تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 555 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوستان یک مشکل دارم ببینید میتوانید حل کنید
    روی لب تاب خودم samsung keysرانصب شده دارم امروز که sII جدید را با کابل USB به لب تاب وصل کردم لب تاب SII رارویت کرد وانراباز کردم وتوانستم تعدادی عکس درگوشی بریزم ولی صفحه samsung keys قسمت CONTACTS را بازنمیکندوان بالای صفحه سمت چپ بغل دست نوشته Conecting فقط نشان میدهد که دوفلش درحال چرخیدن هستند وهی میچرخد ومیچرخد ویعنی با قسمت CONTACTS موبایل ارتباط برقرا نمیکند مشکل چیست با همین لب تاب وقتی موبایل اس پلاس خودم را وصل میکنم خیلی زود CONTACT هارا میاورد ولی نیمدانم چرا برای SII اینکار رانمیکند.
    ممنون میشوم اگر دوستی مرا راهنمایی کند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

[QUOTE=2000mehr;7057393]
    سلام دوست ناديده ممنون ميشم اين چند سئوال را درمورد سري معمولي كه داريد جواب بدهيد1- ميخواستم ببينم اينكه ميگويندداغ ميكنه درزمان شارژ شدن داغ ميكنه يادرزمان مثلا استفاده ازاينترنت وخلاصه چه موقع داغ ميكنه؟2- براي هرباز شارژ كامل شدن چند ساعت به برق وصل ميكنيد3-ورژن اندوريد شما چند است كه ازان راضي هستيد وايا تابحال انرا اپديت كرده ايد ؟ اگر بله اينكار اسان است؟
    زمان شارژ داغ میشه کمی که مهم نیست البته تجربه کردم اگه با یو اس بی و وصل به کامپ شارژ بشه اصلا داغ نمیشه
    با اینترنت و دیدن حتی فیلم اچ دی و مکالمه و اس زدن داغ نمیشه فقط تو بازیهای با گرافیک بالا کمی داغ میشه

دقیق ندیدم ولی کمتر از 4 ساعت کامل شارژ میشه
    ورژن آندروید من 2.3.5 هستسش و آپدیت نکردم کار سختی نیست ولی کمی حرفه ای و فنی هستش منم بلد نیستم
    سلام دوست من
    همانطور که گفتم این موبایل راتازه خریده ام وهنوز انراکاملاتجربه نکرده ام بعد ازچند روز تجربیاتم را درهمین تاپیک اعلام خواهم کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

سلام دوست ناديده ممنون ميشم اين چند سئوال را درمورد سري معمولي كه داريد جواب بدهيد1- ميخواستم ببينم اينكه ميگويندداغ ميكنه درزمان شارژ شدن داغ ميكنه يادرزمان مثلا استفاده ازاينترنت وخلاصه چه موقع داغ ميكنه؟2- براي هرباز شارژ كامل شدن چند ساعت به برق وصل ميكنيد3-ورژن اندوريد شما چند است كه ازان راضي هستيد وايا تابحال انرا اپديت كرده ايد ؟ اگر بله اينكار اسان است؟يه سئوال غير موبايلي دوستان بازيهاي فوتبال جام ملتها راروي كدام كانال ماهواره ميتوانيم ببينيم اگه ميشه فركانس رابگذاريد قبلا ازوقتي كه براي پاسخ ميگذاريد تشكر ميكنم

سلام دوست عزیز.
    من تجربیات خودم رو میگم.امیدوارم راه گشا باشه واست.
    1.واسه من در زمان شارژ شدن اصلا داغ نمیکنه.ولی موقع گشت زدن توی نت با مرورگر خود گوشی داغ میکنه که به همین خاطر من از اپرا استفاده میکنم که کمتر داغ کنه.توی بازی های سبک و فیلم دیدن واسه مدت طولانی خیلی کم گرم میشه اما واسه بازی های گرافیک بالا با کرنلی که من دارم فوق العاده داغ میشه.البته میتونید از یه کرنل کم مصرف استفاده کنید.من با توجه به امکانات بالای این کرنل انتخابش کردم.
    2.واسه شارژ کامل شدن از ۵ درصد تا فول حدود ۳.۵ تا ۴ ساعت طول میکشه.
    3.من اولش ورژن ۲.۳.۳ داشتم که بعد به ۲.۳.۶ و بعد از اونم به ۴.۰.۳ آپدیت کردم.البته الان از کاستوم رام استفاده میکنم اما از نظر سرعت و امکانات به نظرم خیلی بهتر از شده.آپدیت کردنش اصلا کار سختی نیست فقط کمی دقت میخواد
    سوالی داشتین من در خدمتم.
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by mahdi ahmadi; 19-06-2012 at 23:33.

4. این کاربر از mahdi ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    من تجربیات خودم رو میگم.امیدوارم راه گشا باشه واست.
    1.واسه من در زمان شارژ شدن اصلا داغ نمیکنه.ولی موقع گشت زدن توی نت با مرورگر خود گوشی داغ میکنه که به همین خاطر من از اپرا استفاده میکنم که کمتر داغ کنه.توی بازی های سبک و فیلم دیدن واسه مدت تولانی خیلی کم گرم میشه اما واسه بازی های گرافیک بالا با کرنلی که من دارم فوق العاده داغ میشه.البته میتونید از یه کرنل کم مصرف استفاده کنید.من با توجه به امکانات بالای این کرنل انتخابش کردم.
    2.واسه شارژ کامل شدن از ۵ درصد تا فول حدود ۳.۵ تا ۴ ساعت طول میکشه.
    3.من اولش ورژن ۲.۳.۳ داشتم که بعد به ۲.۳.۶ و بعد از اونم به ۴.۰.۳ آپدیت کردم.البته الان از کاستوم رام استفاده میکنم اما از نظر سرعت و امکانات به نظرم خیلی بهتر از شده.آپدیت کردنش اصلا کار سختی نیست فقط کمی دقت میخواد
    سوالی داشتین من در خدمتم.
    اقا مهدی عزیز
    ممنون از پاسخ کامل شما
    اگرلطف کنی به سئوال مطرح شده درچند پست قبل (شماره 5251)جواب دهی خیلی ممنون خواهم شد.
    یاداوری میکنم که با کمک برنامه kies airکه روی گوشی نصب است میتوانم ارتباط با بخش contactsرا برقرار کنم ولی با کابل usb به شرحی که درپست 5251 نوشته ام نمیتوانم اگر ممکن است بگو اشکال کجاست البته بگویم که اخرین ورژن samsung kies راهم نصب کرده ام
    باتشکر ازوقتی که برای جواب خواهی گذاشت

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امروز به هزار بدبختی ما رفتیم یه i9100 بدون چی گیر اوردیم خریدیم
    حالا یه سوال
    هر کاری میکنم نمیتونم اپدیتش کنم.چه با wifi چه با kis .میگه اخرین ورژن اندروید رو گوشی شما هست

ورژن اندرویدش هم 2.3.5 هست
    baseband : i9100xxki4
    kernal: 2.6.35.7-i9100jpkj2-cl665700
    چی کار کنم؟؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

اقا مهدی عزیز
    ممنون از پاسخ کامل شما
    اگرلطف کنی به سئوال مطرح شده درچند پست قبل (شماره 5251)جواب دهی خیلی ممنون خواهم شد.
    یاداوری میکنم که با کمک برنامه kies airکه روی گوشی نصب است میتوانم ارتباط با بخش contactsرا برقرار کنم ولی با کابل usb به شرحی که درپست 5251 نوشته ام نمیتوانم اگر ممکن است بگو اشکال کجاست البته بگویم که اخرین ورژن samsung kies راهم نصب کرده ام
    باتشکر ازوقتی که برای جواب خواهی گذاشت
    دوست عزیزم با عرض شرمندگی باید بگم من به شخصه تا بحال از kies استفاده نکردم.اما سوال شما رو هم متوجه نشدم.
    دوستانی که استفاده کردن اگه امکان داره جواب بدن.

8. این کاربر از mahdi ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    حالا یه سوال
    هر کاری میکنم نمیتونم اپدیتش کنم.چه با wifi چه با kis .میگه اخرین ورژن اندروید رو گوشی شما هست

چی کار کنم؟؟؟؟
    ممنون

چند؟؟؟؟؟؟؟ازکجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    earth

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    حالا یه سوال

چی کار کنم؟؟؟؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    واسه شما بهتره که با کامپیوتر و با برنامه odin فلش بزنید گوشیتون رو و آخرین ورژن اندروید رو (xwlpd 4.0.3) روی گوشیتون بریزین.البته این آخرین ورژنه موجوده که رام رسمی انگلستان هست.پس نباید توقع داشت که فارسی رو ساپورت کنه.البته میتئنید از چند ورژن قبل تر (jplpc 4.0.3) استفاده کنید که رام رسمی خاورمیانه است و کاملا فارسی ساپورت و دارای منو فارسی هستش.
    آپدیت کردن با kies و wifi ریسک بریک شدن گوشی رو افزایش میده.
    اگه خواستید بگین تا روش کار و فلش زدن با odin رو واستون بنویسم.

11. این کاربر از mahdi ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تشکر از پاسختون
    ممنون میشم اموزشش رو واسم بذارید
    در ضمن نمیخوام گوشیم روت بشه{مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟میشه که بعدا با خود گوشی اگه اپدیتی اومد اپدیت کرد؟؟؟راستی چرا میگه اپدیتی نیس؟؟؟}
    ممنون
    Last edited by amin n & i series; 19-06-2012 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند؟؟؟؟؟؟؟ازکجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    والا پریروز شیرازو گشتم گیرم نیمد{البته من بیشتر دنبال نکسوس بودم که 1 دونه هم گیرم نیمد...کمتر دنبال اس2 بودم}
    امروز اومدم کازرون واسه امتحان دانشگاه بعدش رفتم پیش یه موبایلی که رفیقم شده....گفتم چرا گیر نمیاد هیچی و از بحثا ....سر صحبت شد که گفت این اس 2 که تو ویترینه مدل چی نیس....ما هم عین قحطی زده ها پریدیم روش و خریدیم...قسم میخورد زیر 850 به کسی نمیده ولی چون خرید قبل داشت با یه محافظ کبدیس {البته کبدیس اصلی نیس ولی جنسش خوبه + محافظ ضد خش } داد بهم 796 تومن....البته قسم میخورد که به بابام هم این قیمت نمیدم از این حرفا ولی چون تو مشتری هستی این قیمت دادمت....خلاصه کلی منت گذاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •