دوستان من هندز فری هایی رو که رو سنسیشن ایکس ای رو میخوام.هر جا میگردم پیداشون نمیکنم.کسی جاییو بلد نیست از اینها بفروشه؟
در ضمن میخواستم نظرتونو در مورد این مارک بدونم ؟
Creative Earphone Aurvana In-Ear
دوستان من هندز فری هایی رو که رو سنسیشن ایکس ای رو میخوام.هر جا میگردم پیداشون نمیکنم.کسی جاییو بلد نیست از اینها بفروشه؟
در ضمن میخواستم نظرتونو در مورد این مارک بدونم ؟
Creative Earphone Aurvana In-Ear
عزیز اگه منظورت این ایرفونهای beats باشه، تقلبیش به وفور تو بازار موجوده با قیمت های مختلف! اصلش هم البته میشه گیر آورد با قیمتهای نجومی.
اگه کیفیتش برای شما مهمه توصیه میکنم شما بفرمایید چه سبک هایی گوش میکنید و با چی گوش میکنید تا دوستان اینجا بهتون ایرفونهایی به مراتب بهتر و باکیفیت تر معرفی کنند.
اگه هم فقط قیافه و "بیتس" بودنش براتون مهمه همون فیک ها رو میتونید تو بازار خیلی خیلی راحت پیدا کنید
در مورد اون مدل کریتیو هم که فرمودید من خودم ورژن 2 اش رو داشتم. توصیه نمیکنم! تو اون رنج قیمت انتخابهای خیلی خیلی بهتری دارید
موفق باشید
نه دوست عزیز بیسش خیلی بالا نیست.
دست بر قضا من الآن حدود 1ماه هست کلی آهنگ gothic مثلا draconian رو با S5 خودم گوش میدم (که نباید تفاوت خاصی با S4) داشته باشه. و اینطور بهتون بگم که خیلی خیلی راضی هستم.
تقریبا میشه گفت این ایرفون برای این سبکی که شما میخوای کاملا مناسبه.
Last edited by peaceful1; 01-01-2012 at 12:09.
سلام ،
یه ایرفون میخوام با کیفیت و شفافیت صدای عالی .
حدودا میخوام 100 هزینه کنم .
حالا کمتر بیشتر هم شد اشکال نداره .
فقط یه چی باشه که پشیمون نشم .
پلیرم I7 Cowon هست .
یه مارکی هم باشه که بشه اصلش راحت پیدا شه .
چون من نمیتونم اصل و فرع رو تشخیص بدم .
دیگه تو پاچم نره ...
klipsch image S4 پایتخت ضمانت آواسان
ایرفون تا 150-60 تومن...برای آیپاد تاچ
فعلا این 2 تا رو در نظر دارم..دیگه نظر شما چیه؟
sennheiser mm70
Klipsch S4i
دوستان ممکن به جز کلیپش s4 مدل های دیگه هم معرفی کنید ....
مثلا t-jays three , mm 30i , cx215 , cx281 چطورن ؟
در ضمن من ایرفون رو برای htc sensation می خوام که فکر نکنم کلیپش با هاش سازگار باشه
با تشکر
Last edited by keyvan94; 01-01-2012 at 14:06.
بین این دو تا
sennheiser mm70
Klipsch S4i
کدوم واسه سبکهایی که گفتم ناسب تره (پست بالاتر)
اگه میخوای از هدفونش اسفاده کنی سازگاره ولی اگه منظور شما استفاده کردن از میکروفن و دکمه های تنظیم صدا و غیره است هیچ کدام از مدل های بالا این امکان رو به شما نمیده.
ببخشید آقای a.z.p.z چون من تعداد پست هام کمه نمی تونم جواب خصوصی بدم![]()
وزن هدفون Audio Technica M50 تقریبا زیاده. یعنی 284 گرم.تازه بدون اون اون سیمش بلند و سنگینش! این هم که فشار کاپ هاش زیاد هستش طبیعیه. چون در اصل به عنوان هدفون DJ طراحی شده. هدفونی که من گرفتم از اوناست که سیم 2.5 متری فنری داره. این طول و شکل سیم یه کم اذیت میکنه و ای کاش سیم این هدفون از نوع جدا شونده بود!!!
من تقریبا 6 ماه پیش هدفونو گرفتم و اون موقع مدلای زیادی رو موجود نداشت. البته بهتره خودتون با نمایندگی تماس بگیرید و موجودیشون رو بپرسید. واسه شماره هم عبارت پیشگامان کیش رو سرچ کنید.
اینم مشخصات هدفون M50 . هرچند شما خودتون استادید:
- Sensitivity: 99 dB
- Headphone Type: Full Size
- Weight: 284 g w/o cord
- Isolation: -12dB
- Detachable Cable: No
- Impedance @ 1kHz: 38 ohms
- Cord Length: 2.5 m
- Cord Type: Coiled Left-Side
- Coupler Size: Large
- Ear Coupler Type: Full-Size
- Acoustic Seal: Closed
- Driver Type: Dynamic
Last edited by viul; 02-01-2012 at 05:34. دليل: کامل کردن پست
سلام به همه
دوستان کسی میدونه هدفون V-jays رو از کجا میتونم بخرم؟ ممنون میشم اگه اسم فروشگاه یا شمارشو واسم پ.خ. کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)