تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 2376 اولاول ... 2742747751752352452552652752852953053153757762710271527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

احدى: من پرسپوليسى بودم مرزبان و يونگ استقلالى!
    يكى از مربيانى كه در اين سالها چندين بار در ليست مربيان احتمالى استقلال قرار گرفته است اما در نهايت حضورش مورد مخالفت قرار گرفته است، دليل مخالفت استقلالى ها هم اين بوده كه رضا احدى بعد از سالها بازى در استقلال به تيم پرسپوليس رفته و هواداران استقلال را ناراحت كرده است، در حاليكه همه مى دانند رضا احدى در آن سال به دليل اختلاف با مديرعامل وقت استقلال به پرسپوليس رفت وبعد به دليل مصدوميت ومشكلاتى كه برايش به وجود آمد كمتر از ۴۵ دقيقه براى پرسپوليس بازى كرد اما ديروز باشگاه استقلال اعلام كرد كه با مرزبان دستيار اخراجى افشين قطبى به عنوان رئيس گروه آناليزور استقلال به توافق رسيده اند. وقتى اين موضوع را با رضا احدى در ميان گذاشتيم گفت: از اين ماجرا بى خبر بودم و از دهان شما مى شنوم برايم خيلى جالب است كه آقايان كه آن همه ادعاى استقلالى بودن داشتند چرا اين كار را كردند. آن زمان كه اين حرف را به من گفتند به خاطر پرسپوليسى بودنت نمى توانى به استقلال بيايى. ۳ ماه بعد رفتند، يونگ را آوردند كه مربى پرسپوليس بود. وى افزود: متاسفانه استقلال و هيأت مديره اش دست كسانى افتاده كه شب خوابيده اند و صبح در استقلال عضو هيأت مديره شده اند. من به هواداران پرسپوليس احترام مى گذارم اما اگر قرار باشد، به خاطر پرسپوليسى شدن يا استقلالى شدن تا آخر عمر يك نفر را متهم ومحروم كنند كه تا بحال هاشمى نسب ، نيكبخت و عابدزاده را بايد دار مى زدند. آقايان براى امثال من كه در تيم هاى پايه استقلال كار كردم ارزش قائل نيستند و مربيان پرسپوليس را مفيدتر مى دانند. من با مرزبان مشكلى ندارم و قطعاً ايشان خوب منظور مرا درك مى كنند.
    برهانى جايگزين اكبرپور در خط حمله استقلال

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال از سوى كميته انضباطى با محروميت روبه رو شده است و نمى تواند تيمش را در ديدار مقابل استقلال اهواز همراهى كند. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد در ديدار مقابل استقلال اهواز از وجود آرش برهانى استفاده كند. ديروز شنيديم قلعه نويى اعتقاد دارد برهانى در ۲ ديدار رفت و برگشت فصل گذشته مقابل استقلال اهواز موفق به گلزنى شده است به همين دليل از انگيزه فراوانى براى گلزنى برخوردار است.
    استقلالى ها امروز پولدار مى شوند
    استقلالى ها در ادامه مسابقات ليگ برتر فردا به مصاف استقلال اهواز خواهند رفت. طبق شنيده هاى ما على فتح الله زاده مديرعامل آبى ها قصد دارد تا قبل از اين ديدار مقدارى پول از اسپانسر دريافت كند تا آن را بين بازيكنان تقسيم كند تا آنها با روحيه بيشترى به مصاف استقلال اهواز بروند. پيروزى در اين ديدار براى آبى پوشان حائز اهميت است چون باعث مى شود از بحران خارج شوند.
    روانخواه به ديدار فتح الله زاده مى رود
    اميد روانخواه هافبك استقلال كه اين روزها دوران مصدوميت را پشت سر مى گذارد به زودى به ملاقات على فتح الله زاده مديرعامل استقلال خواهد رفت.
    گفتنى است روانخواه مقدارى پول از فصل گذشته از باشگاه طلب دارد به همين دليل به دفتر مديرعامل تيمش خواهد رفت تا طلب خود را دريافت كند. شايان ذكر است روانخواه از ۵ ماه ديگر مى تواند دويدن دور زمين را شروع كند.
    عليزاده و جان واريو در مراسم افطارى غايب بودند
    على عليزاده و فابيو جان واريو ۲ بازيكن استقلال بودند كه در مراسم افطارى اين باشگاه حضور نداشتند. گفتنى است اين مراسم با حضور على فتح الله زاده مديرعامل استقلال در محل باشگاه برگزار شد و مديرعامل آبى پوشان به بازيكنان قول داد تا قبل از ديدار مقابل استقلال اهواز مشكلات مالى آنها را برطرف سازد.

احضار مرفاوى، اكبرپور، ورمزيار و ملاحى به كميته انضباطى
    صمد مرفاوى، سياوش اكبرپور، صادق ورمزيار و سرتيپ كريم ملاحى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال احضار شدند. به منظور رسيدگى به تخلفات صمد مرفاوى و صادق ورمزيار مربيان تيم هاى فوتبال استقلال تهران و صباباترى قم و همچنين سياوش اكبرپور بازيكن تيم فوتبال استقلال، اين ۳ تن بايد براى اداى توضيحات نسبت به تخلفات منتسبه در اين مسابقه ساعت ۱۴ و ۳۰ دقيقه روز شنبه (۳۰شهريور) در كميته انضباطى حضور يابند. حضور سرتيپ كريم ملاحى مديرعامل باشگاه صباباترى نيز جهت اداى توضيحات در مورد تخلفات تماشاگران منتسب به تيم مربوطه در اين جلسه الزامى است.
    يدالله اكبرى: نبايد ۳ گل از صبا مى خورديم
    يدالله اكبرى هافبك تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: اگر مستحق باخت هم بوديم، نبايد ۳ گل دريافت مى كرديم. وى درباره باخت مقابل صبا باترى اظهار داشت: در اين بازى بد شانس بوديم. توپ هاى ما وارد دروازه نشد و داور هم يك پنالتى ما را نگرفت. وى افزود: معتقدم حق آنها به ثمر رساندن ۳ گل نبود. اگر مستحق باخت هم بوديم، نبايد اين تعداد گل مى خورديم. اين بازيكن با تجربه ادامه داد: از داورى رضايت نداريم. جو ورزشگاه به قدرى سنگين بود كه داور هم نتوانست راحت قضاوت كند.
    مرزبان رئيس گروه آناليز استقلال شد
    عليرضا مرزبان مربى سابق باشگاه پرسپوليس پس از مذاكراتى كه با سرمربى تيم استقلال داشت، براى حضور در كنار آبى پوشان با قلعه نويى به توافق رسيد. دستيار سابق افشين قطبى كه اواخر فصل گذشته به دليل اختلافاتى كه با وى داشت عطاى كار در پرسپوليس را به لقايش بخشيد از اين پس تحت عنوان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال به فعاليت خواهد پرداخت. مرزبان كه گفته مى شد روى نيمكت استقلال در كنار قلعه نويى خواهد نشست از روى سكوها كار نظارت بر عملكرد آبى پوشان را بر عهده داشته و در تمرينات اين تيم حضورى فعال خواهد داشت.
    بازى استقلال تهران- استقلال اهواز يك ساعت به تأخير افتاد
    زمان مسابقه ۲ تيم استقلا ل تهران واستقلال اهواز كه قرار بود ساعت ۲۰ و۳۰ دقيقه برگزار شود ، تغيير كرد. بازى ۲ تيم استقلال تهران و استقلال اهواز روز پنجشنبه ۲۸/۶/۸۷ ساعت ۲۱ و۳۰ دقيقه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حاجيلو: شأن منصوريان خيلى بالاتر از آن است كه مسئول آكادمى باشد
    اميدوارم سرمربى استقلال شود

اين روزها حرف و حديث در اطراف استقلال بسيار به گوش مى رسد، هر چند كه مديران اين تيم سعى دارند كه با گفتار خود همه چيز را در اين باشگاه پرطرفدار عادى جلوه دهند اما شكست ۳ بر يك در مقابل صباباترى اين حرف و حديث ها را به اوج خود رساند اما واقعيت اين است كه هيچ چيز درخصوص استقلال قطعى نيست و همه چيز در اين باره به اتفاقات روزهاى آينده در اين باشگاه ارتباط دارد. در روزهايى كه استقلال كانون اخبار كوچك و بزرگ بسيارى است با اصغر حاجيلو سرپرست اسبق تيم استقلال گفت و گويى را انجام داده ايم كه با هم مى خوانيم:
    • استقلال امروز را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
    - در حال حاضر استقلال به لحاظ مهره يكى از تيمهاى پرمهره ايران به حساب مى آيد اما به اعتقاد من اين استقلال در حال حاضر نياز به يك مربى و يك تمرين دهنده و تئوريسين فوتبال روز دنيا از كشورهايى مثل برزيل و آرژانتين را دارد، كسى كه بتواند مهره كارآمد نيمكت پرمهره استقلال باشد.
    • چرا استقلال تا به امروز نتوانسته است نتايج خوبى را كسب كند؟
    - به اعتقاد من استقلال نياز به فرصت بيشترى دارد تا به تركيب اصلى خود برسد، كه البته اين روز هم زياد دور نيست و مطمئناً استقلال را در روزهاى ديگر بهتر وقدرتمندتر از آنچه كه هست، خواهيد ديد.
    • نظر شما در مورد كادرفنى امروز استقلال چيست؟
    - كادرفنى امروز استقلال بسيار با تجربه اما جوان است كه نياز به يك تمرين دهنده خوب و خارجى دارد، چرا كه هيچ كدام از كمكهاى امروز استقلال بيشتر از سرمربى آن نمى دانند و منطقى اين است كه سرمربى استقلال كسى را در كنار خود به كار بگيرد كه اگر در حد خود او نيست زياد هم پايين تر از او نباشد. درست مثل افشين قطبى كه با داشتن مربيانى مثل عابدزاده وافشين پيروانى از يك مربى كارآمد و خوب خارجى به نام ماركو هم در تركيب تيمش استفاده مى كند.
    • دليل جدايى شما از استقلال چه بود؟
    - در فوتبال اين حق يك سرمربى است كه همكارانش را خودش انتخاب كند و در مورد من هم چون امير علاقه اى به همكارى با من نداشت، من هم بهتر ديدم كه ديگر خدمت اين تيم نباشم.
    • نظرتان در خصوص منصوريان چيست؟
    - در مورد عليرضا منصوريان بايد بگويم كه شأن ومنزلت ايشان بالاتر از آن است كه فقط بخواهند از او در آكادمى فوتبال استقلال استفاده كنند، چرا كه به نظر من منصوريان مثل نان با بركت است. به شخصه اميدوارم روزى سرپرست تيمى باشم كه سرمربى آن منصوريان باشد كه قطعاً آن روز، روز زيبايى خواهد بود.
    • سؤال آخرآيا تيم ملى مى تواند به جام جهانى صعود كند؟
    - همه بايد كمك كنند تا تيم ملى يك بار ديگر حضور در جام جهانى را تجربه كند. زيراشركت تيم ملى ايران در اين رويداد بزرگ به نفع مربيان، مديران و بازيكنان ومجموعه ورزش كشور است.
    Last edited by bayern; 17-09-2008 at 10:34. دليل: همینجوری

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كمايى: مقابل استقلال كسب يك امتياز هم رضايت بخش است
    افشين كمايى، مربى تيم استقلال اهواز در خصوص شرايط فعلى اين تيم و ديدار با استقلال تهران اظهار داشت: در طول اين هفته تمرينات خوب و منظمى را پشت سر گذاشتيم. روى مسائل روحى و روانى بازيكنان كار شده است و از هر نظر آماده ديدار با اسقلال تهران هستيم. احتمال دارد در اين ديدار احمد كاظم را به دليل مصدوميت در اختيار نداشته باشيم. با اين حال براى ارائه فوتبالى خوب به ميدان مى رويم و اينكه بتوانيم نتيجه مطلوبى نيز كسب كنيم. در مقابل همنام تهرانى فقط به دنبال ۳ امتياز هستيم و براى به دست آوردن آن تلاش خود را خواهيم كرد. با تمريناتى كه انجام داده ايم به ۷۰ درصد آمادگى دست يافته ايم و ۳۰ درصد باقى مانده نيز طى هفته هاى آينده به دست مى آيد و به آمادگى كامل خواهيم رسيد. استقلال تهران روز پنجشنبه فقط به پيروزى فكر مى كند تا بتواند ناكامى هاى گذشته را جبران نمايد. ما نيز به دنبال ۳ امتياز هستيم و مطمئن هستم با نتيجه خوبى زمين را ترك خواهيم كرد و با دست پر به اهواز باز خواهيم گشت. ما براى پيروز شدن بازى مى كنيم اما يك امتياز نيز رضايت بخش است.

عضو هيأت مديره استقلال:
    فتح الله زاده تا فتح ليگ قهرمانان آسيا بركنار نمى شود
    مسعود نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: در جلسه روزچهارشنبه (امروز) هيات مديره شكست هاى تيم فوتبال را علت يابى مى كنيم. وى همچنين اظهار كرد: بدون ترديد نتايج ضعيف تيم استقلال در بازى هاى گذشته، توجيه پذير نيست اما بايد قبول كنيم كه استقلال از همه لحاظ كادر توانمندى در اختيار دارد و تنها بايد درباره ناكامى هاى اخير علت يابى كنيم. عضو هيات مديره استقلال ادامه داد: البته بايد توجه داشت كه بازى هاى ما در ابتداى فصل، همگى ديدارهاى سختى در خارج از خانه بودند كه با در نظر گرفتن عدم هماهنگى بازيكنان در شروع مسابقات و همچنين مشكلات مالى كه گريبانگير باشگاه بود، مزيد بر علت شد تا نتايج نامطلوبى كسب شود اما به هر حال هيچ كدام از اين مسائل نمى تواند توجيه مناسبى باشد. نفريه گفت: به شخصه تصورم بر اين است كه تيم استقلال هرچه سريع تر به روند اصلى و مناسب خود برمى گردد؛ چرا كه معتقدم هنوز زود است كه درباره عملكرد و ارزيابى كادر فنى نظر دقيقى داشته باشيم و بگوييم ناموفق بوده اند. ما ناراحتى هواداران استقلال را درك مى كنيم و به آنها قول مى دهيم كه بهترين راهكارها را براى موفقيت استقلال در مسابقات آتى پيدا كنيم. وى هم چنين با رد شايعه تغييرات در استقلال گفت: در حال حاضر هيات مديره هيچ تصميم و طرحى براى عدم همكارى با كادر فنى تيم استقلال و همچنين مديريت باشگاه ندارد. فتح الله زاده تا قهرمانى استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مديريت باشگاه را برعهده دارد و بدون شك او تا آن زمان مديرعامل استقلال خواهد بود و بركنار نمى شود.
    Last edited by bayern; 17-09-2008 at 11:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اسم من بد در رفته است!
    اكبرپور: همه روى من زوم كرده اند

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال تا اطلاع ثانوى از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال محروم شده است. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • گويا محروم شده ايد و حالا حالاها نمى توانيد براى استقلال بازى كنيد.
    - نمى دانم چرا بايد اصلاً به كميته انضباطى بروم. براى چه محروم شده ام، نمى دانم.
    • به دليل خطا روى حميد سرآبادانى مدافع صبا.
    - من كه از عمد او را نزدم. ضمن اينكه معذرت خواهى كردم. به نظر من اگر قرار باشد به دليل اين طور خطاها محروم شوم بايد هفته اى چند بازيكن محروم شوند.
    • فكر مى كنيد چه حكمى برايتان در نظر بگيرند؟
    - اصلاً كارى نكرده ام كه محروم بشوم چون اگر مرتكب خطا مى شدم داور اخراجم مى كرد.
    • گفته مى شود به دليل خشن بازى كردن محروم خواهى شد.
    - اصلاً اين طور نيست چون اسم من بد در رفته است همه روى من زوم كرده اند.
    • بازى با استقلال اهواز را چطور مى بينيد؟
    - ما براى برد به ميدان مى رويم چون نياز به ۳ امتياز داريم.
    • مهاجمان مى توانند جاى خالى شما را پر كنند؟
    - صددرصد ما مهاجمان خوبى داريم كه توانايى ملى پوش شدن را دارند. البته اگر داور پنالتى هاى ما را بگيرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حجازى: نه برق صدرنشين مى ماند ، نه استقلال هفدهم

ناصر حجازى مربى اسبق استقلال درخصوص وضعيت اين تيم و حواشى اخير گفت: استقلال درست است كه نتايج ضعيفى كسب كرده اما بودن اين تيم درجايگاه هفدهم بعد از گذشت ۵ هفته به هيچ عنوان فاجعه نيست.وى ادامه داد: مطمئناً برق نمى تواند تا پايان نيم فصل در بالاى جدول قرار بگيرد و استقلال هم در انتهاى جدول نخواهد ماند. احساس من اين است كه استقلال به شرايط ايده آل بازمى گردد و در پايان نيم فصل جزو ۳ تيم برتر جدول رده بندى خواهد بود.حجازى افزود: كادر فنى استقلال درحال حاضر نتايج خوبى را كسب نكرده است و بايد به دنبال راهكارى باشد تا بتواند تيم را از بحران خارج كند.وى خاطر نشان كرد: مربيان استقلال مى توانند راهكار خارج شدن از بحران و پيروز شدن را پيدا كنند زيرا اين راهكار دركنارشان قراردارد و فقط كافى است آن را ببينند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طرفداران استقلال را فريب ندهيد

پرخاش هاى متعدد صمد مرفاوى كمك اول قلعه نويى در بازى با صبا، باعث شد تا ناظر فدراسيون، داور را فرا بخواند و مرفاوى را از زمين اخراج كند. اين اتفاق در نيمه اول بازى با صباباترى رخ داد تا قلعه نويى روى نيمكت تك و تنها باقى بماند. پيش از اين و در مقاله اى به ضعف كمك هاى امير قلعه نويى پرداخته بوديم و يادآورى كرده بوديم كه قلعه نويى روى نيمكت يك فكر بزرگ تر ندارد تا در لحظات بحرانى و حساس به داد سرمربى استقلال برسد. در بازى با صبا اما همان مرفاوى هم به خاطر ندانم كارى از نيمكت بر روى سكوها منتقل شد تا قلعه نويى روى نيمكت تك و تنها بماند. شايد به همين خاطر بود كه قلعه نويى در بين ۲ نيمه يك تعويض بسيار بد كرد. او جان واريو را بيرون كشيد تا با حضور عليزاده تيمش را به گل برساند اما اين عين اشتباه بود. اشتباهى كه در نيمه دوم گريبان استقلال را گرفت و ۲ گل ديگر خورد تا بداند كه عدم هدايت موفق از روى نيمكت، آبى ها را به سوى قهقرا سوق مى دهد. جان واريو در نيمه اول بازى استقلال و صباى قم، مؤثرترين بازيكن استقلال بود، بازيكنى كه حمل توپ مى كرد و صبا را آزار مى داد. در نيمه دوم اما استقلال با خروج جان واريو و ورود عليزاده، باز هم به همان بازى غريزى و احساسى روى آورد.حمله با مهاجمان پرتعداد اما با چشمانى بسته. اگر جان واريو بود، حمل توپ مى كرد و براى مهاجمان «گل سازى» مى كرد اما اين گونه نشد چرايش را بايد در آنجا جست و جو كرد كه قلعه نويى در تصميماتش تك و تنهاست و يكى نيست كه به دادش برسد. مرفاوى كه قرار است دست راست قلعه نويى باشد از بازى خارج مى شود تا امير در تعويض هايش مرتكب اشتباه بشود. شايد به همين خاطر هم هست كه استقلالى ها به دنبال مربى جديد براى تزريق به كادرفنى خود مى گردند. راستى آقاى قلعه نويى! مگر همين آقاى مرفاوى، پشت شما را خالى نكرد و به جبهه حجازى پيوست. حالا چطور شده كه او كمك اول شماست. البته به نظر مى رسد كه مرفاوى به جاى كمك كردن به «امير» در جهت تضعيف آبى ها گام برمى دارد، استقلال با اين اوضاع مى شود و طرفداران تيم از فرط عصبانيت بايد هم فرياد بزنند كه «با اين همه طرفدار والله خجالت داره...» با اين همه طرفدار و با آن همه بريز و بپاش در فصل نقل و انتقالات. آقاى قلعه نويى! راستى بيك زاده، ميلاد نورى، يدالله اكبرى و ... كجا هستند؟ مهاجمان شما كه اينقدر از آنها تعريف و تمجيد مى كرديد، چرا تا به امروز - كه قول قهرمانى مى دهند - فقط يك گل زده اند؟ استقلال برخلاف حرف هاى فتح الله زاده و قلعه نويى، اصلاً هم بوى قهرمانى نمى دهد و با اين اوضاع بهتر است افكار عمومى را فريب ندهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى : بعضى آقايان به مهاجمان فشار مى آورند
    آرش برهانى مهاجم استقلال طى اظهار نظرى با اشاره به وضعيت اين تيم گفت: با وجود نا عادلانه از دست دادن امتيازات شرايط زياد خوبى نداريم. وى همچنين اظهار داشت : نمى دانم چرا در شرايطى كه در هر بازى از لحاظ تاكتيكى و فنى در سطح ايده آل ترى فوتبال بازى مى كنيم بازهم بلاى فصل قبل دست از سرمان بر نمى دارد و پس از هر بازى استرس بيش از گذشته در تيم ما ايجاد مى شود تا جايى كه در تمرينات اين هفته فقط روى مسائل روحى و روانى كار كرده ايم.وى بيان كرد: در حالى كه ديگر به هيچ وجه دوست ندارم به بازى با صبا باترى فكر كنم اما به ناحق اين بازى را واگذار كرديم تا برخى كارشناسان تمام مشكلات را به گردن مهاجمانمان بيندازند و فقط به مهاجمان فشار مى آورند. وى گفت: هر بازيكنى در خط حمله آرزوى گلزنى دارد اما برخى آقايان با اظهارات بى ربط مهاجمان را مورد اتهام قرار مى دهند در شرايطى كه اصلاً اين چنين نيست.برهانى در خصوص نيكمت نشينى خود افزود: اصلا نيمكت نشينى را دوست ندارم و با تلاش روز افزون منتظر اعتماد قلعه نويى هستم تا خودم را ثابت كنم.وى حضورش در تركيب اصلى را با وجود فوروارد هاى زياد سخت عنوان كرد و گفت: با وجود ۶ مهاجم در استقلال قرار گرفتن در تركيب اصلى بسيار سخت است اما هرگز از تلاشم براى رسيدن به اين مهم كم نمى كنم .مهاجم تيم استقلال ديدار مقابل استقلال اهواز را مهم دانست و گفت: استقلال اهواز هميشه مقابل استقلال بازى درگيرانه و پاياپايى را ارائه مى دهد و در پايان مى بازد. اميدوارم اين بار هم چنين اتفاقى رخ دهد تا از اين شرايط سخت خارج شويم.برهانى در خصوص عدم پرداخت مطالباتش گفت: هنوز مطالبات ما پرداخت نشده اما با قولى كه مسئولان تيم داده اند اميدوارم به زودى پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور:
    راي كميته انضباطي را مي‌پذيرم
    تاكيد مي‌كنم، قصد ورود به حاشيه را ندارم
    با گلزني مهاجمان، تيم استقلال اهواز را مي‌بريم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به راي كميته‌ي انضباطي احترام مي‌گذارم.

سياوش اكبرپور پس از اعلام محروميت تا اطلاع ثانوي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: راي كميته‌ي انضباطي را مي‌پذيرم و هرگز اعتراض نخواهم كرد، من تصميمم را گرفته‌ام و ديگر نمي‌خواهم وارد حاشيه شوم، برخلاف افرادي كه در اين چند روز ادعا كردند كه بار ديگر خشونت را از سر گرفته‌ام، تاكيد مي‌كنم قصد چنين كاري را ندارم.

وي افزود: تصميم كميته‌ي انضباطي را مي‌پذيرم اما، هيچ‌گاه به صورت عمدي قصد ضربه زدن به بازيكن حريف را نداشتم.

وي افزود: درباره‌ي اعتراض به داوري هم، بالاخره مشخص شد كه تصميم داور در اعلام نكردن پنالتي براي استقلال اشتباه بوده است، در هر صورت در جريان بازي صبا استرس بسيار بالا بود با اين حال نبايد اعتراض مي‌كردم.

اكبرپور ابراز اميدواري كرد كه با نظر مساعد كميته‌ي انضباطي بار ديگر در تركيب استقلال قرار گيرد.

وي درباره بازي استقلال تهران مقابل همنام اهوازي نيز گفت: بسيار علاقه داشتم كه در اين بازي به ميدان مي‌رفتم، خوشبختانه بازيكنان در تمرين‌ها تلاش بسياري انجام داده‌اند و اطمينان دارم استقلال تهران در اين بازي پيروز مي‌شود.

اكبرپور درباره‌ي وضعيت مهاجمان استقلال نيز گفت: وضعيت مهاجمان استقلال بسيار خوب است، باور كنيد تمامي نفرات در تمرين و بازي از جان و دل مايه مي‌گذارند و اميدوارم در بازي با استقلال اهواز مهاجمان گلزني كنند و پيروز شويم.

وي افزود: وضعيت استقلال بحراني نيست اما، بي‌ترديد با كسب سه امتياز و گلزني مهاجمان فشارها و حاشيه‌هاي كاذبي كه ايجاد شده است نيز پايان مي‌يابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي OK داد
    هافبک کامروني در آستانه عقد قرارداد با استقلال

هافبک سيه چرده اي از کشور کامرون طي دو جلسه تمرين اخير استقلالي ها در کنار آنها حضور داشته که عملکرد وي مورد پسند امير قلعه نويي قرار گرفته است.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" "کريستين" نام هافبک چپ کامروني است که درتمرينات اخير استقلال حضور دارد و عملکرد وي مورد پسند سرمربي آبي پوشان قرار گرفته است. اين بازيکن که پيش از حضور در ايران عضو يک باشگاه لهستاني بوده از تکنيک بالايي برخوردار است و به دليل آنکه سن وي 19 سال مي باشد جزء سهميه ليگ برتري استقلال به حساب نمي آيد.

گفتني است که استقلالي ها قصد دارند يک مهاجم خارجي نيز جذب نمايند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تنها عضو فوتبالي هيات مديره باز هم غايب است
    پيشنهاد پورحيدري مورد قبول واقع نشد

جلسه امروز هيات مديره باشگاه استقلال تهران در شرايطي برگزار مي شود که منصور پورحيدري باز هم حضوري در آن ندارد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" جلسه امروز هيات مديره باشگاه استقلال تهران براي بررسي عملکرد فني اين تيم در شرايطي برگزار مي شود که تنها عضو فوتبالي آن جايي در جلسه ندارد. پورحيدري به دليل آنکه همراه تيم پاس همدان راهي کرمان مي شود نمي تواند در جلسه شرکت کند.
    البته مديرفني پاس همدان علاقه بسياري داشت که در اين جلسه حضور يابد ولي ساعت پروازش به شکلي بود که نمي تواند به جلسه برود. آبي پوشان امروز از ساعت 30/14 به جلسه خواهند رفت. پورحيدري به استقلالي ها اعلام کرده بود که اگر خواهان حضورش در جلسه هستند ساعت آن را تغيير دهند اما به نظر مي رسد که پيشنهاد او مورد قبول اعضاي هيات مديره قرار نگرفته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •