سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.
سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.
4870X2 تا 1 ماه ديكه مياد ايران حدود 550 تومن هست
کارتهای گرافیک WorkStation استفاده معمولی ندارند برای همین هم خیلی توی بازار نیست که بتونید قیمت ثابتی ازشون داشته باشید. باید با آواژنگ و آلبالو تماس بگیرید ببینید چه مدلهایی دارند و قیمتهاشون رو بپرسید.
کارتهای گرافیک با میزان حافظه مشخص نمیشن... میزان حافظه فقط یکی از مشخصه های یک کارت گرافیک هست اگه به مشخصات دیگه نگاه کنید می بینید که با هم تفاوت دارند.
سلام من می خوام یه سیستم بخرم با مشخصات : مین بورد: pq5
سی پی یو: Q9300
حالا گرافیک رو چی بخرم در ضمن من دیگه به این زو دی ها نمی تونم قطعه ایش رو عوض کنم. لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!
دوست من شما بودجتون رو معلوم کنید تا گرافیک پیشنهاد بشه
ولی در کل نصبت به قیمت 4870 و یا 4850 الان بهترین هستن
فکر کنم این پاور شما کمی ضعیف باشه!ممنون از راهنماییتون. ولی با این پاور جواب میده؟یعنی ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟
دوستان قيمت كارتهاي 4850 و 4870 تغييري كرده ؟ گرون شده يا ارزون ؟
ممنون
سلام
من به کمک راهنمایی شما یه 8600gt 256 ddr3 خریدم.
اولا می خاستم از تمام کسایی که این تاپیکو می چرخونن تشکر کنم چون واقعا تونستم نسبت به بودجم بهترین رو بخرمو کاملا از خریدم راضیم.
ثانیا شما ها حرفه ای بازی هستین و دقتتون و توقعتون کاملا بالاست ولی یکی مثل من که روزی نیم ساعت به زور بازی میکنه اینم از سرش زیاده.
اینو از این جهت گفتم که 40 تومانم 40 تومانه(تفاوت قیمت 8600gt و 9600gso) من که از همین کاملا راضیم و بازیا رو مطلوب اجرا می کنه(قابل توجه کسایی که مثل من زیاد حرفه ای نیستن)
بازی هایی که من تست کردم
dvil mey cry4
call of duty 4
world in confilict
gta![]()
مباركه
چند خريدي
با چه برندي؟
ممنون
آره این سری کارت گرافیک های مخصوص نرم افزارهای CAD/CAM و نرم افزارهای طراحی صنعتی هستش. و کاربرد صنعتی داره. به آواژنگ میل زدم جواب ندادن!!
در مورد رم ها ممنون از راهنمایی، منتها منظور من هم همین بود که تفاوتشون چیه؟ _ راستش من این کارت گرافیک رو برای کار با یه نرم افزار می خواستم که توی سیستم مورد نیاز گفته بود کارت گرافیک های Quadro با 128 یا 256 رم . حالا برام مسئله این بود که از بین مدلهایی که رم های یکسان دارند ویژگی هاشون و تفاوتهاشون چیه و من از کدوم مدل استفاده کنم؟؟؟؟ ___ مشکل من اینه که از اصطلاحات تخصصی ای که توی توضیحات کارت های آواژنگ بود سر در نمی یارم. به عنوان مثال اطلاعاتی که توی تصویر پائین هست. که بعضی موارد مثل : mem data width , mem type , memory bandwidth و ... در کارت های با رم های یکسان متفاوت هستش من ازبین این کارت های با رم های یکسان بر چه اساسی باید انتخاب کنم ؟؟؟
مرسی / ممنون
تصویر:
http://i38.tinypic.com/2hcq6qa.jpg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)