بردیا جان شرمنده ,من نبودم که بهت کمک کنم ,خودت که میدونی من صبح ها گرفتارم و نمیتونم بیام تو نت
آخه خیلی سریع نوبل شدی
بردیا جان شرمنده ,من نبودم که بهت کمک کنم ,خودت که میدونی من صبح ها گرفتارم و نمیتونم بیام تو نت
آخه خیلی سریع نوبل شدی
کاری نداره آخه.پروفایل من و تو رو دیده.بعد فهمیده جفتمون توی پیام خصوصی هستیم.فهمیده داریم به هم پی ام میدیم.
اشکال نداره.میخواستی هم نمیتونستی کمک کنی.چون با سواره نظام باهام16 ساعت فاصله داری.من تو 12 ساعت نوبل شدم.هیچی نیرو نداشتم که جلوشو بگیرم.ولی اشکال نداره.از صفر شروع میکنم.فعلا هم که نزدیک هم هستیم.
بچه ها امیر تیموری هم هر2تا روستاشو از دست داد.امتیازش صفر شده.
مختصات دهکده جدیدت و بده هر وقت تونستم برات ریسورس میفرستم
بابا انبارم دیگه جا نداره.بزارید بعدا.تو فردا بفرست صفا جان.بزار من فعلا جا برای ریسورسای بقیه باز کنم.بهزاد هم لطف کرد ساپورت فرستاد.
من همش 20 تا Sword Man داشتم که فرستادم....
شرمنده. دار و ندارم همینا بود.
بچه ها من فکرامو کردم.دیگه ادامه نمیدم.الانم دهکدمو بن میکنم.دیگه حوصله شروع کار از اولو ندارم.ترجیح میدم بیشتر به درسم برسم.چون امسال کنکور دارم و خیلی برام مهمه.البته کارم تو ورلد11 رو ادامه میدم ولی اینجا دیگه از صفر شروع نمیکنم.من یه روستای دیگه هم دارم.هرکسی ریسورس خواست بهم بگه تا براش با استفاده ازون روستا بفرستم.ازهمتون ممنونم.
وقتی بهمون حمله می شه پیام می یاد و شمارنده معکوس اگر رفرش کنیم صفحه رو شمارنده می رود باید چیکار کنیم که شمارنده رو ببینیم از کجا بریم؟
ملت بریزین راند راه افتاد.من که نفر 250 ام رفتم تو.زود پر شد.در عرض 10 ثانیه!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)