تا حالا کسی از cheat engine استفاده کرده؟خیلی حال می ده.
تا حالا کسی از cheat engine استفاده کرده؟خیلی حال می ده.
اما حل مشکل کامیون ها که بیشتر ۹۰ کیلومتر بر ساعت نمیروند .
فایل زیر را برای رفع محدودیت قرار داده ام را دانلود کنید با برنامه winrar و زدن گزینه extract آن را استخراج کنید و بعد فایل ets2_speed_limit_120_valera_t.scs موجود در پوشه آن را را در مسیر Documents/Euro Truck Simulator2/Mods قرار دهید ( پوشه مربوط به بازی در my document )، محدودیت سرعت کامیون حل میشود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه چجوری می شه آنلاین بازی کرد.
تو بازی نمیشه ماشین روند؟یعنی یه مد اضافه کنی که بشه ماشین روند؟
سلام
بعضی مسیرها را نمیشه رفت. جلوش مانغ هست و علامت ورود ممنوع. چجوری میشه اونا رو باز کرد ؟
پچ میخواد؟
Product key for the game. You've received your product key in the retail game box or through the online purchase process. The key has following format: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX. Each product key can be used to create only one account نشد اینو از من میخواد برای ساخت اکانت
شما بگو چجوری می شه آنلاین بازی کرد توضیح می دم
این بازی آنلاین نداره
اصلا مولتی نداره که بخواد آنلاین داشته باشه . فقط توی بازی میتونید از رادیو آنلاین استفاده کنید همین
شما بازی رو کامل پاک کن
کامل که میگم یعنی بعد از آنیستال کردن از آنیستالر ویندوز بروی توی داکیومنت و برو جایی که بازی رو نصبیده بودی
تمام فایل های جا مونده رو پاک کن
بعد بازی رو نصب کن و آپدیت 1.3.1 یا 1.4.1 رو بگیر بریز
بعد از اون کرک مخصوص همون آپدیت رو بریز
آپدیت و کرک 1.4.1 رو میزارم
فقط دقت کنید بعد از دانلود آپدیت اونو به پوشه ای که بازی رو ریختید یعنی پوشه Euro Truck Simulator 2 انتقال بدید بعد اجرا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد کرک و کرک فیکس رو به ترتیب بریزیدEuro Truck Simulator 2\bin\win_x86
اون مسیر ها باز نمیشن و فقط یک سری مود نقشه هست که اگر بریزی مپ کمی بزرگتر میشه و یکی دوتا شهر دیگه باز میشه
یا کمی چیزای دیگه به جاده اضافه میشه مثل تعمیرات راه کنار جاده ای و خاک برداری و... که توی TSM_Map ها هستش با همین نام سرچ کنی میاد
ماشین تا الان که نشده یه چیزایی شنیدم در مورد اینکه میتونی اتوبوس برونی
در کل اینکه بازی پادشاه جاده ها نیست که بخوایی توش ماشین سبک برونی ، شبیه ساز رانندگی با ماشین های سنگینه
این یه بازی دیگست و باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی تا اکانت بسازی
شما هر موقع که دلت بخواد میتونی سیو کنی
اگر دکمه ESC رو بزنی و از بازی بری بیرون ، بازی توی آخرین نقطه ای که بودی حتی اگر وسط جاده باشه سیو میشه
من خودم این مورد رو موقعی که داشتم تصادف میکردم یا داشتم چپ میکردم رو هوا میزدم کامل از بازی میرفتم بیرون بعد که دوباره برمی گشتم
کامیون صاف میشد و سرعت صفر و به طبع تصدف نمیکردم . البته نباید بزاری کامیون کامل بخوره زمین وگرنه فایده نداره
اگر میخوای توی راه دستی ذخیره کنی باید توی بازی ESC بزنی و پایین صفحه دکمه SAVE رو بزنی و با یک نام دیگه سیو کنی
Last edited by Meysam Raz; 13-07-2013 at 00:03.
داخل بازی میشی میگه باید اکانت بسازی میسازی بعد انلاین بازی میکنی اینجا باید اکانت بسازی که من مشکل دارم واسه ساخت اکانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)