تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 870 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

من هر وقت که یه پیام برام میاد میخوام برم اینباکس اون پیام رو اول نمیذاره همش قاتی هستش و باید هی بگردم لاشون که کدوماشون هست.
    حتی توی پوشه ی پیامهای ارسال شده هم همینطوره اگه دمبال یه پیام که میخوام بگردم که همین چند دقیقه پیش فرستادم باید لای صدها پیام دمبالش بگردم.
    بر اساس هر چی بگید تنظیم کردم ولی بازم قاتی میکنه.
    کاظم خان این راه رو برو احتمال زیاد درست شه
    برو menu>massaging>options>settings>other>number of saved msgs
    وقتی رفتی توی number of saved msgs عددش رو ببر بالا مثلا 900

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

هیچ موزیک پلیری بهتر از پلیر خود گوشی نیست ... مطمئن باش ...

اگر هم چیزی خواستی به نظر من core player خوبه ..
    آخه موزیک پلیر خودش به هم ریخته ریفرش می کنه بعد گیر می کنه.استپ هم میزنی دیگه نمیشه ریفرش کرد مگر اینکه خاموش روشن کنی گوشی رو

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sada جان به نظر من جز مديا پلير خودش coreplayer و jukebox خوبن اونا رو امتحان كن!
    ولي من هيچوقت مشكل ريفرش نداشتم!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کاظم خان این راه رو برو احتمال زیاد درست شه
    برو menu>massaging>options>settings>other>number of saved msgs
    وقتی رفتی توی number of saved msgs عددش رو ببر بالا مثلا 900
    مال من999 بود پر نشد توی اینباکس هم همچین مشکلی دارم البته زیاد مهم نیست اما بعضی وقتا لازم میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

sada جان به نظر من جز مديا پلير خودش coreplayer و jukebox خوبن اونا رو امتحان كن!
    ولي من هيچوقت مشكل ريفرش نداشتم!
    ولی ماله من ریفرش نمیکنه.اعصابم خورد شده.با کورپلیر هم حال نمی کنم.jukebox خوب بود ولی مثل اینکه فقط mp3 می خونه درسته؟ دیگه سراغ ندارید.یا راهنمایی کنید با موزیک پلیر خودش چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

سلام بچه ها
    من چند روزه به مشگل برخوردم مشگل اینه که گوشی من وقتی مموری روشه بالا نمیاد هی ری بوت میشه تا ...
    مجبورم مموری رو در بیارم تا گوشی بیاد بالا بعد بذارمش کسی نمیدونه مشکل از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

8

سلام ..خواهش میکنم ...

ببخشید کد 7370 ریست میکنه ...شما بهتره که فرمت کنی ...

گوشی رو خاموش کن و وقتی خواستی روشن کنی دکمه روشن و سبز و ستاره و 3 رو با هم نگه دار تا زمانی که کامل روشن بشه و بیاد بالا .. اینطوری کاملا پاک میشه ..

دوست خوبم ممنون مه به سوال های من جواب میدی..من این کار را هم انجام دادم..و گوشی بالا امد..اما پیغام خاصی بهم نداد..ایا باید..پیغام خاصی بدهد..؟؟چون من ابتدا دکمه ستاره..3..و سبز را گرفتم ..وبعد گوشی را روشن کردم..تا کامل روشن شد و هیچ پیغامی نداد.. حتی جندین بار امتحان کردم..ولی هیچ پیغامی نمیده..فکر کنم این روش مربوط به گوشی های قدیمی نوکیا باشه نه این گوشی!!! و همچنان مشکل من در نصب برنامه ها هست...اخه چرا اینجور شده..من قبلا هم چند ماه پیش این کار را کردم..ولی بعد برنامه ها نصب میشد و این مشکل نبود...ایا باید گوشی را بدم بیرون فلاش کنند!!!...تو را خدا کمکم کن..نمیخوام گوشی را بدم بیرون که پدرش در بیاد!!!

وقتی تاریخ روی سال 2008 هست پیغام زیر را میدهد:
    EXPIRE CERTIFICATE

وقتی تاریخ را به سال 2007 برمیگردنم..پیغام زیر میاد:

CERTIFICATE MAY NOT YET BE VALID.EXPIRE OR PHONE`S DATE SETTING MAY BY INCORECT
    Last edited by rammmy; 24-03-2008 at 09:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوست خوبم ممنون مه به سوال های من جواب میدی..من این کار را هم انجام دادم..و گوشی بالا امد..اما پیغام خاصی بهم نداد..ایا باید..پیغام خاصی بدهد..؟؟چون من ابتدا دکمه ستاره..3..و سبز را گرفتم ..وبعد گوشی را روشن کردم..تا کامل روشن شد و هیچ پیغامی نداد.. حتی جندین بار امتحان کردم..ولی هیچ پیغامی نمیده..فکر کنم این روش مربوط به گوشی های قدیمی نوکیا باشه نه این گوشی!!! و همچنان مشکل من در نصب برنامه ها هست...اخه چرا اینجور شده..من قبلا هم چند ماه پیش این کار را کردم..ولی بعد برنامه ها نصب میشد و این مشکل نبود...ایا باید گوشی را بدم بیرون فلاش کنند!!!...تو را خدا کمکم کن..نمیخوام گوشی را بدم بیرون که پدرش در بیاد!!!

وقتی تاریخ روی سال 2008 هست پیغام زیر را میدهد:
    EXPIRE CERTIFICATE

وقتی تاریخ را به سال 2007 برمیگردنم..پیغام زیر میاد:

CERTIFICATE MAY NOT YET BE VALID.EXPIRE OR PHONE`S DATE SETTING MAY BY INCORECT
    شما زیاد تاریخ رو بردی عقب.باید بین این 2 تا تاریخ که گفتی بزاری با اختلاف 2 3 ماه.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی ماله من ریفرش نمیکنه.اعصابم خورد شده.با کورپلیر هم حال نمی کنم.jukebox خوب بود ولی مثل اینکه فقط mp3 می خونه درسته؟ دیگه سراغ ندارید.یا راهنمایی کنید با موزیک پلیر خودش چی کار کنم؟
    آره بعضي فرمتها رو ساپورت نميكنه متاسفانه ولي به نظرم pv player رو هم امتحان كني ضرر نداره
    فرمت هايي كه ميخونه:3GPP, MPEG-4, H.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP
    لينك دانلود:
    http://www.divshare.com/download/870775-d08
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض رد خواست یک فایل

با سلام خدمت دوستانی که گوشی 5700 فارسی دارند یعنی از وقتی گوشی رو خریدند گوشی فارسی بوده
    حالا از شما می خواهم که فایلی که در این آدرس وجود داره رو آپلود کنید زیاد حجم نداره با تشکر
    z:\resource\multitap
    سعی کنید اگه فایلی با نام PtiFarsi.rsc پیدا کردین بزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •