ببخشید به نظر شما Generations بهتره یا Late Night ؟؟؟
من الان late night رو دارم خیلی باحاله ولی بازم خسته کنندست .. زندگی توی اپارتمان هم دیگه برام خسته کننده شده !
خواستم بدونم generations چه جوریه
با حاله . بدرد میخوره ؟
ببخشید به نظر شما Generations بهتره یا Late Night ؟؟؟
من الان late night رو دارم خیلی باحاله ولی بازم خسته کنندست .. زندگی توی اپارتمان هم دیگه برام خسته کننده شده !
خواستم بدونم generations چه جوریه
با حاله . بدرد میخوره ؟
ببخشید گفتم یکیشون شانسی باز شدی دو تا هم جدید گرفتم بدون هیچ اشکالی اجرا می شن
این ea چرا اینقدر سریع سریع سیمز میده بیرون.
The Sims 3 Town Life Stuff منتشر شد.
بله!
مثل نقل و نبات
من خونده بودم که قراره یه نسخه ی pets هم بیاد
لینک دانلودشو داری؟
میشه کامل توضیح بدین و بگین چه جوری و کجا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
اون PETS برای سیمز 2 بود .
ولی هنوز برا 3 نمیدونم بیاد یا نه.
محتوای مخفی: DL
نه برای سیمز 3 هم قراره بیاد
تریلرش هم موجوده تو نت!
بابت لینکا هم ممنون
زدم برا دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من با generations مشکل پیدا کردم من از سیمز 3 رو نصب کردم از خودش شروع کردم بعد همه رو تا The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff نصب کردم چون فایل های دنلودی generation مشکل داشت The Sims™ 3 Outdoor Living Stuff رو کرک کردم و چند روزم بازی کردم تا gereations کامل بشه حالا وقتی اکسترکتش میکنم بدونه ارور کاسترکت میشه ولی چند تا چیز عجیب داره
1-حجم فایل ایمیج بعد آنزیپ 4.94 GB هست بعدم که میزنم نصب شه یه فلدر درست میکنه با حجم 998 مگ حدودا حالا مشکل چیه این بدونه ارور نصب میشه اما فایل های که باید کرک شون رو ریپلیس کرد وجود نداره !!! بازی هم اجرا میشه لوگوی generations هم میات اما تا میره تو بازی میگه cd مشکل داره همون ارور معروف کرک نشده !
من چند بار پاک کردم باز نصب کردم اما بازم همین طوره یعنی کامل نصب نمیشه فایل های کرک نمیات!!!
از اینجاهمشونو دنلود کردم به جز sims 3 & world رو که یکی از دوستام بهم داده اگه ممکنه راهنمای کنید با این چه کنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یه سوال من چون درایو هام جا نداشت 3 4 تا آخری رو تو یه درایو دیگه نصب کردم مشکلی نداره؟ (زندگی خارج خانه با همین مدل نصب کردن کار میکرد)
شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)