تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 645 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536576626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان من این مدل ایسر را خریدم (دو سه روز پیش) مشکلش اینه که در اولین مرحله که ویندوز نصب شد روش و به خانه آورئم دیگه ویندوز بالا نیامد که فروشنده گفت چون هارد را دینامیکی کردم اینطور شده دوباره ویندوز سون 64 بیتی نصب کرد. الان این ویندوز دیر بالا میاد و اینکه نمیشه با موبایل براش بلوتوث فرستاد یا برعکس. تو قسمت device manager هم بعضی موقع نشون میده که درایو بلوتوث نصب شده و بعضی موقع نشون میده که نصب نشده.
    مشکل میتونه از سخت افزار سیستم باشه یا ویندوزش مشکل داره؟
    سلام

دستگاه شما ویندوز اورجینال نداشت؟ اصلا ویندوز سون 64 سازگاری داره باهاش؟ CPU 32 هست یا 64؟

ممکنه درایورهای bluetooth نصب نباشن یا Update نباشن و یا درایور نامربوط نصب کرده باشین یا باشن.

در مورد کندی ویندوز هم باید گفت که بعضی ویندوزهای مادر به دلیل داشتن نرم افزارهای جانبی که روشون نصبه یه خورده کند عمل می کنن و بیشتر در سونی دیده میشه. ولی نه ویندوز شما مادر هست و نه لپ تاپ شما سونی.

با توجه به مشخصات دستگاهت بهترین ویندوز رو نصب کن. از سایت هم درایورهای به روز رو بگیر و نصب کن.

موفق باشین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nasambros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Mashad

1

نوشته شده توسط jeyran_f_m
    دوستان من این مدل ایسر را خریدم (دو سه روز پیش) مشکلش اینه که در اولین مرحله که ویندوز نصب شد روش و به خانه آورئم دیگه ویندوز بالا نیامد که فروشنده گفت چون هارد را دینامیکی کردم اینطور شده دوباره ویندوز سون 64 بیتی نصب کرد. الان این ویندوز دیر بالا میاد و اینکه نمیشه با موبایل براش بلوتوث فرستاد یا برعکس. تو قسمت device manager هم بعضی موقع نشون میده که درایو بلوتوث نصب شده و بعضی موقع نشون میده که نصب نشده.
    مشکل میتونه از سخت افزار سیستم باشه یا ویندوزش مشکل داره؟

از هر دو میتونه باشه. اینکه میگی دیر میاد بالا و ویندوز قبلی مشکل داشته اینا من حدس میزنم هاردت مشکل داره و خرابه
    اینکه میگی بلوتوث .... اون درایورش آپدیت کن باید درست شه. شایدم دستگات ضرب خورده که هی قطع و وصل میشه!!
    ویندوزت رو آپدیت کن فقط حواست باشه که فایل شناسایی اوریجینالی ویندوز رو انتخاب نکنی اگر راه افتاد که حله اگه نه سخت افزارات مشکل دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

دستگاه شما ویندوز اورجینال نداشت؟ اصلا ویندوز سون 64 سازگاری داره باهاش؟ CPU 32 هست یا 64؟

ممکنه درایورهای bluetooth نصب نباشن یا Update نباشن و یا درایور نامربوط نصب کرده باشین یا باشن.

در مورد کندی ویندوز هم باید گفت که بعضی ویندوزهای مادر به دلیل داشتن نرم افزارهای جانبی که روشون نصبه یه خورده کند عمل می کنن و بیشتر در سونی دیده میشه. ولی نه ویندوز شما مادر هست و نه لپ تاپ شما سونی.

با توجه به مشخصات دستگاهت بهترین ویندوز رو نصب کن. از سایت هم درایورهای به روز رو بگیر و نصب کن.

موفق باشین.
    دوست عزیز من تازه کارم. از کجا بدونم که cpu 64 است یا 32؟
    اگه میشه در مورد دریافت درایوهای به روز از سایت ایسر منو راهنمایی کنید. مثلا بلوتوث لپ تاب من ورژن2.1 هستش ولی تو سایت ایسر ورژن 3 هم داره منظورتون مثا ینه که ورژن3 را دانلود کم و نصب کنم (رو قوطی دستگاه نوشته بلوتوث ورژ2.1)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز من تازه کارم. از کجا بدونم که cpu 64 است یا 32؟
    اگه میشه در مورد دریافت درایوهای به روز از سایت ایسر منو راهنمایی کنید. مثلا بلوتوث لپ تاب من ورژن2.1 هستش ولی تو سایت ایسر ورژن 3 هم داره منظورتون مثا ینه که ورژن3 را دانلود کم و نصب کنم (رو قوطی دستگاه نوشته بلوتوث ورژ2.1)
    سلام

شما اگه روی My computer راست کلیک کنید و گزینه Propertiese رو انتخاب کنید در صفحه ای که باز میشه بگردید و گزینه System Type: رو پیدا کنید جلوش یا نوشته 32 یا 64 BIT .

اگه ورژن بالاتری تو سایت باشه نصبش کن. ولی با توجه به نوع ویندوزت .

درایور رو هم از اینجا دانلود کن. بازم میگم با توجه به System Type حتما انتخاب کن. تو قسمت انتخاب ویندوز دقت کن.

بعد توی لیست درایورها بگرد و هرکدوم چه از نظر تاریخ و چه ورژن بالاتر بود اونو نصب کن.

در ضمن قوطی رو متوجه نشدم، فکر کنم منظور شما بدنه دستگاه بود.

در هر صورت موفق باشین.

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

ببخشید لینک رو یادم رفت بزارم : لینک ساپورت برای لپ تاپ های ایسر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض لپ تاپ 1510

سلام

لپ تاپ 1510 Dell دارم یک مدتی است وقتی به برق میرنم و باهاش می خواهم آهنگ گوش کنم و یا فیلم ببینم این stop که بالا کیبورد است ! خود به خود روشن میشه و آهنگ استوپ میشه با بایوس به تنظیمات کارخانه زدم و باز هم نشد دوستان کمک کنند !

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

لپ تاپ 1510 Dell دارم یک مدتی است وقتی به برق میرنم و باهاش می خواهم آهنگ گوش کنم و یا فیلم ببینم این stop که بالا کیبورد است ! خود به خود روشن میشه و آهنگ استوپ میشه با بایوس به تنظیمات کارخانه زدم و باز هم نشد دوستان کمک کنند !
    سلام

به احتمال زیاد فلت واصل بین برد و سوکتی که روی برد اصلی هست زخمی شده. باز کنید و چک کنید.

موفق باشین.

7. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Renu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من منظورم درایو ریکاوری بود نه دی وی دی ریکاوری. این درایو ممکنه مخفی باشه و شما نبینینش.

آیا مطمئنی که درایو ریکاوری رو نداری؟

اگه نداری و تو دسترست دی وی دی درایو اکسترنال هست خوب اونو وصل کن. اگه اینم نداشته باشی نرم افزار Driver Genius Professional 10.0.0.712 رو نصب کن و درایور هات رو آپدیت کن. شاید بتونه درایور مورد نیازت رو پیدا کنه.

دانلود از سافت گذر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشكر از كمك هاتون

پارتيشن ريكاوري دارم ولي نمي دونم چطوري ازش استفاده كنم

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقایون و خانم ها....
    این usb هایی که تو بازار میفروشن که سیم کارت می خوره و اینترنت سیم کارت رو میده به لپ تاپ سرعت اینترنت چند رو میده؟من خودم با ایرانسل با گوشی سامسونگ استار رو که به لپتاپم با کابلش وصل میکنم 128 میده و با نوکیا ان 85 هم 540 رو میداد!!!!!کسی امتحان نکرده این usb هارو....
    در ضمن ایرانسل هم محدودیت دانلود گذاشته و کردتش 2.5 گیگ

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با تشكر از كمك هاتون

پارتيشن ريكاوري دارم ولي نمي دونم چطوري ازش استفاده كنم
    سلام

من که خدمتتون عرض کردم شما وقتی دستگاه رو شن میکنید با زدن F10 یا F9 یا F8 وارد قسمت شروع ریکاوری میشید که تقریبا با چند کلیک برگردین به تنظیمات کارخانه. اگه اطلاعات رو هاردتون دارید بیرون بکشید و بعد اقدام به این کار بکنید.

اگه نتونستین وارد ریکاوری سنتر بشین یا جاییش گیر کردین بپرسین تا راهنماییتون کنم.

موفق باشین.

11. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اقایون و خانم ها....
    این usb هایی که تو بازار میفروشن که سیم کارت می خوره و اینترنت سیم کارت رو میده به لپ تاپ سرعت اینترنت چند رو میده؟من خودم با ایرانسل با گوشی سامسونگ استار رو که به لپتاپم با کابلش وصل میکنم 128 میده و با نوکیا ان 85 هم 540 رو میداد!!!!!کسی امتحان نکرده این usb هارو....
    در ضمن ایرانسل هم محدودیت دانلود گذاشته و کردتش 2.5 گیگ
    دوست عزیز به USB ربطی نداره.
    به سیمکارت مربوط میشه که برای ایرانسل باشه یا همراه اول، همون پهنای باندی رو که اونها میدن بهت میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •