ضمنا همین مشکل رو باwindows live messenger هم دارم و تاپیک مربوطی رو پیدا نکردم . اگر ادرس تاپیک ان را هم بفرمایید ممنون میشم.
ضمنا همین مشکل رو باwindows live messenger هم دارم و تاپیک مربوطی رو پیدا نکردم . اگر ادرس تاپیک ان را هم بفرمایید ممنون میشم.
شما این ورژن رو پاک کن یک ورژن دیگه نصب کن مثل سری 9 و بعد تست کن ببین چی مشه
دقت کنید که اینترنت اکسپلورر شما روی Work Offline نباشه![]()
آی هوار!من چند روزی است که نمیتوانم با id و password خود ، وارد messenger بشوم. آن ها کاملا درست هستند و به راحتی وارد ایمیل میشوم اما وارد یاهو مسنجر نه.
از مسنجر 8.1.0.421 و ویندوز xp و کاسپر 2009 استفاده میکنم. (البته کاسپر رو چک کردم و محدودیتی رو برای مسنجر نگزاشته)
با تشکر
ایول
مشکل منم درست درست مثل این بود
بیا دوات پیش منه
هرکاری بکنی کار نخواهد کرد. چون یاهو 8 آزمایشی ولا شک(دوستان دیگه به این اعتراض نباشه)
منم 7 نصب کردم حل شد ولی باز بیایی 8 نصب کنی همین آش و کاسه میشه
(احتمالا قبلا هم ویندوزتو ری استور کردی)
من ویندوزمو پاک کردم و دوباره زدم بعد یاهو 8 رو نصب کردم حالا که به لطف خدا کار میکنه
با ورژن 9.0.0.2034 هم نشد. اکسپلور هم ، افلاین نبود.مساله مهم هم اینه که برای ازمایش، یک id دیگه برا ایمیل درست کردم که با اون تونستم وارد مسنجر بشم ولی با id خودم باز هم نمیشه. یعنی نه مسنجر موردی داره نه id اشتباهه ، چون ایمیل رو باز میکنه.
ای بابا مشکل از ای دی نبودبا ورژن 9.0.0.2034 هم نشد. اکسپلور هم ، افلاین نبود.مساله مهم هم اینه که برای ازمایش، یک id دیگه برا ایمیل درست کردم که با اون تونستم وارد مسنجر بشم ولی با id خودم باز هم نمیشه. یعنی نه مسنجر موردی داره نه id اشتباهه ، چون ایمیل رو باز میکنه.
همون که گفتم قبلا اون مشکلته
یعنی منظورت اینه من هم باید ویندوز رو از اول نصب کنم؟ در ضمن پستت بعد از جواب من رسید و همون طور که گفتم با ورژن 9 هم همینطوریه و اصلا چرا با id جدید مشکلی نداره؟
مشکل رو گفتی ، راه حل رو دقیق نفهمیدم
بعد دوسه هفته باز میشه مثل اولش خرابیعنی منظورت اینه من هم باید ویندوز رو از اول نصب کنم؟ در ضمن پستت بعد از جواب من رسید و همون طور که گفتم با ورژن 9 هم همینطوریه و اصلا چرا با id جدید مشکلی نداره؟
تو برو یاهو 7 نصب کن (سرعتش هم که خیلی بیشتر از 8 هستش)
و یا خودتو خلاص کن بیا ویندوز چنجینگ کن
البته من راه دیگه ای رو امتحان نکردم ها
شاید دوستان راه دیگه ای بلد باشد(حتما)
راستی نیروانا ویندوز تو قبلا ریستور کردی؟
خب چرا ورژن 9 هم اینطوره؟ ضمنا روم هم شدیدا سیاه، ویندوز ریستور که گفتی یعنی چه؟ البته چون نمی دونم یعنی چی، خب یعنی انجام ندادم دیگه. به هر حال راهی باید باشه که با ورژن 9 دیگه این مشکل نباشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)