تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 585 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.
    4870X2 تا 1 ماه ديكه مياد ايران حدود 550 تومن هست

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در مورد قیمت کارتهای گرافیک NVIDIA Quadro FX راهنمایی می خواستم.

اگه در مورد قیمت ها یه راهنمایی کنید ممنون میشم.....

اگه از محصولات آواژنگ (ساخت Leadtek) قیمت بدید ممنون می شم.
    قیمت کارت های با رم 128 و256 و 512 _____ در همین مورد یه سوال هم داشتم: توی لیست مدل هایی که آواژنگ گذاشته بود مدلهای مختلفی بود با رمهای یکسان : مثلا سه چهار مدل متفاوت بود ولی همه رم 128 یا 256 داشتن می خواستم بدون جریانه این قضیه چیه؟ فرقشون چیه؟
    کارتهای گرافیک WorkStation استفاده معمولی ندارند برای همین هم خیلی توی بازار نیست که بتونید قیمت ثابتی ازشون داشته باشید. باید با آواژنگ و آلبالو تماس بگیرید ببینید چه مدلهایی دارند و قیمتهاشون رو بپرسید.

کارتهای گرافیک با میزان حافظه مشخص نمیشن... میزان حافظه فقط یکی از مشخصه های یک کارت گرافیک هست اگه به مشخصات دیگه نگاه کنید می بینید که با هم تفاوت دارند.

4. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من می خوام یه سیستم بخرم با مشخصات : مین بورد: pq5
    سی پی یو: Q9300
    حالا گرافیک رو چی بخرم در ضمن من دیگه به این زو دی ها نمی تونم قطعه ایش رو عوض کنم. لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام من می خوام یه سیستم بخرم با مشخصات : مین بورد: pq5
    سی پی یو: Q9300
    حالا گرافیک رو چی بخرم در ضمن من دیگه به این زو دی ها نمی تونم قطعه ایش رو عوض کنم. لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!
    دوست من شما بودجتون رو معلوم کنید تا گرافیک پیشنهاد بشه
    ولی در کل نصبت به قیمت 4870 و یا 4850 الان بهترین هستن

7. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. ولی با این پاور جواب میده؟ یعنی ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟
    فکر کنم این پاور شما کمی ضعیف باشه!

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان قيمت كارتهاي 4850 و 4870 تغييري كرده ؟ گرون شده يا ارزون ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من به کمک راهنمایی شما یه 8600gt 256 ddr3 خریدم.
    اولا می خاستم از تمام کسایی که این تاپیکو می چرخونن تشکر کنم چون واقعا تونستم نسبت به بودجم بهترین رو بخرمو کاملا از خریدم راضیم.
    ثانیا شما ها حرفه ای بازی هستین و دقتتون و توقعتون کاملا بالاست ولی یکی مثل من که روزی نیم ساعت به زور بازی میکنه اینم از سرش زیاده.
    اینو از این جهت گفتم که 40 تومانم 40 تومانه(تفاوت قیمت 8600gt و 9600gso) من که از همین کاملا راضیم و بازیا رو مطلوب اجرا می کنه(قابل توجه کسایی که مثل من زیاد حرفه ای نیستن)
    بازی هایی که من تست کردم
    dvil mey cry4
    call of duty 4
    world in confilict
    gta

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من به کمک راهنمایی شما یه 8600gt 256 ddr3 خریدم.
    اولا می خاستم از تمام کسایی که این تاپیکو می چرخونن تشکر کنم چون واقعا تونستم نسبت به بودجم بهترین رو بخرمو کاملا از خریدم راضیم.
    ثانیا شما ها حرفه ای بازی هستین و دقتتون و توقعتون کاملا بالاست ولی یکی مثل من که روزی نیم ساعت به زور بازی میکنه اینم از سرش زیاده.
    اینو از این جهت گفتم که 40 تومانم 40 تومانه(تفاوت قیمت 8600gt و 9600gso) من که از همین کاملا راضیم و بازیا رو مطلوب اجرا می کنه(قابل توجه کسایی که مثل من زیاد حرفه ای نیستن)
    بازی هایی که من تست کردم
    dvil mey cry4
    call of duty 4
    world in confilict
    gta
    مباركه
    چند خريدي
    با چه برندي؟

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کارتهای گرافیک WorkStation استفاده معمولی ندارند برای همین هم خیلی توی بازار نیست که بتونید قیمت ثابتی ازشون داشته باشید. باید با آواژنگ و آلبالو تماس بگیرید ببینید چه مدلهایی دارند و قیمتهاشون رو بپرسید.

کارتهای گرافیک با میزان حافظه مشخص نمیشن... میزان حافظه فقط یکی از مشخصه های یک کارت گرافیک هست اگه به مشخصات دیگه نگاه کنید می بینید که با هم تفاوت دارند.

ممنون

آره این سری کارت گرافیک های مخصوص نرم افزارهای CAD/CAM و نرم افزارهای طراحی صنعتی هستش. و کاربرد صنعتی داره. به آواژنگ میل زدم جواب ندادن!!

در مورد رم ها ممنون از راهنمایی، منتها منظور من هم همین بود که تفاوتشون چیه؟ _ راستش من این کارت گرافیک رو برای کار با یه نرم افزار می خواستم که توی سیستم مورد نیاز گفته بود کارت گرافیک های Quadro با 128 یا 256 رم . حالا برام مسئله این بود که از بین مدلهایی که رم های یکسان دارند ویژگی هاشون و تفاوتهاشون چیه و من از کدوم مدل استفاده کنم؟؟؟؟ ___ مشکل من اینه که از اصطلاحات تخصصی ای که توی توضیحات کارت های آواژنگ بود سر در نمی یارم. به عنوان مثال اطلاعاتی که توی تصویر پائین هست. که بعضی موارد مثل : mem data width , mem type , memory bandwidth و ... در کارت های با رم های یکسان متفاوت هستش من ازبین این کارت های با رم های یکسان بر چه اساسی باید انتخاب کنم ؟؟؟
    مرسی / ممنون

تصویر:
    http://i38.tinypic.com/2hcq6qa.jpg

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •