI رو اصلا نگاه نکن و Flare کن.فقط هواپیما رو نگه دار تا نیاد پایین.خودش میشینه اون موقع.در اینجا البته سرعت و میزان Flare خیلی مهمه چون اگه حتی چند پا بری بالا همه چی خراب میشه.
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
امیر جان این فوکر 100 رو داری ؟ لینک دانلودی ، تورنتی .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)