تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 602 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام،دوستان عزیز میشه من رو در انتخاب بین این گزینه ها راهنمایی کنید؟
    اول از همه کاربریم رو میگم: بیشترین کاربری من فیلم دیدنه ، فیلم های اورجینال زیادی به دستم میرسه که میخوام هدفونی داشته باشم بتونم ارکسترال های زیبای فیلم ها رو بشنوم و اینکه جزئیات فیلم رو بشه درک کردمثل دور و نزدیک شدن صدای آبجکت ها که ظرافت زیادی توی ساختشون در فیلم ها صرف میشه ، فکر میکنم اگر اشتباه نکنم همون مبحث soundstage باشه، خلاصه بشه هیجان رو در فیلم حس کرد ، دومین کاربریم هم موسیقی هست، بیشتر الکتریک یا نیوایج و ارکسترال اما چندان علاقه ای به بیس دست کاری شده ندارم و یه بیس نرم و واقعی رو ترجیح میدم یه جورایی دوست دارم گوشام رو تقویت کنم در شنیدن موسیقی
    مدل هایی که نظرم رو جلب کرده اینهاست:

BeyerDynamic DT-770 Pro 32ohms
    Audio-Technica ATH-M50x
    Sennheiser HD 380 Pro

من توان پرداختم حداکثر به ath- m50x میرسه ولی خوب میخوام بدونم این اختلاف قیمت هایی که این هدفون ها با هم دارن برای کاربری های من ارزش هزینه داره؟اگر داره هزینه میکنم ، متاسفانه امکان تستشون برای من نیست چون در شهرستان هستم ممنون میشم کمکم کنید در انتخاب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان برای من یه سوالی پیش اومده.تو رنج 500 600 ایا هدفون های فول سایز از ایرفون ها خیلی بهترن یا کمی بهتر؟ اگر کسی واقعا صدای خوب بخواد فول سایزو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    اگر توی ایران صحبت بکنین، فول سایزهای خوبی توی ایران هستن. ولی ایرفون های خوبی موجود نیستن.
    ولی در سطح جهان، توی هر دو دسته گزینه های خیلی خوبی هستن. من باشم، تا 200 دلار ایرفون رو انتخاب می کنم و بعد از اون هدفون های فول سایز رو.

سلام،دوستان عزیز میشه من رو در انتخاب بین این گزینه ها راهنمایی کنید؟
    اول از همه کاربریم رو میگم: بیشترین کاربری من فیلم دیدنه ، فیلم های اورجینال زیادی به دستم میرسه که میخوام هدفونی داشته باشم بتونم ارکسترال های زیبای فیلم ها رو بشنوم و اینکه جزئیات فیلم رو بشه درک کردمثل دور و نزدیک شدن صدای آبجکت ها که ظرافت زیادی توی ساختشون در فیلم ها صرف میشه ، فکر میکنم اگر اشتباه نکنم همون مبحث soundstage باشه، خلاصه بشه هیجان رو در فیلم حس کرد ، دومین کاربریم هم موسیقی هست، بیشتر الکتریک یا نیوایج و ارکسترال اما چندان علاقه ای به بیس دست کاری شده ندارم و یه بیس نرم و واقعی رو ترجیح میدم یه جورایی دوست دارم گوشام رو تقویت کنم در شنیدن موسیقی
    مدل هایی که نظرم رو جلب کرده اینهاست:

BeyerDynamic DT-770 Pro 32ohms
    Audio-Technica ATH-M50x
    Sennheiser HD 380 Pro

من توان پرداختم حداکثر به ath- m50x میرسه ولی خوب میخوام بدونم این اختلاف قیمت هایی که این هدفون ها با هم دارن برای کاربری های من ارزش هزینه داره؟اگر داره هزینه میکنم ، متاسفانه امکان تستشون برای من نیست چون در شهرستان هستم ممنون میشم کمکم کنید در انتخاب
    چرا از هدفون های پشت باز استفاده نمی کنین؟ این مدل های پشت بسته، بعد از یک ساعت ممکنه موجب گرم شدن و تعرق بشن.
    من فکر می کنم بیردینامیک در کل بهتره.
    اگر می خواین نیمه باز باشه هدفونتون، akg k99 خوبه. هدفون های سوپرلوکس هم در مقابل قیمتشون عالین. فقط توجه داشته باشین که این akg و سوپرلوکس که الأن معرفی کردم، صدای فلت (مانیتورینگ) دارن. مخصوصاً سوپرلوکس که تریبل شاید تیزی داشته باشه براتون. این در صورتیه که بیردینامیک و آئودیوتکنیکا صدای جذاب تر و U شکلی دارن. البته از صدای سنهایزر خبر ندارم.

3. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اگر توی ایران صحبت بکنین، فول سایزهای خوبی توی ایران هستن. ولی ایرفون های خوبی موجود نیستن.
    ولی در سطح جهان، توی هر دو دسته گزینه های خیلی خوبی هستن. من باشم، تا 200 دلار ایرفون رو انتخاب می کنم و بعد از اون هدفون های فول سایز رو.

چرا از هدفون های پشت باز استفاده نمی کنین؟ این مدل های پشت بسته، بعد از یک ساعت ممکنه موجب گرم شدن و تعرق بشن.
    من فکر می کنم بیردینامیک در کل بهتره.
    اگر می خواین نیمه باز باشه هدفونتون، akg k99 خوبه. هدفون های سوپرلوکس هم در مقابل قیمتشون عالین. فقط توجه داشته باشین که این akg و سوپرلوکس که الأن معرفی کردم، صدای فلت (مانیتورینگ) دارن. مخصوصاً سوپرلوکس که تریبل شاید تیزی داشته باشه براتون. این در صورتیه که بیردینامیک و آئودیوتکنیکا صدای جذاب تر و U شکلی دارن. البته از صدای سنهایزر خبر ندارم.
    ممنون از راهنمایی شما . دلیل اینکه به نیمه باز ها فکر نکردم اینه که من بیشتر وقتهایی که آهنگ گوش میدم بیرون از خانه هستم و ترجیح میدم ایزولیشن خوبی داشته باشه هدفونم
    شما DT 770 رو روی گوشتون گذاشتید؟چند جا شنیدم که موقع پخش بیس ها صدای " هوم " تولید میکنه و کیک اصلا شنیده نمیشه،این درسته؟چون بعضی ریویو ها هم دقیقا عکس این رو میگن!!در کل خودم هم بیشتر نظرم روی dt هست
    نظرتون راجع به AKG K240 MKII برای کاربری من چیه؟که نیمه باز هم هست و همه جا خوندم خیلی خیلی راحته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    دو تا سوال
    با 50 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که On ear باشه؟
    و با 100 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که بازم On ear باشه؟
    خیلی آهنگ گوش میدم با کیفیتشو تو این رنجا میخوام
    مرسی

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما . دلیل اینکه به نیمه باز ها فکر نکردم اینه که من بیشتر وقتهایی که آهنگ گوش میدم بیرون از خانه هستم و ترجیح میدم ایزولیشن خوبی داشته باشه هدفونم
    شما DT 770 رو روی گوشتون گذاشتید؟چند جا شنیدم که موقع پخش بیس ها صدای " هوم " تولید میکنه و کیک اصلا شنیده نمیشه،این درسته؟چون بعضی ریویو ها هم دقیقا عکس این رو میگن!!در کل خودم هم بیشتر نظرم روی dt هست
    نظرتون راجع به AKG K240 MKII برای کاربری من چیه؟که نیمه باز هم هست و همه جا خوندم خیلی خیلی راحته
    نه. خودم گوش ندادم. برداشت کلی خودم رو خدمتتون عرض کردم. بیردینامیک صدای V شکل داره این مدلش و همچنین dt990. بنابراین بیس تقریباً زیادی داره. ولی فکر نمی کنم بیسش شل و بومی باشه. چون از سبک صداش بعیده. مهم نیست چه تعداد آدم چه نظری دارن، ببینید اونهایی که مقداری معتبرن چه نظری دارن و بعد از روی نظر اونها نتیجه گیری کنید. اگر قرار بود ما به حرف اکثریت گوش بدیم، خب همه میرفتیم و بیتس می خریدیم.
    اون akg رو هم یادم نمیاد چیزی در موردش خونده باشم. حواستون باشه سراغ مدل هایی نرین که نیاز به آمپ دارن. چون این مدلی که انتخاب کردین، حساسیت پایینی داره و اگر جدی بودین در خریدش، نیازمند بررسی بیشتر هستش.

7. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، وقتتون بخیر. یکی از سایت های فروش آنلاین هدفون Philips The Construct Headband Headphones SHO7205BK/10 رو با 150 تومن تخفیف به قیمت 335 تومن عرضه کرده. می خواستم از شما بزرگوارا بپرسم که واقعا این هدفون ارزش این قیمت رو داره؟ سبک موسیقی که بیشتر گوش میدم رپ هست و البته پاپ هم فراموش نمیشه! بیس مد نظر من متعادل هست نه طوری که بدون بیس باشه و نه طوری که صدای آهنگ رو تحت تاثیر قرار بده.

ممنون از راهنمایی تون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟

سپاس
    خوب چند روز پیش هدست انرژی سیستم BT5+ به دستم رسید؛باید بگم که واقعا ازش راضیم؛کیفیت و شفافیت صدای خوبی داره و عملکرد بلوتوث و باتری و ان اف سیش هم خیلی خوبه؛البته صدای بیسش عمیق نیست و بیشتر یه بیس متعادل داره ولی با پخش کننده هایی مثل جت آیودیو میشه میزان صدای بیس رو هم بالاتر برد؛البته اگه صرفا کیفیت صدا مدنظرتون باشه هدفون ها و هدست های سیمی بهتری هم تو این رنج هستن ولی این مدل اگه تو این رنج بهترین هدست بلوتوثی نباشه قطعا یکی از بهترین هاست!کیفیت بدنش هم خوبه اما عالی نیست ولی گوشی های نرمی داره؛امکان اتصال هدست به صورت سیمی هم وجود داره و سیمش هم از نوع کتابی هستش تا در مقابل قطع شدگی و پارگی مقاومت تر باشه.
    موفق باشید
    Last edited by alihuayra; 10-10-2014 at 03:40.

10. 2 کاربر از alihuayra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ASUS ROG Orion Gaming Headset
    A4Tech Bloody G501 Gaming Headset
    کدومش بهتره؟ من اطلاعتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه و با توجه به ظاهر و فیلم هایی که دیدم تو یوتیوب انتخاب کردم و بودجه ام که تا ۲۰۰-۲۵۰ هست میشه یه مقدار راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان یه هدست معمولی میخوام برای وقتی که پای کامپیوتر میخوام فیلم ببینم و یا آهنگ گوش کنم ازش استفاده کنم...زیر 100 تومن یکم بالاتر هم مهم نیست...اگر هم بدون سیم باشه که بهتر و اگر هم نشد باز مهم نیست
    و پیشنهاد میدید از کجا بخرم؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا این هدفون فیلیپس 3590 کیفیتش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •