از اشعار سهراب سپهري مي توان نتيجه گرفت :1- سهراب زن ذليل بوده (زندگي شستن يك بشقاب است . ) 2- سهراب شب ها جاشو خيس مي كرده (زندگي تر شدن پي در پي)
از اشعار سهراب سپهري مي توان نتيجه گرفت :1- سهراب زن ذليل بوده (زندگي شستن يك بشقاب است . ) 2- سهراب شب ها جاشو خيس مي كرده (زندگي تر شدن پي در پي)
من آزاد دادم، يعني چارهاي نداشتم، مجبور بودم، آخه بهش نياز داشتم! كاشكي تو هم ميومدي تا با هم ميداديم، ولي اشكال نداره، خودت رو آماده كن براي سال ديگه، براي يك دانشگاه دولتي!
- بي تو هر گز نمي توانم زندگی کنم
.
.
.
.
.
پس بيا با هم گور به گور بشيم
زن از شوهرش ميپرسه: عزيزم، تو منو دوست داري؟ مرد ميگه: خوب معلومه عزيزم، اگه دوست نداشتم، چطور ميتونستم هر شب بيام خونه پيشت، وقت و عمرم رو تلف كنم؟
میگن فردا ساعت ۴ خوشگل ها رو می گیرند تو رو خدا بیرون نرو نمی گیرنت ضایع می شی
دوستان تمام اس ام اس های بالا رو از سایت زیر کپی کردم
هرچند که فکر می کنم اکثرا تکراری باشند و تا لحظاتی دیگر فقط این پستم می مونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خواست بهر طلب طعمه پر و بال بيا تا گل بر افشانيم و مي در ساغر اندازيم فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو در ميان همه گل گشتم و عاشق نشدم تو چه بودي كه تو را تيشه دادم كه هيزم كني، ندادم كه بر فرق مردم زني....ميازار موري که دانه کش است که جان دارد و جانم به قربانت ولي حالا چرا عاقل کند کاري که باز آيد به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خواستن توانستن است
وقتی میدونی منم و میخام حالتو بگیرم
مگه مرض داری می خونی
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و نا ولها
که عشق اسان نمود اول بعد
.
.
.
.
بعد چشتون روز بد نبینه ، اینقدر خرج و مخارج بالا بود که پدر عنترش منو با اردنگی...
بچه اصفهانيه به باباش ميگه : بابا، بابا! پنكه سقفيه مون سوخت ! باباش ميگه : پدر سوخته، بايد هم بسوزه 15 نفري زيرش ميخوابين !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)