سلام دوت عزیز
اسیاتک شیراز نامحدود نداره فقط نامحدود cra داره
سرعت دانلود روزانه و شبانه همه سرویسهای اسیا تک شیراز یکی هست روزانه که روی 2مگ هست سرعت دانلود شبانه هم 45 هست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوت عزیز
اسیاتک شیراز نامحدود نداره فقط نامحدود cra داره
سرعت دانلود روزانه و شبانه همه سرویسهای اسیا تک شیراز یکی هست روزانه که روی 2مگ هست سرعت دانلود شبانه هم 45 هست
بعد دوستان ما ۲ مگ بگیریم با ۵ گیگ حجم که شبانه رایگان بیافته ! محدود نمیکنن تو شبا ؟ یعنی دائم با ۲۴۰ ( حدودا ) میشه دانلود کرد ؟
اگر نصب رو خودمون انجام بدیم هزینه نصب میگیرن ؟
دوستانی که آسیاتک دارند سرعت آپلود سرویس یک مگ و دومگ چه سرعتیه؟
از شاتل انصراف دادم می خوام بیام آسیاتک.موافقییییییییید؟؟؟
دوستان من امشب یک ماهم تموم میشه و باید شارژ کنم ولی 300 مگ اضافه اوردم اینو اگه نگه دارم به حجم ماهه اینده ام اضافه میشه یا نه همین امروز تمومش کنم؟ مرسی
نه محدود نمیکنن( فعلا که اتفاقی نیوفتاده).
اگر نصب رو خودتون انجاک بدید، هزینه ای از شما نمیگیرن.
من که سرعتم 2مگ دانلود و 512 کیلو آپلود هست!
انصافا از آپلودش خیلی راضیم. شبانه اگر تست بگیرید میبینید که اکثر سایتها سرعت شما رو 100کیلوبیت (ولی در اصل برای دانلود همون 220-230-240 کیلوبایت هست) و سرعت آپلود رو 400کیلوبیت(که تقریبا اصلش همینه) میزنه.
یعنی اگر زیاد آپلود میکنین، زمان شبانه فرصت خوبی هست برای آپلود.
بـــــــــــــــــــَــــ ــــــــــــله!!!!
نه همین امروز تمومش کن، چون به ماه آینده اضافه نمیشه(به عبارتی سرویست ریست میشه).
آخه تو صفحه سفارش زده یا نصب توسط متخصص یا تلفنی که هر دو حالت هزینه داره !
دیگر اینکه سرعت چند بگیرم به نظرتون ؟ ۲ مگ بگیرم یا کمتر هم بگیرم بالاتر میبدن ؟ بعد شبا نمیکشنش پایین !؟ یعنی سرعت رو حقیقی نمیکنند ؟
سلام
دوستانی که از ارم نت(اسیاتک شیراز) سرویس دارند برید به این لینک و از اینکه برای همه سرویسهای 128 تا 2مگ سرعت شبانه را روی 45 کیلو بایت میبندن شکایت نامه پر کنید! مطمئنا هر چی تعداد شکایات بیشتر باشه بهتره
من دیشب فرم شکایت را پر کردم!
الان پیگیری کردم دیدم نوشتن: وضعيت شكايت: در متن شكايت شماره خط ارتباطي را ذكر كنيد تا پيگيريهاي لازم انجام گردد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم از ۵۱۲ به بالا رو قید کنید وگرنه ۱۲۸ ای های بیچاره رو میارن رو ۱۳ - ۱۶
فکر نمیکنم با سرعت بیشتر دادن سرویس مشکلی داشته باشن مشکل اینه که منی که مثلا 2مگ میگیرم شبانه اش با 128 فرقی نداره! البته روزانه اش هم فرقی نداره.دی:
E زودتر بگو خوب منم میخواستم ۲ مگ با ۵ گیگ ترافیک بگیرم !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)