Last edited by SIMON137; 17-07-2011 at 23:34.
کادر بندی عکس اول چون از اون جایی که من ایستاده بودم تقریبا تنها جایی که میشد عکس گرفت همین زاویه بود و دریچه دوربین رو هم به علت زومی که دوربین کرده بود نمیشد بیشتر از این باز کرد..با سلام
دوست عزیز و خوبم، کادر بندی عکس اول زیاد جالب نیست. عکس اول، که به عکاسی در شب معروف است! باید از دریچه باز و Fپایین استفاده کرد. در حالت پلان باز هم بهتره که از فیلترهای لنز هم در عکاسی شب استفاده به تا نورهای تابیده شده به لنز حالت زیبایی بگیرن. عکسهای دوم سوم که سومی حالت زوم دومی است! بهتر بود زوم رو بیشتر میکردید تا سوژه اصلی ، یعنی قایق سوار رو زیر پرتو غروب قرار میدادی و سوژه رو یه خورده بزرگتر میکردی تا در نگاه اول چشم رو به سمت خودش بکشه. در کل عکس سوم از دوتای اولی بهتره شده
در کل از نظر شما ممنون.
یک توضیح نسبتا علمی هم بدم . همان طور که تو تصویر هم مشخص هست شهد گل به پرزهای زنبور چسبیده است و برای انتقال شهد استفاده می شود.
![]()
سلام با اجازه عکس یکم شلوغه و صورت زبنور فوکوس نیست و به جاش پاهاش فکوسه. بد نبود یه کراپ از عکس می زدید که خلوت تر هم بشه.
با سلام به نظرم عکس فوق العاده ای شده محمد جان خودم که عاشق این عکسای موشن بلر هستم و تاحالا که یه ساله عکاسی می کنم نتونستم یه دونه خوبشو محض رضای خدا بندازم.در کل عکس قبل ادیت هم خوب بود اما بعد ادیت کاملا یه عکس تبلیغاتی از پرشیا شده که می تونی بفروشی به ایران خودرو.
راستی ثابت ایستاده بودی شاتو زدی (یعنی داشتی می چرخیدی) یا تو وسیله دیگه درحال حرکت بودی؟
با سلام
حامد جان نویز بالا بخاطر کم کردن حجم عکسه. بالاخره عکس 10 مگی رو وختی میاری زیر 100 کیلو همین میشه دیگهوگرنه ایزو 100 هست و سرعت شاتر 2000 البته دهنه دیاف 5.6 هست که به نظر خودم بهتر بود تنگ ترش می کردم که عمق میدون یکنواخت تر بشه اما بخاطر عجله ای که داشتم فرصت برای تنظیم نداشتم. شاتو زدم و فرار کردم. ولی خیلی ممنونم که وخت می ذاری نظر می دی و تایپ می کنی.
![]()
محتوای مخفی: پروانه
فقط یکم چشماش در حدی که باید فوکوس نشده![]()
Last edited by keykavoos; 18-07-2011 at 13:50. دليل: spoiler
درختچه انار
کراپ شده و تغییر سایز داده شده و بدون ادیت دیگر
Camera : Panasonic FZ35
لطفا حجم عکس های خودتون رو پایین نگه دارید
اگه کیفیت عکس های JPEG که می سازید رو حدود 70 یا 80 درصد تنظیم کنید افت کیفیت خاصی توی عکس به وجود نمیاد ولی حجمش خیلی کم تر میشه
این عکس رو تازه نگرفتم ولی امشب با Lightroom 3 ادیتش کردم
Panasonic FZ35
ISO-80
f/4.0
1/100s
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)