meysam 93
گواهی موقت دیپلمتو ببر
اگه نداری اونم
پاشو برو اموزش پرورش بپرس
meysam 93
گواهی موقت دیپلمتو ببر
اگه نداری اونم
پاشو برو اموزش پرورش بپرس
سلام بچه ها کسی میتونه درباره دانشگاه عم پزشکی ارومیه توضیح بده مثلا در مورد خوابگاهش و...چون دندانپزشکی ارومیه قبولیدم.
دوستان
این تاییدیه پست ماله سوم یا پیش ؟
هردو؟
اصلا ضروری هست؟
سلام
من چون زمان مدرسه با دفتر دارا رفیق بودم (همش پشت دفتر ناظم واستاده بودم یه پایی یا توصف گرفتن پرونده وسط سالو اینکه فقط قیافه من یادشون بود و نه کارایی که کرده بودم)
بدون داشتن مدرک یا درخواستی از دانشگاه، هم کارنامه با مهر مدیریت مدرسه رو گرفتم وهم اصل دیپلم برای گرفتن فارغ التحصیلی دانشگاه
البته تو دانشگاه هم چون از یه واحد دیگه انصراف داده بودم تا برم تهران جنوب نقص پرونده داشتم که با تعهد حل شد
خوندن سال دیگه هم به خودتون بستگی داره و شرایطتون
من پشت کنکور موندم دو برابر درس خوندم رتبم هم دو برابر شد
اصولا پشت کنکور هم برنامه وهم اعصاب قوی میخواد ، به شرایط روحی شما شدیدا وابسته است
یکسال از عمرتون هم همینطوری میگذره
من شبانه صنعتی بابل قبول شدم سال بعدش آزاد تهران جنوب همون رشته، الان که از تهران جنوب فارغ التحصیل شدم میگم کاشکی سال اول آزاد رو می رفتم حداقل یکسال جلوتر بودم![]()
سلام
دوستان دانشجو خوشحال میشیم نظرتون رو بشنویم:
اینجا:
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله خب
ما دانشگاه های تاپ تهران و اصفهان مشهد تبریز رو حذف کنیم آزاد های تهران ارجحیت دارن ولی در نهایت خودتونید که انتخاب میکنید
باید گواهی موقت دیپلم و پیش رو ببری پست + آدرس دانشگاه یادت نره ...
من امروز رفتم برای تاییده تحصیلی ... از گیلان تا تهران برام کلا 29800 خرج برداشت !!! ... چرا انقدر زیاد شده ؟!!! 2 تیکه کاغذ میخوان بفرستن ... خودم آزاد یه بسته خیلی سنگین تر رو از اینجا تا بوشهر بفرستم کلا 9 تومن بیشتر خرج نداره ... مگه چیکار میخوان بکنن ؟! ... بادیگارد براش استخدام کنن ؟
آره
از شبکه میگیره چاپ میکنه دوتا مهر میزنن کارنامت حاضره
این کی قرار هست قابل پردازش باشه ... از دیروز صبح تا حالا هنوز لحظاتی دیگر نشده ؟! :ضمن عرض خيرمقدم و تبريك كسب اين موفقيت ارزشمند به شما عزيزان پذيرفته شده در آزمون سراسري 1390 بدينوسيله باطلاع ميرساند كه جهت ثبت نام بايد قبل از مراجعه حضوري به وب سايت ثبت نام (توجه: راهنمای تصویری)مراجعه و در سامانه ثبت نام ورودي جديد با وارد نمودن شماره داوطلبي و كدملي نسبت به تكميل و پرينت فرمهاي ثبت نام مطابق با دستورالعملهاي درج شده درسايت اقدام نمايند (توجه: پذیرفته شده گرامی اطلاعات شما هم اکنون آماده انجام پردازش نمی باشد لطفا تا لحظاتی دیگر، مجددا مراجعه نمایید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علوم سیاسی دانشگاه تهران
شما چه رشته ای قبول شدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)