تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 1805 اولاول ... 2642647651652252352452552652752852953053657662610261526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم برای رفع این مشکل فردا همگی به شماره 135 روابط عمومی مخابرات زنگ بزنید و بگید شبانه مشکل افت سرعت دارید تا این مشکل سریعتر حل بشه

2. 5 کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تعرفه شما به کیلوبیت هست یا کیلوبایت؟
    مال من 2 مگابیت .به کیلو بایت دانلو میشه الان با سرعت 3 کیلو بایت دارم دانلود میکنم ببخشید 0 شد باید دیس کنم

4. 2 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    برای دانلود شبانه ، دقیقا از چه ساعتی دانلود باید شروع بشه و بعدش تمام بشه ؟ باید قبلش مودم رو ریست کرد یا اجباری نیست.

با تشکر.

6. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    برای دانلود شبانه ، دقیقا از چه ساعتی دانلود باید شروع بشه و بعدش تمام بشه ؟ باید قبلش مودم رو ریست کرد یا اجباری نیست.

با تشکر.
    از ساعت 1 شب... من خودم 1:5 دقیقه میزارم واسه دانلود تا 6:55 قبلش هم مودم رو چندین بار خاموش روشن کردم اما بی فایده است

زنگ زدم 135 واقعا ابله است میگم اینترانت رو کنید اینترنت.هیچی نمیتونم دانلود کنم میگه اینترانت نیس اگه نیست چرا 700 مگ رو 5 شبه نتونستم دانلود کنم
    قضیه این دزد نت هم گفتم طبق اون عکسی که گذاشتم الانم همون جوریه یعنی الان ساعت اتصال منو زده به اینترنت 9:11 دقیقه با این وجود که الان 8:14 هستش بعد دیس کردم زمان پایان اتصال رو کنارش زده 8:5 دقیقه یعنی چی

یعنی من 9:11 که هنوز نشده و یه ساعت مونده وصل شدم (در اینده ای نزدیک) بعدش یک ساعت قبلش (در گدشته ای نزدیک) دیس شدم؟؟؟؟ جالبیش اینجاست مدت ارتباطمو زده 4 دقیقه

مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by shoojats; 06-10-2013 at 08:31.

8. 4 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این قضیه اشتباه زدن ریزکارکرد بو داره حتما میخوان دزدی کنن یا مارو بترسونن که دان نکنیم وگرنه این ساعتهاش تا پریروز درست بود کاملا مشخصه خودشون اومدن یه کخی ریختن !

10. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از ساعت 1 شب... من خودم 1:5 دقیقه میزارم واسه دانلود تا 6:55 قبلش هم مودم رو چندین بار خاموش روشن کردم اما بی فایده است

زنگ زدم 135 واقعا ابله است میگم اینترانت رو کنید اینترنت.هیچی نمیتونم دانلود کنم میگه اینترانت نیس اگه نیست چرا 700 مگ رو 5 شبه نتونستم دانلود کنم
    قضیه این دزد نت هم گفتم طبق اون عکسی که گذاشتم الانم همون جوریه یعنی الان ساعت اتصال منو زده به اینترنت 9:11 دقیقه با این وجود که الان 8:14 هستش بعد دیس کردم زمان پایان اتصال رو کنارش زده 8:5 دقیقه یعنی چی

یعنی من 9:11 که هنوز نشده و یه ساعت مونده وصل شدم (در اینده ای نزدیک) بعدش یک ساعت قبلش (در گدشته ای نزدیک) دیس شدم؟؟؟؟ جالبیش اینجاست مدت ارتباطمو زده 4 دقیقه

مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والله با این جنگ اعصابی که اینا با ملت راه انداختن ادم بره ازبازارنیازش رو فراهم کنه خیلی راحت تره
    مثلا الان شما یک فیلم رو 5شبه نتونستی بگیری خب این که پ.ل برق و اصطحلاک سیستم چند برابر قیمت یک فیلم 1500می شه
    بقیه چیزاهم همین طوربازی و نرمافزار و....
    مگه ادم یک ایل خاص بخواد که تو نت خیلی به صرفه ترباشه ولی برای فیلم وسریال همین بازار بهتره بخصوص با رقابتی شدن قیمت ها هم ارزون شده

12. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب هرچی من میگم شما باز حرف خودتون را میزنید.
    خوب اقا به من چه ربطی داره مثل اینکه من رفتم به مخابرات گفتم این مشکلات را درست کن یا خودم هم یکی از کارمنداشون هستم اومدم شما را راضی کنم و اوضاع را بررسی کنم.
    بنده هم مثل شما یک کاربر هستم اگر حقی خورده شده باشه مطمئن باش از من بیشتر از شما خورده شده....
    همونطور که قبلا هم گفتم اوضاع درست نمیشه تا وقتی که از اینجا داریم مشکلات را بیان میکنیم. شما فکر میکنید با بیان این مشکلات در اینجا اوضاع درست میشه؟؟؟اگر راه حلی دارید بگید خوشحال میشیم؟
    یا اینکه بریم مخابرات اعتراض کنیم..
    پس چرا سر من و خودت را درد میاری برادر من. خودت میدونی اوضاع درست بشو نیست که هیچ بدتر هم میشه .به خاطر همون بحثی که در پست قبل مطرح کردم.
    موفق باشید...
    شما هم داری باز حرف خودتو میزنی.
    ما میایم اینجا که مشکلاتو بیان کنیم شما هم که سرت درد میگیره میتونی نیای کسی هم مجبورت نکرده هی بیای جواب بدی.

14. 2 کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    الان وضع کل اینترنت کشور خرابه شما تاپیک ها را بخون درک میکنی.
    منطقه ما به تازگی توسط شرکت های خصوصی پشتیبانی میشه و می تونم از مخابرات برم های وب یا شاتل و.. اما مناسب ترین جا برای کسی مثل من که دانلود بالایی داره همین مخابراته.
    قیمت های مخابرات در مقابل شرکت هایی دیگه خیلی مناسب تره.
    بنده تا یک ماه پیش شبانه 4 تا 5 گیگ دانلود میکردم جدیدا 2 گیگ به زور میگیرم اما بازم وقتی میبینم کاربران شرکت های دیگه وضعی مثل ما و یا بدتر دارن باید خدام هم شکر کنم.
    اینم قبول دارم هرچی میکشیم از زیر سر خودمون هست . اما چیکار میشه کرد با این اوضاع.
    موفق باشید...

سلام دوست عزیز

برای تفکرات شما ارزش قائلم

اما اوضاع مخابرات همچین جالب نیست

من خودم در شهرهای مختلف بودم و انواع این شرکت ها سرویس داشتم و تقریبا راضی کننده بوده برام

حتی از مخابرات کرج و تهران هم سرویس داشتم , اما بسیار راضی بودم , حداقل آرامش داشتم و هر روز نمیومدن یه حرکت مسخره رو اجرا کنن

تا اردیبهشت ماه هم از سرویس مخابرات مشهد راضی بودم , اما از اواخر خرداد ماه و به ویژه ماه رمضان به بعد هر روز یه مسخره بازی در میارن

من از هیچ شرکتی ندیدم که بیاد انواع ترفندها رو اجرا کنه واسه اینکه کاربران نتونن در ساعات رایگان دانلود خوبی داشته باشند

برای من جای تعجب داره که مخابرات خراسان رضوی میاد و این کارارو انجام میده

شما توی حرفهاتون میگید به جای اینکه بریم و اعتراض کنیم و فلان اینا , اخه عزیز من من و امثال من بریم اونجا چی بگیم ها ؟

بگیم چرا یهو سرعت بالای 200 میاد زیر 10 . بگیم چرا ازمون دزدی میکتید ؟ به نظر شما با کمال احترام حرفهای ما رو می پذیرند و میگن چشم

نه عزیز من , اینو میگن :

طی روزهای گذشته شما دانلود پیش از حد داشته اید در ساعات رایگان , و یک قول الکی میدن و میگن رسیدگی میکنیم

این که میبینی ما میایم اینجا و از مشکلاتمون و میگم این یه بحث دیگست , این تاپیک مخصوص همینه که بیایم و اطلاع رسانی کنیم و هم دیگه رو با خبر کنیم

در کل حرف من اینه :

آدم بی انصافی نیستم و بقیه دوستان هم در این تاپیک آدمهای بی انصافی نیستن , میدونیم بعضی وقتها هم بوده دانلودهای خوبی داشتیم تو ساعات رایگان

اما این کارای مخابرات اصلا قابل تحمل نیست , دارن پول ماهیانه رو میگیرن , در ماه مجبوری چند گیگ شارژ کنی واسه اینکه اگه حجم نداشته باشی زود دیسکانکت میشی و نمیتونی دانلود کنی

هر گیگ 4 هزار تومان به بالا , با این شرایط باز هم میخوان درآمد بیشتری داشته باشن , میخوان هر جوری شده جلوی دانلود رایگان و بگیرن و مجبورت کنن دانلودها رو در روز انجام بدی

ساعت های اتصال و اینا رو دستکاری میکنن تا مقداری از حجمت دانلود غیر رایگان حساب شه و از حجمت کم میکنن

و . و ......
    کاملا موافقم با جواب دوستمون Hugh Jackman .امیدوارم INFERNAL متوجه شده باشه منظور ما اینه مخابرات حق نداره از اول دزدی و کم فروشی کنه که بعدش ما بریم با اعتراض حقمونو بگیریم.
    یعنی چی بیان دزدی کنن بعد ما بریم با اعتراض حق خودمونو بگیریم.
    منم انکار نمیکنم مخابرات تو دانلود خوب بود خودم یه ترا دان داشتم ولی این دلیل نمیشه بیان دزدی کنن.
    Last edited by A . M; 06-10-2013 at 11:35.

16. 3 کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا اینا خطمو تخلیه نمیکنه 2ماه از بعثتم مونده میگن باید تموم شه این چند شبم اصلا نمیشم دان کرد چه گیری کردیم از دست این احمق ها.

18. 2 کاربر از Euser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان چیکار کنم مخابرات بمونم؟ این طرح مودم رایگان چنده پیشنهاد میدید بگیرم؟خیلی وسوسه برانگیزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •