من سعی میکنم تمام پستهام مربوط باشه به امور بانکی و عقیده خودم که پرواضحه حقیقتی بیش نیست رو ارایه میدم. حالا اگر فردی برنمیتابه میخواد مخالفتش رو با ابزار انزجار اونم در نزدیکی سال تحویل نشون بده به خودش مربوطه. هر چند در اینده ای نزدیک به اشتباهش پی خواهد برد

همواره در تاریخ اثبات شده حرف حق بر باطل پیروز است. کسی که حرق دیگران رو تکرار میکنه و کپی برداری در طول تاریخ باطل بوده

توهینهایی که میشه در این سایت توسط یک نفر که در اقلیته و با کنایه های مختلف ، علتش فقط عصبانیت از اظهار حقیقت و حق است توسط بنده و میشه گفت خیل مردم. از فضای مجاری که برید بیرون درد دل مردم در کوچه بازار رو ببینید حالا نمیگم در همه امور چون محکوم میشک به ضد انفجاری، فقط امور بانکی اون موقع حقیقت دقیقا براتون عیان میشه.
برای اینکه از بحث منحرف نشیم خلاصه میکنم و به احترام سایت ادامه نمیدم و برای بار اخر حقیقت رو میگم:
اکثر امور در این کشور درش دزدی و پارتی و پول نزول و ربا و ...لازمه هست انگار بدون اینها کار پیش نمیره. بانکها هم مستثنی نیستند و شاید هم بشه گفت یه جورایی سردسته هستند. دزدی های فراوان که در چند پست قبل بهش اشاره کردم. تازه اگر بخواید بیشتر با کارهایی که میکنن اشنا شوید برید از افراد نزدیک بانکی بپرسید تا براتون حقیقت عیان تر بشه و چشمتون باز.
در ضمن در جواب یاوه گویان:
قلم پایم رو میشکنید دستهایم را خورد میکنید زبانم را میکشید، اندیشه ام را چکار میکنید؟ (به یاد بابک خرمدین)