تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 639 اولاول ... 26426476516522523524525526527528529530536576626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من سعی میکنم تمام پستهام مربوط باشه به امور بانکی و عقیده خودم که پرواضحه حقیقتی بیش نیست رو ارایه میدم. حالا اگر فردی برنمیتابه میخواد مخالفتش رو با ابزار انزجار اونم در نزدیکی سال تحویل نشون بده به خودش مربوطه. هر چند در اینده ای نزدیک به اشتباهش پی خواهد برد
    همواره در تاریخ اثبات شده حرف حق بر باطل پیروز است. کسی که حرق دیگران رو تکرار میکنه و کپی برداری در طول تاریخ باطل بوده
    توهینهایی که میشه در این سایت توسط یک نفر که در اقلیته و با کنایه های مختلف ، علتش فقط عصبانیت از اظهار حقیقت و حق است توسط بنده و میشه گفت خیل مردم. از فضای مجاری که برید بیرون درد دل مردم در کوچه بازار رو ببینید حالا نمیگم در همه امور چون محکوم میشک به ضد انفجاری، فقط امور بانکی اون موقع حقیقت دقیقا براتون عیان میشه.
    برای اینکه از بحث منحرف نشیم خلاصه میکنم و به احترام سایت ادامه نمیدم و برای بار اخر حقیقت رو میگم:
    اکثر امور در این کشور درش دزدی و پارتی و پول نزول و ربا و ...لازمه هست انگار بدون اینها کار پیش نمیره. بانکها هم مستثنی نیستند و شاید هم بشه گفت یه جورایی سردسته هستند. دزدی های فراوان که در چند پست قبل بهش اشاره کردم. تازه اگر بخواید بیشتر با کارهایی که میکنن اشنا شوید برید از افراد نزدیک بانکی بپرسید تا براتون حقیقت عیان تر بشه و چشمتون باز.
    در ضمن در جواب یاوه گویان:
    قلم پایم رو میشکنید دستهایم را خورد میکنید زبانم را میکشید، اندیشه ام را چکار میکنید؟ (به یاد بابک خرمدین)
    دروغ هم بر کثافت کاری بانکها اضافه شد. بسیاری از بانکهایی که میگفتند 500 تومان میدهند در حالی که بسیاری از شعب 3 بانک مختلف رفتم و مبالغ دیگر رو زدم دیدم نوشته 200 هزار تومان حداکثر. بعد گفتم شاید اشتباهی شده بزار بزنم 500 هزار تومان. تا زدم نوشته بود مقدار بیش از اندازه مجاز است. اونجا تازه یاد پستهام افتادم.
    ما اینها رو خوب شناخته ایم.
    بانکهای دروغ و رباخوار و نزولخور
    امروز دم عیدی بیرون بودم فحش بود که به خودپرداز ها و بانکها و ... چه در داخل بانک چه بیرون میدادند در فضای واقعی
    Last edited by shangil; 18-03-2017 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حکم توقیف اموال بانک ایران زمین صادر شد

نصر نیوز: شعبه ۱۹ مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.

به گزارش نصر نیوز، محمدرضا بوذری وکیل مدافع شرکت توسعه تجارت بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم اظهارداشت: شعبه 19 مجتمع قضایی شهید بهشتی، بانک ایران زمین را با شکایت شرکت توسعه تجارت بین الملل وابسته به بانک سپه به توقیف اموال محکوم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این اتفاقات چند ساله برای بانک دزد ایران زمین میفته.
    خیلی جالبه خداییش. بانک دزد ایران زمین از بانک دزد سپه دزدی میکنه و گندش بعدا در میاد.
    به خاطر همینم هست هر چه تلاش میکند و میگوید سود زیاد میدهیم و تبلیغات الکی کسی جرات سرمایه گزاری درشون رو نداره.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اگه اسمش رو بگن که نابود میشه چون ملت حمله میکنند برای برداشتن پولهاشون
    خود رئیی قوه ی قضائیه گفت:
    خیلی از بانکها و موسیه ها مشکلِ اینجوری دارند اما چیزی نمیگن که علتش طمع به سودِ 6% دیرکرد هست یا مسائل دیگه
    مسائل دیگه یعنی یا میترسند بی اعتبار بشند و مردم پولهاشون رو بردارند
    یا اینکه خودِ مسئولینش دستشون توی کار هست

توی بانکها بخور بخوری هست که بیا و ببین اما از هر صد تاش فقط یکیش لو میره
    بانکهای دولتی هم همینطوره ولی از بس پول زیاده توش , این دزدیها صدمه ی فاجعه بار نمیزنه بهشون
    شما یک استخر پر از آب رو در نظر بگیرین . یکی بیاد یواشکی یک سطل آب یا حتی یک بشکه آب ازش برداره , طوری میشه ؟ کسی مىفهمه ؟
    بانكها هم همينطوره
    ==================================
    حدود یک هفته پیش خانومی رو نشون داد توی اخبار ساعت 18 کانال TV5 که گفت 250,000 تومن کارت به کارت کرده , پول کسر شده اما به حساب مقصد واریز نشده !!!!
    حدود یک هفته هم گذشته اما هنوز معلوم نیست پول کجا رفته !!! . مسئولین بانک هم پاسخگو نیستند !!!
    دیشب با مسئول بانک مرکزی صحبت کردند در موردش گفت:
    روزانه حدوداً 2500 عملیاتِ اینجوری در شتاب انجام مسشه !!!!
    گفت داریم پیگیری میکنیم
    احتمالاً این یک روش اختلاس هست که باهاش روزانه حدود 500 ملیون تومن تا 1 ملیارد در دسترس عده ای قرار میده که در عرض یک هفته (برای بازگردودندنِ پول به حساب مشتری )مبلغ خیلی زیادی میشه در حد 5 ملیارد تومن
    با این پول راحت معامله و خرید و فروش میکنند هیچکسی هم نمیفهمه
    ================================
    چند شب پیش هم یکی دیگه از مسئولین بانک مرکزی گفت:
    یکی از حفره های امنیتی بانکها , چک بانکی هست !!!!
    خودشون چک بانکی صادر میکنند بدون اینکه از حساب کسی کسر شده باشه برای صدورش (این دیگه اِندِ شهر هررررته دیگه)
    بعدش این چکهای بانکی معامله میکنند . بعد از چند روز که چک میره بانک , پولش رو واریز میکنند تا مشکلی پیش نیاد و یک چک بانکی دیگه مثل اولی صادر میکنند برای یک معامله ی دیگه مثل معامله ی اولی !!!
    گفت حدود 70 میلیارد به همین روش از بانک سوء استفاده کرده بودند .
    شهر هرررت هم اینجوری نیست .
    جالبه این اتفاق برای من هم افتاد. جالبه 120 هزار تومان پول زدیم با اینکه پول به حساب رفته بود اما زنگ زدند گفتند که پول نرسیده رفتم بانک انقدر این ور اونور کردند که نگو. به خاطر همینه میگم حتی 1 گرون پول هم برای اینها که چند روز در بانک بمونه خیلیه و حق گدایی دارن

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

من از دیشب تا الان دارم تلاش میکنم مبلغی رو از طریق اینترنت بانک پارسیان کارت به کارت کنم ولی پیغام میده:

"سرویس درخواستی در حال حاضر غیر فعال می باشد."

برای شما هم اینطور شده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من از دیشب تا الان دارم تلاش میکنم مبلغی رو از طریق اینترنت بانک پارسیان کارت به کارت کنم ولی پیغام میده:

"سرویس درخواستی در حال حاضر غیر فعال می باشد."

برای شما هم اینطور شده؟
    بله اینطوریه.
    بی کفایتی و بی لیاقتی هم بر سایر صفات بانکها اضافه شد.

6. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

دوستان من یه آپارتمان دارم که چند ساله اجاره دادم و از طریق اجاره این آپارتمان تا حد زیادی اموراتم می گذره. الان تصمیم دارم که این آپارتمان رو بفروشم و پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنم. یعنی سپرده کنم و سودش رو بگیرم. چون بانک خیلی بیشتر از اجاره خونه بهم سود می ده. این کار چه عواقبی داره ؟
    شما علاوه بر اجاره، افزایش احتمالی قیمت مسکن رو هم باید به عایدی خودتون از داشتن اون آپارتمان در نظر بگیرید. همینطور سود پول رهنی که جدای از اجاره میگیرید هم هست. مثلا فرض کنید از سال جدید با یه پیش پرداخت و اجاره مشخص خونه رو اجاره بدید و انتهای سال قیمت مسکنتون هم حدودا میشه xتومن (حداقل اندازه تورم میشه انتظار داشت بالا بره). در مجموع محاسبه کنید داشتن اون مسکن چقدر عایدی براتون میاره.
    از طرفی فرض کنید پول فروش اپارتمان رو بذارید بانک یا اوراق قرضه بخرید (نرخ بهره 25درصد در مورد اوراق قرضه در نظر بگیرید) یا بیمه عمر بخرید، انتهای سال چه مقدار بهتون میده با در نظر گرفتن اینکه تورم هم حدود 10درصد هست.

بعد این دوتارو مقایسه کنید. در کل یه محاسبه مالیه که البته کمی ممکنه تخصصی باشه محاسبش اگر کمک خواستید مبلغ حدودی قیمت اپارتمان و مقداری که برای اجاره میگیرید رو بگید تا بهتر محاسبه کنیم...

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

8. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این روزها اوضاع بر وفق مراد بانک ها نیست و هر روز شاهد برخی صحبت ها پیرامون اوضاع نابسامان آن ها هستیم. در این میان، گویا اوضاع بانک صادرات از بقیه بانک ها وخیم تر است و خبرهای خوبی پیرامون این بانک شنیده نمی شود.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بانک صادرات یکی از بانک های پر ماجرای کشورمان محسوب می شود. شاید نخستین ماجرای مهم و بد برای این بانک در دهه 70 رقم خورد؛ جایی که اختلاس 123 میلیارد دلاری فاضل خداداد، پای این بانک را به میان کشید. پس از این ماجرا که به اعدام متهم ردیف اول انجامید، اوضاع پیرامون این بانک تا حدودی آرام بود تا اینکه ماجرای ال سی های جعلی و اختلاس 3 هزار میلیاردی این بانک در اوایل دهه 90 مطرح شد. در این ماجرا هم برخی متهمان اعدام و برخی به حبس محکوم شدند و این ماجرا نیز به پایان رسید. باز اوضاع آرام بود تا اینکه ماجرای حقوق های نجومی مطرح شد و در فهرست مدیران نجومی بگیر، نام اسماعیل لله گانی مدیرعامل سابق این بانک نیز به چشم می خورد. فشار افکار عمومی و رسانه ها باعث شد، اسماعیل لله گانی از سمت خود استعفا دهد و از تیر ماه 95، سیاوش زراعتی سندیانی به عنوان سکاندار این بانک مطرح شود. پس از این عزل و نصب، همگان منتظر بودند تا مدیریت جدید آلام ملت را تسکین دهد و اوضاع را در این بانک رو به راه کند؛ اما با پایان یافتن دوره سرپرستی زراعتی، نه تنها اتفاق مثبتی روی نداد که گویا تخلفات و بی انضباطی های مالی در این بانک به اوج خود نیز رسیده است.

خبرها پیرامون این بانک حکایت از آن دارد که در سالی که حمایت از تولید داخلی و توجه به اقتصاد مقاومتی خط راهبردی جمهوری اسلامی است گویا بانک صادرات با واسطه گری برخی افراد و هماهنگی سرپرست وقت طی قراردادی با شرکت سامسونگ، 32 هزار کارت اعتباری یکصد میلیون ریالی را در مجموع با ارزش سه هزار و دویست میلیارد ریال از این شرکت خریداری کرده است.

این خبرها را اگر در کنار خبر بی میلی بانک صادرات به ارائه اطلاعات و بازگشت به بورس قرار دهیم، شاید اندکی اوضاع وخیم تر جلوه کند. بر پایه بررسی های پایگاه خبری بورس پرس، گویا مدیران بانک صادرات بر خلاف مدیران بانک های تجارت و ملت و حتی بانک های کوچکتری مثل پست بانک، درخواست سازمان بورس و مطالبه سهامداران مبنی بر ارائه آخرین وضعیت برای فراهم شدن بازگشایی نماد را ـ که از اواخر تیر ماه بسته شده بود ـ اجابت نکرده و هنوز گزارش حسابرسی شده شش ماهه و عملکرد 9 ماهه را در کدال منتشر نکرده و حتی حاضر به ارائه توضیحات درباره دلایلی شاید منطقی این تأخیر و زمان تقریبی انتشار اطلاعات هم نشده اند.

از این موارد که بگذریم در مصاحبه ای که چند روز قبل سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی انجام داد، عنوان کرد که تخلفات بانک صادرات در مسأله مؤسسه میزان محرز است و مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی اعتراض کرده‌اند و از بانک مرکزی خواستار برخورد با بانک صادرات هستند. همچنین حجت الاسلام و المسلمین حسین زاده بحرینی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با حضور در یک برنامه تلویزیونی بیان نمود که بانک صادرات به دلیل تأخیر در پرداخت سپرده های مؤسسه منحله میزان تخلف کرده و این بانک موظف است تا ریال آخر این سپرده ها را پرداخت کند. شایان ذکر است که بانک صادرات بعد از منحل شدن مؤسسه میزان، متولی ساماندهی دارایی ها و بدهی های این مؤسسه شد و قرار شد که این موضوع را مدیریت کند.

به هر صورت آن گونه که از مطالب و اخبار فوق مشخص است، اوضاع در بانک صادرات بسیار نابسامان است و باید منتظر گذر زمان ماند و دید، آیا اتفاقات تلخ گذشته پیرامون این بانک آیا باز هم تکرار خواهد شد یا خیر؟

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این روزها اوضاع بر وفق مراد بانک ها نیست و هر روز شاهد برخی صحبت ها پیرامون اوضاع نابسامان آن ها هستیم. در این میان، گویا اوضاع بانک صادرات از بقیه بانک ها وخیم تر است و خبرهای خوبی پیرامون این بانک شنیده نمی شود.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بانک صادرات یکی از بانک های پر ماجرای کشورمان محسوب می شود. شاید نخستین ماجرای مهم و بد برای این بانک در دهه 70 رقم خورد؛ جایی که اختلاس 123 میلیارد دلاری فاضل خداداد، پای این بانک را به میان کشید. پس از این ماجرا که به اعدام متهم ردیف اول انجامید، اوضاع پیرامون این بانک تا حدودی آرام بود تا اینکه ماجرای ال سی های جعلی و اختلاس 3 هزار میلیاردی این بانک در اوایل دهه 90 مطرح شد. در این ماجرا هم برخی متهمان اعدام و برخی به حبس محکوم شدند و این ماجرا نیز به پایان رسید. باز اوضاع آرام بود تا اینکه ماجرای حقوق های نجومی مطرح شد و در فهرست مدیران نجومی بگیر، نام اسماعیل لله گانی مدیرعامل سابق این بانک نیز به چشم می خورد. فشار افکار عمومی و رسانه ها باعث شد، اسماعیل لله گانی از سمت خود استعفا دهد و از تیر ماه 95، سیاوش زراعتی سندیانی به عنوان سکاندار این بانک مطرح شود. پس از این عزل و نصب، همگان منتظر بودند تا مدیریت جدید آلام ملت را تسکین دهد و اوضاع را در این بانک رو به راه کند؛ اما با پایان یافتن دوره سرپرستی زراعتی، نه تنها اتفاق مثبتی روی نداد که گویا تخلفات و بی انضباطی های مالی در این بانک به اوج خود نیز رسیده است.

خبرها پیرامون این بانک حکایت از آن دارد که در سالی که حمایت از تولید داخلی و توجه به اقتصاد مقاومتی خط راهبردی جمهوری اسلامی است گویا بانک صادرات با واسطه گری برخی افراد و هماهنگی سرپرست وقت طی قراردادی با شرکت سامسونگ، 32 هزار کارت اعتباری یکصد میلیون ریالی را در مجموع با ارزش سه هزار و دویست میلیارد ریال از این شرکت خریداری کرده است.

این خبرها را اگر در کنار خبر بی میلی بانک صادرات به ارائه اطلاعات و بازگشت به بورس قرار دهیم، شاید اندکی اوضاع وخیم تر جلوه کند. بر پایه بررسی های پایگاه خبری بورس پرس، گویا مدیران بانک صادرات بر خلاف مدیران بانک های تجارت و ملت و حتی بانک های کوچکتری مثل پست بانک، درخواست سازمان بورس و مطالبه سهامداران مبنی بر ارائه آخرین وضعیت برای فراهم شدن بازگشایی نماد را ـ که از اواخر تیر ماه بسته شده بود ـ اجابت نکرده و هنوز گزارش حسابرسی شده شش ماهه و عملکرد 9 ماهه را در کدال منتشر نکرده و حتی حاضر به ارائه توضیحات درباره دلایلی شاید منطقی این تأخیر و زمان تقریبی انتشار اطلاعات هم نشده اند.

از این موارد که بگذریم در مصاحبه ای که چند روز قبل سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی انجام داد، عنوان کرد که تخلفات بانک صادرات در مسأله مؤسسه میزان محرز است و مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی اعتراض کرده‌اند و از بانک مرکزی خواستار برخورد با بانک صادرات هستند. همچنین حجت الاسلام و المسلمین حسین زاده بحرینی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با حضور در یک برنامه تلویزیونی بیان نمود که بانک صادرات به دلیل تأخیر در پرداخت سپرده های مؤسسه منحله میزان تخلف کرده و این بانک موظف است تا ریال آخر این سپرده ها را پرداخت کند. شایان ذکر است که بانک صادرات بعد از منحل شدن مؤسسه میزان، متولی ساماندهی دارایی ها و بدهی های این مؤسسه شد و قرار شد که این موضوع را مدیریت کند.

به هر صورت آن گونه که از مطالب و اخبار فوق مشخص است، اوضاع در بانک صادرات بسیار نابسامان است و باید منتظر گذر زمان ماند و دید، آیا اتفاقات تلخ گذشته پیرامون این بانک آیا باز هم تکرار خواهد شد یا خیر؟

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمال خیلی زیاد بعد از انتخابات اگر دولت فعلی بتونه دوباره رای کسب کنه و تیمشون کار رو ادامه بدند این بانک ورشکست اعلام میشه... یعنی اگر قرار باشه بانکی ورشکست بشه تو این کشور قطعا صادرات در صدر لیسته!!

حالا باید دید چه میکنن باهاش!

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

احتمال خیلی زیاد بعد از انتخابات اگر دولت فعلی بتونه دوباره رای کسب کنه و تیمشون کار رو ادامه بدند این بانک ورشکست اعلام میشه... یعنی اگر قرار باشه بانکی ورشکست بشه تو این کشور قطعا صادرات در صدر لیسته!!

حالا باید دید چه میکنن باهاش!
    البته بنظرم خوبه که دولت دست از پول چاپ کردن و حمایت بی خودی بانک ها برداره؛بانک ها هم باید کار بانکی یاد بگیرن و اگه نمیتونن موفق باشن بهتر هست جمع کنند برن!
    البته بعید میدونم حکومت اجازه ورشکستگی به بانک ها بده؛
    ادغام و کاهش شعب شاید در دستور کار قرار بگیره؛
    واقعا هم من نمیدونم اینهمه بانک برای چی تاسیس شده؛باید ادغام بشن و بجای سود دادن برن سراغ. کار های مالی و اعتباری درست و حسابی و خدمات کارمزد محور؛
    این سود های غیراصولی اکه جمع بشه خیلی شرایط بهتر میشه

12. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

البته بنظرم خوبه که دولت دست از پول چاپ کردن و حمایت بی خودی بانک ها برداره؛بانک ها هم باید کار بانکی یاد بگیرن و اگه نمیتونن موفق باشن بهتر هست جمع کنند برن!
    البته بعید میدونم حکومت اجازه ورشکستگی به بانک ها بده؛
    ادغام و کاهش شعب شاید در دستور کار قرار بگیره؛
    واقعا هم من نمیدونم اینهمه بانک برای چی تاسیس شده؛باید ادغام بشن و بجای سود دادن برن سراغ. کار های مالی و اعتباری درست و حسابی و خدمات کارمزد محور؛
    این سود های غیراصولی اکه جمع بشه خیلی شرایط بهتر میشه
    درست میگید... شکی نیست که این سطح از حمایتگری اصلا ننتایج مفیدی در بر نداره...

تا حالا که ادغام سیاست مورد نظر بوده و همین بانک صادرات هم بخشی از مشکلش همین ادغامه! یعنی مشکل به مرحله ای رسیده که ادغام بیش از این نمیتونه مشکل رو حل کنه. از طرفی صادرات تقریبا بزرگترین بانک ایرانه (از نظر تعداد شعبه فکر میکنم اولین هست) و وقتی با مشکل جدی مواجه میشه تا حدی که نمیتونه صورت های مالیش رو ارائه بده دیگه باید گفت فاتحش خوندست و هیچکدوم از بانکهای دیگه بعید به نظر میرسه بتونن توان ادغام با این بانک رو داشته باشن. بخاطر همین پیش بینی من ورشکستگی این بانکه. باز هم نمیتونم بگم قطعا این اتفاق رخ میده چون اصلا مشخص نیست دولت تا سه ماه بعد همین دولت باشه!

تعداد بانکها خب همه جای دنیا همینه. اصلا تعدد مشکل نیست. مسئله اینه که اینها نیازمند یه نظارت قوی و استاندارد مشخصی هستن که شما هم به درستی بهش واقفید.

مشکلاتی مثل نرخ سود هم صرفا معلول شرایطه نه علتش. به نظر من اصلا نرخ سود فعلی غیر اصولی نیست. اتفاقا اصولیه! چون وقتی با محدودیت نفدینگی مواجه باشیم طبیعیه نرخ بهره بالا بره. هر چیزی که کم بشه قیمتش زیاد میشه، پول هم مستثنی نیست. خداروشکر بعد از انتشار اوراق خزانه یکم شفاف تر شد که نرخ بهره تو کشور واقعا تو بازار پول چقدره. شما الان میدونید که با این فیمت این اوراق قرضه ها تو بورس، نرخ بهره 25درصده. حالا این اوراق چون از نوع بازخرید با قیمت اسمی هستن و کوپن سود ندارن قاعدتا کمی نرخ بهره بالاتر از سپرده بانکی روزشمار خواهند داشت. بنابراین در کل انتظار اینکه بانکها برای جذب نقدینگی نرخ بهره کمتر از 20درصد بدند اصلا اصولی نیست! نرخ بهره بازار همینه. و خب انقدر مشکلات ماشالله زیاده که دولت سعی کرد تو این دوره با فشار نرخ دستوری یکم کنترل کنه و سیاست های دیگه ولی خب تو بلند مدت میدونن که راه حل این نیست و بخاطر همین دنبال بهبود نظام بانکی هستند، از استانداردهای بین المللی گرفته تا سیاست های پولی بهتر بجای نرخ دستوری.

14. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •