سلام
عکس های پست 108# مربوط به کدوم سری از تی وی های امسال میشه ؟
سپاس
سلام
عکس های پست 108# مربوط به کدوم سری از تی وی های امسال میشه ؟
سپاس
Last edited by behroozgh; 08-07-2012 at 21:04.
سلام
مدل VT50
ممنون، به نظر که درخشندگی و فیلتر مناسب تری نسبت به مدل VT30 داره. اما خوب قیمتش هم به نسبت مناسبتره !
دیروز نمایندگی دبی که قیمت کردم، 55 اینچ را می گفت 10299 و 65 اینچ هم 19499 درهم !
در ضمن می گفت سری GT هم اصلا امسال واسه خاورمیانه عرضه نشده و نمایندگی امارات هم این سری را وارد نکرده بود در صورتی که من تو سایت پاناسونیک که چک کرد به نظر این سری را واسه آسیا معرفی کرده بود ! البته حالا نمی دونم که خاورمیانه جزء آسیا محسوب میشه یا نه !!!
سپاس
معمولا شرکت ها تقسیم بندی منطقه ایشون اینجوریه که خاورمیانه و شمال آفریقا از آسیا و بقیه آفریقا جدا هست و مثلا یه کم کلاسش شبیه اروپا هست.
دوست عزيز مشكلت حل نشد؟ منم همين مشكلو دارم با 42vt30! من با گارانتى گرفتم ،حالا بنظر اساتيد اين مورد عيب محسوب ميشه؟ يعنى ايراد سخت افزاريه؟!
جناب پونل خان تا اونجایی که یادمه خیلی دنبال تلویزیون میگشتی آخرش هم vt30 گرفتی که مبارکت باشه . بهنظر شما این همه دنبال بهترین تلویزیون گشتن و پرداخت مبالغ بالا ایا به نظر شما فرقی داره و کیفیتها اینقدر با هم تفاوت دارن که خیلی مشهود باشن ؟ یا اینکه یه تلویزیون معقول و نه چندان نمره 100 اتخاب کنیم که همون کارو انجام بده ؟؟؟چون معمولا ذوقش چند رورز اوله بعد تکراری میشن. الان اگه تلویزیون نگرفته بودید با توجه به تجربتون چه تلویزیونی رو انتخاب میکردید ؟؟
واقعاً کیفیت خیلی متفاوته.
بخصوص بین دو تکنولوژی متفاوت مثل LED-LCD و پلاسماهای High End تفاوت تصویر کاملاً مشهود و تابلوئه!
اتفاقاً واسه من برعکسه. هر چی از زمان خرید VT30 بیشتر میگذره تصویرش برام دلپذیرتر میشه.
چون زیاد VT30 دیدم دیگه تصویرهای LED-LCDها برام قابل تحمل نیست.تصویر LED-LCD برام حالت کارتون و نقاشی داره اما قبل خرید VT30 این موضوع زیاد حالیم نبود!
اگه همین امروز بخوام باز تلویزیون بگیرم، بدون ذره ای شک VT30 میگیرم. اگه هم خریدم عجله ای نباشه صبر می کنم GT50 می گیرم(چون احتمالاً پولم به VT50 نمیرسه) و اصلاً و ابداً به هیچ مدل LED ئی فکر نخواهم کرد.
جناب alucard منم همين مشكل دوستمونو دارم، البته تى ويرو از همينجا با گارانتى بانيان گرفتم، بنظر شما با نمايندگى در ميون بذارم؟ ايراد سخت افزاريه بنظرتون؟!
سلام من تو خبرا خوندم که تی وی ال جی با صفحه سوپر تین بهترین تی وی سال 2012 شده.
آیا حقیقت داره؟
آیا این تی وی همون OLED هستش؟
تو خبر کجا خوندی؟ اگرم انتخاب شده باشه باید ببینی کی انتخابش کرده!؟ مثلا سایت فارس نیوز انتخابش کرده یا سی نت؟ یه موقع هست من میرم در مورد هواپیما نظر میدم میگم فلان هواپیما بهترین هواپیمای دنیاس یه موقعم مثلا انجمن هوا فضای ژاپن میاد 500 تا تست میکنه نظر میده جفتش انتخابه ولی به قول شاعر.
چـــه چــه بلبل به باغ وعــرعــر خـردرچــمن
هــردو آوازند ، امـــا اين كــــجا وآن كـــــــجا؟
Last edited by ehsan.aref; 10-07-2012 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)