دوستان خواهش میکنم برای رفع این مشکل فردا همگی به شماره 135 روابط عمومی مخابرات زنگ بزنید و بگید شبانه مشکل افت سرعت دارید تا این مشکل سریعتر حل بشه
دوستان خواهش میکنم برای رفع این مشکل فردا همگی به شماره 135 روابط عمومی مخابرات زنگ بزنید و بگید شبانه مشکل افت سرعت دارید تا این مشکل سریعتر حل بشه
مال من 2 مگابیت .به کیلو بایت دانلو میشه الان با سرعت 3 کیلو بایت دارم دانلود میکنم ببخشید 0 شد باید دیس کنم
سلام دوستان
برای دانلود شبانه ، دقیقا از چه ساعتی دانلود باید شروع بشه و بعدش تمام بشه ؟ باید قبلش مودم رو ریست کرد یا اجباری نیست.
با تشکر.
از ساعت 1 شب... من خودم 1:5 دقیقه میزارم واسه دانلود تا 6:55 قبلش هم مودم رو چندین بار خاموش روشن کردم اما بی فایده است
زنگ زدم 135 واقعا ابله است میگم اینترانت رو کنید اینترنت.هیچی نمیتونم دانلود کنم میگه اینترانت نیس اگه نیست چرا 700 مگ رو 5 شبه نتونستم دانلود کنم
قضیه این دزد نت هم گفتم طبق اون عکسی که گذاشتم الانم همون جوریه یعنی الان ساعت اتصال منو زده به اینترنت 9:11 دقیقه با این وجود که الان 8:14 هستش بعد دیس کردم زمان پایان اتصال رو کنارش زده 8:5 دقیقه یعنی چی
یعنی من 9:11 که هنوز نشده و یه ساعت مونده وصل شدم (در اینده ای نزدیک) بعدش یک ساعت قبلش (در گدشته ای نزدیک) دیس شدم؟؟؟؟ جالبیش اینجاست مدت ارتباطمو زده 4 دقیقه
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by shoojats; 06-10-2013 at 08:31.
این قضیه اشتباه زدن ریزکارکرد بو داره حتما میخوان دزدی کنن یا مارو بترسونن که دان نکنیم وگرنه این ساعتهاش تا پریروز درست بود کاملا مشخصه خودشون اومدن یه کخی ریختن !
والله با این جنگ اعصابی که اینا با ملت راه انداختن ادم بره ازبازارنیازش رو فراهم کنه خیلی راحت تره
مثلا الان شما یک فیلم رو 5شبه نتونستی بگیری خب این که پ.ل برق و اصطحلاک سیستم چند برابر قیمت یک فیلم 1500می شه
بقیه چیزاهم همین طوربازی و نرمافزار و....
مگه ادم یک ایل خاص بخواد که تو نت خیلی به صرفه ترباشه ولی برای فیلم وسریال همین بازار بهتره بخصوص با رقابتی شدن قیمت ها هم ارزون شده
شما هم داری باز حرف خودتو میزنی.
ما میایم اینجا که مشکلاتو بیان کنیم شما هم که سرت درد میگیره میتونی نیای کسی هم مجبورت نکرده هی بیای جواب بدی.
کاملا موافقم با جواب دوستمون Hugh Jackman .امیدوارم INFERNAL متوجه شده باشه منظور ما اینه مخابرات حق نداره از اول دزدی و کم فروشی کنه که بعدش ما بریم با اعتراض حقمونو بگیریم.
یعنی چی بیان دزدی کنن بعد ما بریم با اعتراض حق خودمونو بگیریم.
منم انکار نمیکنم مخابرات تو دانلود خوب بود خودم یه ترا دان داشتم ولی این دلیل نمیشه بیان دزدی کنن.
Last edited by A . M; 06-10-2013 at 11:35.
آقا اینا خطمو تخلیه نمیکنه 2ماه از بعثتم مونده میگن باید تموم شه این چند شبم اصلا نمیشم دان کرد چه گیری کردیم از دست این احمق ها.
دوستان چیکار کنم مخابرات بمونم؟ این طرح مودم رایگان چنده پیشنهاد میدید بگیرم؟خیلی وسوسه برانگیزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)