تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 616 اولاول ... 27427477517523524525526527528529530531537577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یعنی چی؟
    +
    ضمنا تاجایی که میدونیم 6 ساله
    گفتم مثلا اگه 5 سال باشه ...
    یعنی تا 3 سال از معافیت تحصیلی استفاده کردی بعد انصراف بدی ... برای دفه ی بعدی که میری دانشگاه اون 2 سال باقی مونده رو فقط بهت معافیت تحصیلی میدن

ولی آخه من که هیچ واحدی رو اونجا نگذروندم! اینطور من که شنیدم اگه یک نفر که مثلا چند واحد رو گذرونده باشه به طوری که اگه انصراف بده واسش مدرک معادل فوق دیپلم صادر بشه اونوقت نمی تونه کاردانی ثبت نام کنه ،مطمئنید واسم مشکل پیش میاد ؟ نمی خوام تو هیجده سالگی و اوج جوونی برم خدمت
    منظورتون از مدرک ، مدرک معادل فوق دیپلم هستش دیگه ؟
    دوستمون در پست قبل گفتن ،
    اگه مدرک صادر بشه براتون ، مشکلی پیش نمیاد....

.

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفتم مثلا اگه 5 سال باشه ...
    یعنی تا 3 سال از معافیت تحصیلی استفاده کردی بعد انصراف بدی ... برای دفه ی بعدی که میری دانشگاه اون 2 سال باقی مونده رو فقط بهت معافیت تحصیلی میدن

دوستمون در پست قبل گفتن ،
    اگه مدرک صادر بشه براتون ، مشکلی پیش نمیاد....

.
    چرا برعکس میگید؟! صادر نشده باشه!
    اگه لیسانس رو بگیریی که نمیشه، اینم آیا واحدهات جوری هست که معادل کاردانی بگیرن یا نه باید بیشتر اطلاعات کسب کنی

4. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان بنده میخواد برای معافی پزشکی اقدام کنه ولی انگار بهش گفتند اگه با درخواستش موافقت نشه مجبوره بره سربازی
    مشکلش هم اینه مجموع نمره چشم هاش بالای هشته وزنش هم 170 به بالاست البته 190 قدشه
    حالا میخواد بدونه 100 درصد معاف میشه که بره اقدام بکنه یا احتمال داره قبول نکنند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان بنده میخواد برای معافی پزشکی اقدام کنه ولی انگار بهش گفتند اگه با درخواستش موافقت نشه مجبوره بره سربازی
    مشکلش هم اینه مجموع نمره چشم هاش بالای هشته وزنش هم 170 به بالاست البته 190 قدشه
    حالا میخواد بدونه 100 درصد معاف میشه که بره اقدام بکنه یا احتمال داره قبول نکنند؟
    الان یعنی دانشجو هست دیگه؟ من چون خودم تو چنین دوراهی ای هستم تجربه تلخ ماهها سرگردانی رو باهاتون در میون میذارم...

بستگی داره به چه هدفی میخواد این کارو کنه. انگیزه ش چیه. باید درست اطلاعات کسب کنه و درست فکراشو بکنه تصمیمشو در این خصوص بگیره
    اگه مطمئنه مسیری که درش هست بدردش نمیخوره و مسیر دیگری رو براش انگیزه داره باید اقدام کنه چون در نهایت مسیر فعلی براش سودی نداره و این که چه اتفاقی هم تو نظام وظیفه میفته دست ما نیست
    اما اگه فکر میکنه مسیر فعلیش هم سودی خواهد داشت (مثلا همین مدرک گرفتن هم خودش میتوننه هدف باشه) و یا مسیر خاص دیگری هم نیست که براش انگیزه واقعی داشته باشه، اون وقت بی خیال سربازی بشه
    باید ببینه هدفش واقعا چیه

این که 100٪ بفهمه معافه یا نه میتونه در باره ش تحقیق کنه (مثل مطالعه قوانین ، همین تاپیک ، یا پلیس +10 یا چه میدونم سایت وظیفه...) اما در نهایت به اطمینان 100٪ نمیرسه

+
    pdf قوانین رو از این صفحه بگیرید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

چرا برعکس میگید؟! صادر نشده باشه!
    اگه لیسانس رو بگیریی که نمیشه، اینم آیا واحدهات جوری هست که معادل کاردانی بگیرن یا نه باید بیشتر اطلاعات کسب کنی
    برعکس نگفتم مدرک کاردانی رو گفتم ، مدرک معادل کاردانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام.
    دوستان کسی که الان دانشجو هست اگه در صورت قبولی در کنکور 92 میتونه شهریور ماه انصراف بده؟ کسی از دوستان دانشجو، از این قانون نظام وظیفه که یکسال فرصت داده برای کنکور مجدد، استفاده کرده؟ خوشحال میشم تجربه ش رو بازگو بکنه. با تشکر.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام.
    دوستان کسی که الان دانشجو هست اگه در صورت قبولی در کنکور 92 میتونه شهریور ماه انصراف بده؟ کسی از دوستان دانشجو، از این قانون نظام وظیفه که یکسال فرصت داده برای کنکور مجدد، استفاده کرده؟ خوشحال میشم تجربه ش رو بازگو بکنه. با تشکر.
    ورودی چند هست؟ اگر تابحال انصراف نداده میتونه. ضمنا قانونی که گفتید "1 سال فرصت داده برای کنکور مجدد" چی هست لطفا بیشتر توضیح بدید و اینکه کجای آیین نامه هست یا از کدام مسئول شنیدید

11. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ورودی 89. نه نداده. بحث اینه که شهریور انصراف بده یا قبل آزمون؟ بهمین خاطر زمان برام مهمه مثلا اومدی قبول نشد و قبلش انصراف داد اینجوری هم رشته ی قبلیش رو از دست میده هم بایستی بره خدمت بعدش دیگه ناچارا. به این خاطر میگم کسی اگه تجربه داره بازگوش بکنه چون مثلا سنجش میگه تا 28 آذر ولی نظام وظیفه مشخص نکرده وضعیت رو ولی قانون یکسال رو مشخص کرده. که اینم رو حتی سنجش مشخص نکرده. طبق قانون سنجش کسی که معافیت تحصیلی داره اصلا نمیتونه امتحان بده. ولی طبق قانون نظام اصلا میتونه خیلی هم میتونه بنابراین وقتی قضیه اینطوره آدم به این 28 آذر هم اعتمادی نمیکنه. فکر کنم کسی که راه رو خودش رفته بیشتر با اصطکاک این مقوله ها آشنایی داره. و بهترین منبع.
    راجع به یکسال هم توی سایت نظام وظیفه هست سر بزنید می بینید.

13. این کاربر از arsalne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ورودی 89. نه نداده. بحث اینه که شهریور انصراف بده یا قبل آزمون؟ بهمین خاطر زمان برام مهمه مثلا اومدی قبول نشد و قبلش انصراف داد اینجوری هم رشته ی قبلیش رو از دست میده هم بایستی بره خدمت بعدش دیگه ناچارا. به این خاطر میگم کسی اگه تجربه داره بازگوش بکنه چون مثلا سنجش میگه تا 28 آذر ولی نظام وظیفه مشخص نکرده وضعیت رو ولی قانون یکسال رو مشخص کرده. که اینم رو حتی سنجش مشخص نکرده. طبق قانون سنجش کسی که معافیت تحصیلی داره اصلا نمیتونه امتحان بده. ولی طبق قانون نظام اصلا میتونه خیلی هم میتونه بنابراین وقتی قضیه اینطوره آدم به این 28 آذر هم اعتمادی نمیکنه. فکر کنم کسی که راه رو خودش رفته بیشتر با اصطکاک این مقوله ها آشنایی داره. و بهترین منبع.
    راجع به یکسال هم توی سایت نظام وظیفه هست سر بزنید می بینید.
    کجا سنجش اجازه نداده؟! "ثبت نام" کردن بعد از قبولی به این مسائل مربوط میشه و خود کنکور شرکت کردن ربطی به این مسایل نداره!
    خب من این راهو رفتم. بعد از قبولی باید انصراف بده

15. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو دفترچه گفته بود اونایی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند بایستی برن خدمت و بعدش کنکور می تونن بدن.
    بله به نظر منم شرکت کردن مشکلی نداره. منتهی گیر من روی این ثبت نام بعد از احیانا در صورت قبولی هست. یعنی شمایی که از معافیت تحصیلی استفاده کردید اگر موقعی که نتیجه تون مشخص شد که قبول شدین همون موقع انصراف می دادین و فرداش میرفتید نظام وظیفه مشکلی نبود برای صادر کردن گواهی برای معافیت تحصیلی. گیر نمی داد به اینکه کی بایستی انصراف می دادی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •