یعنی اصلا نمی شه از اون وسطها یه سیوی پیدا کرد؟
خواهش می کنم یکی یه سیو از gta iv دور و ور 40 تا 80 بزاره!
یعنی اصلا نمی شه از اون وسطها یه سیوی پیدا کرد؟
خواهش می کنم یکی یه سیو از gta iv دور و ور 40 تا 80 بزاره!
برادر عزيز اين سيو 60% هستش
يه خرده هم آهسته تر بيني رو خالي كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم آموزش استفاده از فايل سيو هستش :
سيو دو قسمت داره يکي Xlive يکي فولدر save
فولدر Xlive رو بايد تو مسير :
C:\Documents and Settings\MohammadReza\Local Settings\Application Data\Microsoft
فولدر save رو توي :
C:\Documents and Settings\MohammadReza\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
البته اين مسير ها Hide هستن بايد از آپشنز Un Hide کنيشون درضمن اگه بجاي فولدر سيو فولدري به نام user_e0000017ec79fdaa يا همچين چيزي بود توي خود فولدر سيو کپي ميکني .
================================================== =============
Copy:
on XP:
C:\Documents and Settings\USER(your user name folder)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
محل پيست سيو به فارسي ::
به درايوي بريد که ويندوزتون رو نصب کرديد.که معمولآ همون C هست.
2-به پوشه ي Documents and Settings بريد.
3-در اينجا بايد 2 پوشه رو ببينيد ، روي پوشه يا فولدري که اسم کامپيوترتون روش هست بريد.
4-بعد از رفتن به اين صفحه از منوي بالا روي گزينه ي View کليک کنيد و گزينه ي Folder Option رو روش کليک کنيد.و بعد هم در کادر بازشده گزينه ي View رو انتخاب کنيد و سپس گزينه ي Showhidden Files رو بزنيد و ادرس رو دونبال کنيد.(به طور خلاصه Showhidden Files رو فعال کنيد که فايل هايي که قابل ديدن نيستند رو بهتون نشون بده)
سلام
چطوری میتونیم تو بازی call of duty6 اون قسمت solo رو قفل هاشو باز کنیم؟بدون اینکه بازی کنیم؟(قسمت special ops رو میگم)
کد تقلب یا سیوی چیزی دارین که این کارو برامون بکنه؟
ممنون
خیلی دستت درد نکنه خیلی آقایی
فقط این چرا هیچ ماموریتی نداره؟
سلام دستت درد نکنه
p30world جان ببين gta iv بازي از 60% تموم ميشه و اون 40% باقي مونده رو بايد خودت بگردي ماموريت هارو پيدا كني./
گرفتي؟![]()
Last edited by رضا صادقی; 24-12-2009 at 01:51.
اینم سیو که همه مرحله ها رو باز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
الان اینو کجا باید کپی کنم؟
من الان این بازی رو سیستمم نصب نیست ولی داخل پوشه ای که بازی رو نصب کردی فکر کنم پوشه ای به اسم player باشه همونجاست فکر کنم![]()
بازم ممنون
اینو دان لود کردم و تو همه جای بازی کپیش کردم
تو همه پوشه ها الان هستش و نمیدونم کپی کردن تو کدومش قفل هارو باز کرده بالاخره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)