با سلام به شما دوستان عزیز
یکسری اطلاعات درباره Umd دیسک درpsp میخواستم که کلا به چه دردی میخوره !
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با سلام به شما دوستان عزیز
یکسری اطلاعات درباره Umd دیسک درpsp میخواستم که کلا به چه دردی میخوره !
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
اونجایی که sun shield رو میگیری بعد میری تو یه اتاق...دوتا مجسمه رو هل میدی جلو بعد بعد وسط اون دوتا مجسمه یه چیزی هست میکشیش بیرون ازش میپری بالا بعد میر ییه جا یه مجسمه اسب هست با یه سوار..
دیگه هیچ راهی وجود نداره
نباید از اونجایی که میکشی بپری بالا وقتی کشیدی سمت چپش یه راه داره
mojtaba جون هیچ خبری نشد ترو خدا.
کارت و پیدا نکردی.
این تم های choory جان هست........خودش گفت این تم هارو بیش تر ندارم......
راستی من فریم ور 4.5 رو دیدم ولی هک نشده............هک شد مارو هم خبر کنید ..
تو سایت us.playstation.com
Last edited by s-a-l-i-m; 01-08-2008 at 23:13.
سلام
دوستان کسی Bleach رو بازی کرده ؟
این بازی امکانی برای انتخاب زبان داره ؟ چون اکثرش ژاپنی هست.
راستی ، Bleach 2 که 600 و خورده ای مگ هست، نسبت به Bleach 1 که 300 مگ هست، من که بازی کردم، تفاوت خاصی ندیدم. شما میدونید فرقشون چیه؟
Blade Dancer : Lineage of Light رو کسی بازی کرده؟ به نظر خیلی سر کاری میاد .... شایدم قلق خاصی داره.
یک سوال هم در مورد Save بازی ها دارم.
مثلا میخوایم iso بازی رو پاک کنیم. اما بعدا شاید خواستیم دوباره بازی کنیم... چطور میشه فایل save رو داشت، و بعدا هر وقت لازم بود دوباره از همون استفاده و Load کرد؟
ممنون.
همه تم ها روی psp خودم کار داد.عجیبه برای شما این شکلی شده.
شما وقتی که فایل iso را پاک کنید.فایل save بازی داخل psp میمونه.و بعدا میتونید از اون استفاده کنید.ام اگه دوست دارید save ها را توی کامپیوتر هم نگهداری کنید ابتدا psp را به pc وصل کرده به به فولدر psp رفته سپس فولدر savedata اونجا یک سری فولدر هست که اسم هاش عدد هست توی هر فولدر یک عکس بازی هست.که از این عکس میتونید تشخیص بدید ماله کدوم بازیه.یک سوال هم در مورد Save بازی ها دارم.
مثلا میخوایم iso بازی رو پاک کنیم. اما بعدا شاید خواستیم دوباره بازی کنیم... چطور میشه فایل save رو داشت، و بعدا هر وقت لازم بود دوباره از همون استفاده و Load کرد؟
ممنون.
[quote=choory;2749260]همه تم ها روی psp خودم کار داد.عجیبه برای شما این شکلی شده.
blaster هم شاهد هست.........دیدش که کار نمی کرد
سلام دوستان
من میخوام یه رم 4 گیگ بخرم
راهنمایی میخواستم ، چه مارکی بخرم قیمتش چقدره؟
من پرسیدم 36 تومن میگفتن sony high speed
بدون مموری با پی اس پی میشه چه کارایی کرد؟ میشه توش آهنگ و عکس ریخت؟اصلا حافظه ی داخلی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)