احدى: من پرسپوليسى بودم مرزبان و يونگ استقلالى!
يكى از مربيانى كه در اين سالها چندين بار در ليست مربيان احتمالى استقلال قرار گرفته است اما در نهايت حضورش مورد مخالفت قرار گرفته است، دليل مخالفت استقلالى ها هم اين بوده كه رضا احدى بعد از سالها بازى در استقلال به تيم پرسپوليس رفته و هواداران استقلال را ناراحت كرده است، در حاليكه همه مى دانند رضا احدى در آن سال به دليل اختلاف با مديرعامل وقت استقلال به پرسپوليس رفت وبعد به دليل مصدوميت ومشكلاتى كه برايش به وجود آمد كمتر از ۴۵ دقيقه براى پرسپوليس بازى كرد اما ديروز باشگاه استقلال اعلام كرد كه با مرزبان دستيار اخراجى افشين قطبى به عنوان رئيس گروه آناليزور استقلال به توافق رسيده اند. وقتى اين موضوع را با رضا احدى در ميان گذاشتيم گفت: از اين ماجرا بى خبر بودم و از دهان شما مى شنوم برايم خيلى جالب است كه آقايان كه آن همه ادعاى استقلالى بودن داشتند چرا اين كار را كردند. آن زمان كه اين حرف را به من گفتند به خاطر پرسپوليسى بودنت نمى توانى به استقلال بيايى. ۳ ماه بعد رفتند، يونگ را آوردند كه مربى پرسپوليس بود. وى افزود: متاسفانه استقلال و هيأت مديره اش دست كسانى افتاده كه شب خوابيده اند و صبح در استقلال عضو هيأت مديره شده اند. من به هواداران پرسپوليس احترام مى گذارم اما اگر قرار باشد، به خاطر پرسپوليسى شدن يا استقلالى شدن تا آخر عمر يك نفر را متهم ومحروم كنند كه تا بحال هاشمى نسب ، نيكبخت و عابدزاده را بايد دار مى زدند. آقايان براى امثال من كه در تيم هاى پايه استقلال كار كردم ارزش قائل نيستند و مربيان پرسپوليس را مفيدتر مى دانند. من با مرزبان مشكلى ندارم و قطعاً ايشان خوب منظور مرا درك مى كنند.
برهانى جايگزين اكبرپور در خط حمله استقلال
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال از سوى كميته انضباطى با محروميت روبه رو شده است و نمى تواند تيمش را در ديدار مقابل استقلال اهواز همراهى كند. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد در ديدار مقابل استقلال اهواز از وجود آرش برهانى استفاده كند. ديروز شنيديم قلعه نويى اعتقاد دارد برهانى در ۲ ديدار رفت و برگشت فصل گذشته مقابل استقلال اهواز موفق به گلزنى شده است به همين دليل از انگيزه فراوانى براى گلزنى برخوردار است.
استقلالى ها امروز پولدار مى شوند
استقلالى ها در ادامه مسابقات ليگ برتر فردا به مصاف استقلال اهواز خواهند رفت. طبق شنيده هاى ما على فتح الله زاده مديرعامل آبى ها قصد دارد تا قبل از اين ديدار مقدارى پول از اسپانسر دريافت كند تا آن را بين بازيكنان تقسيم كند تا آنها با روحيه بيشترى به مصاف استقلال اهواز بروند. پيروزى در اين ديدار براى آبى پوشان حائز اهميت است چون باعث مى شود از بحران خارج شوند.
روانخواه به ديدار فتح الله زاده مى رود
اميد روانخواه هافبك استقلال كه اين روزها دوران مصدوميت را پشت سر مى گذارد به زودى به ملاقات على فتح الله زاده مديرعامل استقلال خواهد رفت.
گفتنى است روانخواه مقدارى پول از فصل گذشته از باشگاه طلب دارد به همين دليل به دفتر مديرعامل تيمش خواهد رفت تا طلب خود را دريافت كند. شايان ذكر است روانخواه از ۵ ماه ديگر مى تواند دويدن دور زمين را شروع كند.
عليزاده و جان واريو در مراسم افطارى غايب بودند
على عليزاده و فابيو جان واريو ۲ بازيكن استقلال بودند كه در مراسم افطارى اين باشگاه حضور نداشتند. گفتنى است اين مراسم با حضور على فتح الله زاده مديرعامل استقلال در محل باشگاه برگزار شد و مديرعامل آبى پوشان به بازيكنان قول داد تا قبل از ديدار مقابل استقلال اهواز مشكلات مالى آنها را برطرف سازد.
احضار مرفاوى، اكبرپور، ورمزيار و ملاحى به كميته انضباطى
صمد مرفاوى، سياوش اكبرپور، صادق ورمزيار و سرتيپ كريم ملاحى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال احضار شدند. به منظور رسيدگى به تخلفات صمد مرفاوى و صادق ورمزيار مربيان تيم هاى فوتبال استقلال تهران و صباباترى قم و همچنين سياوش اكبرپور بازيكن تيم فوتبال استقلال، اين ۳ تن بايد براى اداى توضيحات نسبت به تخلفات منتسبه در اين مسابقه ساعت ۱۴ و ۳۰ دقيقه روز شنبه (۳۰شهريور) در كميته انضباطى حضور يابند. حضور سرتيپ كريم ملاحى مديرعامل باشگاه صباباترى نيز جهت اداى توضيحات در مورد تخلفات تماشاگران منتسب به تيم مربوطه در اين جلسه الزامى است.
يدالله اكبرى: نبايد ۳ گل از صبا مى خورديم
يدالله اكبرى هافبك تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: اگر مستحق باخت هم بوديم، نبايد ۳ گل دريافت مى كرديم. وى درباره باخت مقابل صبا باترى اظهار داشت: در اين بازى بد شانس بوديم. توپ هاى ما وارد دروازه نشد و داور هم يك پنالتى ما را نگرفت. وى افزود: معتقدم حق آنها به ثمر رساندن ۳ گل نبود. اگر مستحق باخت هم بوديم، نبايد اين تعداد گل مى خورديم. اين بازيكن با تجربه ادامه داد: از داورى رضايت نداريم. جو ورزشگاه به قدرى سنگين بود كه داور هم نتوانست راحت قضاوت كند.
مرزبان رئيس گروه آناليز استقلال شد
عليرضا مرزبان مربى سابق باشگاه پرسپوليس پس از مذاكراتى كه با سرمربى تيم استقلال داشت، براى حضور در كنار آبى پوشان با قلعه نويى به توافق رسيد. دستيار سابق افشين قطبى كه اواخر فصل گذشته به دليل اختلافاتى كه با وى داشت عطاى كار در پرسپوليس را به لقايش بخشيد از اين پس تحت عنوان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال به فعاليت خواهد پرداخت. مرزبان كه گفته مى شد روى نيمكت استقلال در كنار قلعه نويى خواهد نشست از روى سكوها كار نظارت بر عملكرد آبى پوشان را بر عهده داشته و در تمرينات اين تيم حضورى فعال خواهد داشت.
بازى استقلال تهران- استقلال اهواز يك ساعت به تأخير افتاد
زمان مسابقه ۲ تيم استقلا ل تهران واستقلال اهواز كه قرار بود ساعت ۲۰ و۳۰ دقيقه برگزار شود ، تغيير كرد. بازى ۲ تيم استقلال تهران و استقلال اهواز روز پنجشنبه ۲۸/۶/۸۷ ساعت ۲۱ و۳۰ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.