حاجی آباد
روبروی پاساژگوهر یه کوچه هست
اونجا بپرسین شرکت شاتل ، بهتون میگن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حاجی آباد
روبروی پاساژگوهر یه کوچه هست
اونجا بپرسین شرکت شاتل ، بهتون میگن
فعلا که سرعت 128 اندیشه از همه بالاتره.باید ببینیم شاتل چی کار میکنه
اندیشه پینگش افتضاهه و سرعت باز کردن وب اون هم از همه بدتره
خیلی ممنون یه سر میزنم ببینم برخوردشون چطوریه
من لاهيجان هستم و انديشه 128 دارم
كسي ميتونه راهنمايي كنه ججوري بايد رفت سرور دامون بازي كرد؟؟
من لاهيجان هستم و انديشه 128 دارم
يكي ميتونه بگه چتوري بايد به سرور كانتر دامون وصل شد بازي كرد؟
رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام اينكه نتايج كنكور 89 صبح فردا اعلام ميشود،گفت: 984 هزار نفر يعني 89درصد داوطلبان كنكور 89 مجاز به انتخاب رشته شدهاند.
به گفته وي، تمامي داوطلبان شركتكننده در كنكور سراسري سال 89 براي انتخاب رشته در دانشگاههاي علميكاربردي، پيامنور و غيرانتفاعي مجاز شدهاند.![]()
خوش به حال رشته های نظری همه وارد دانشگاه شدن حتی اونهای که قبول نشدن!!!!!!![]()
اینا پیش زمینه برداشت کنکوره دیگه زیاد کنکور معنی نداره
چه ربطی داشت
دوستان سرویس تمدید موقت دوباره راه افتاده فقط یکم فرق میکنه هرکی خاست بگه براش توضیح بدم خودم الان دارم ازش استفاده میکنم
همین سرعتو بچسب که برای نامحدود ها خیلی هم زیاده چون برای نامحدود سرعت بیشتر از 16 نمیدن شانسی برای شما اینطور شده چند وقت پیش یکی از دوستان هم به طور تصادفی همچین اتفاقی براش افتاد
البته میل خودته اما ازین بیشتر نمیشه
کسی میتونه قیمتهای شاتل تو رشت رو بزاره
بعد برای کاربر خونگی 512 میدن؟؟
سرعت دانلود با IDM از سرور های دانلود p30world چقدره
یک خبر جالب میخان اینتر نت ملی 16 مگ راه اندازی کنن بعد یه شخصی که نمیتوم اسمشو بگم میگه برامون کار نداره اما باید اول فرهنگ سازی بشه
امروز برنامه کلید زنده شبکه یک
بریم دعا کنیم که این سیستم راه اندازی نشه وگر نه .... چیزپی ان و... باید خدافظی کردیک خبر جالب میخان اینتر نت ملی 16 مگ راه اندازی کنن بعد یه شخصی که نمیتوم اسمشو بگم میگه برامون کار نداره اما باید اول فرهنگ سازی بشه
امروز برنامه کلید زنده شبکه یک
یه مثال ساده میزنم
به نظر شما نظارت بر روی یک کشور ساده تره یا یک دهکده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)