تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 4105 اولاول ... 2642647651652252352452552652752852953053657662610261526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

داداش دستت درد نکنه واسه جوابایی که میدی
    چند ماه خدمت هستی؟
    شما هم لیسانس بودین یا بیشتره مدرکتون؟
    یعنی از هفت تا 2 ظهر تو پادگان هستی و بعدش میری خونه؟
    سلام
    من رفتم توی 11
    بله من هم لیسانس هستم فوق لیسانس انصرافی
    بله بعد البته خونه نمیرم چون نمیتونم هرروز بیام مشهد و برگردم

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

نیاز نیست 6 ماه قبل باشه. دوره آموزشی ما یکی بود تکمیلی رفته بود هنوز کارتش نیومده بود. به محض آمدن کارت ترخیص شد.
    بله دوست عزیز حق باشما ست قبلا برای اومدن کارتش طول میکشی ولی الان نهایتا یک ماه بعد از دوره کارتش میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام
    من رفتم توی 11
    بله من هم لیسانس هستم فوق لیسانس انصرافی
    بله بعد البته خونه نمیرم چون نمیتونم هرروز بیام مشهد و برگردم
    درجتون چیه؟
    پس منو اگه تو همین بیرجند نگه دارن که احتمال زیاد نگه دارن، و قسمت اداری هم باشم که خیلی خوب میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1شنبه 06 اعزامم.
    روز اول غیر از مدارک چیزی که لازم نیست ببرم؟
    ممنون از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان با سلام. کسی اطلاع داره آیا سرباز امریه میتونه برای حج عمره گذرنامه زیارتی بگیره یا نه؟ (مثلا با وثیقه يا تعهد سازمانی که در اون امریه رو میگذرونه) آیا راهی وجود داره؟
    دوستان کسی اطلاع نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علیک سلام سعی کن یه جای خوب امریه بگیری .

دوما ما 1 ام رفتیم 01 تا 6 ام مرخصی دادند گروه بعدیمونم فکر کنم تا 5 ام بهشون دادند سعی نکن اون چند روز اونجا بمونی چون کسی رو ندارند سریع می زارنت سر پست نگهبانی و اونجا روزهای اولش یک کم سخت می گیرند نه خیلی ولی بعدش راحت تر میشه ، سعی کن با هیچ کس درگیر نشی .

سعی کن نه پست قبول کنی و نه کاری کنی که فامیلیتو یاد بگیرند . در کل از زندگی لذت ببر و از تهدیدای اوناام زیاد نترس من اولش می ترسیدم ولی روزهای اخر دیگه شاخ شده بودم .

البته هنگ دو یکم سخت گیرتره .

اونجا بوفه هم هست و تقریبا همه چی پیدا میشه حتی ساندویچ گرم !
    ممنونم دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ببین عزیزم من خودم خدمتم داره اونجا سپری میشه و تا حالا ندیدم از بین نیروهایی که توی پادگان میان و خدمت قبلی هستن یکیشون دوران آموزشی رو سپری کنند چی یک روز چی صد روز !
    مگه اینکه شما دوران آموزشیت رو قبلا کامل نگذرونده باشی وگرنه توی بخش ما الان سرباز هست با شرایط شما 2 ماه آموزشی رو قبلا رفته و بعد دانشگاه قبول شده الان بعد دو یا 4 سال اومده و داره خدمتش رو ادامه میده
    در مورد تقسیمت هم گفتم که خدمت قبلی ها و کفایتی ها را باغرود نهایتا یک روز سر و تهشون رو بهم میاره و میفرستشون برن
    الان از یکشنبه دوباره پذیرش نیرو هست و شما مثلا اونجا شب اینا بیای یا روز اون شب رو مهمون پادگان هستی تا فرداش کارت رو راه میندازن میری
    +
    اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم
    این دوره نیروهایی که اونجا بودن یک دوران آموزشی وحشتناک سخت رو سپری کردند ! اوه !
    توی 5 دوره اخیر که شامل دوران آموزشی خود من اونجا میشه من چنین سختی رو توی هیچ دوره ای روی نیروهایی آموزشی ندیده بودم !
    سلام دوست عزیز این چیزی که گفتی(اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم )واقعا حقیقت داره؟؟؟یعنی واقعا قراره پدر مارو در بیارن؟؟؟؟؟؟
    آه خدای من............................

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب، بالاخره آموزشی منم تموم شد. بعد از یک هفته دهن سرویسی تو اردو و غلت زدن تو خاک و خل، الان تنها چیزی که تو ذهنم مونده لحظه های خوبی هست که بعد از تموم شدن برنامه کاری هر روز با بچه ها تو آسایشگاه داشتیم...
    روزهای اول که رفته بودم، میگفتم یعنی چی که آدم دلش برای دوران آموزشی تنگ میشه؟ اما الان دقیقاً احساس میکنم که منظور بچه ها چی بود. دلم برای همه بچه ها تنگ شده هنوز هیچی نشده.
    تا اول آبان مرخصی دارم، و بعد باید خودم رو به سازمانی که ازش امریه گرفتم معرفی کنم. امیدوارم چند روزی هم بتونم از اونجا مرخصی بگیرم. خیلی خسته ام.
    امیدوارم همه بچه های اعزامی 8/1 دوران خوبی رو پیش رو داشته باشند.
    سلام دوست عزیز.میشه بگی شما آموزشی کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من یه چیزایی شنیدم میخوام ببینم راسته یا نه.چون من خودم هم امریه گرفتم. در ضمن یادم رفت،شما از کدوم شهری؟؟؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز این چیزی که گفتی(اول شدن پادگان باغرود رو بین پادگان آموزشی کشور به همه تبریک میگم )واقعا حقیقت داره؟؟؟یعنی واقعا قراره پدر مارو در بیارن؟؟؟؟؟؟
    آه خدای من............................
    سلام
    ببینید باغرود یکی از بهترین پادگان های ایران هست ولی برای آموزشی واقعا جای سختی هست شما اول همین ماه داری میای ؟
    شما از جهتی چون به فصل سرما میخوری سختی های آب و هوا رو دارین ولی خوب اردوتون نسبت به فصل تابستون آسون تر هست
    این دوره که تموم شد رژه 31 شهریور رو داشتن کلاس های رژه پشت سر هم اول دوره
    دوبار بازرس از تهران اومد
    اردوی سختی داشتند و برعکس 4 5 دوره ی اخیر 27 ام ترخیص شدند
    از من به شما نصیحت چون منم آموزشی همونجا و فصل سرما اونم اول دی بودم زیاد سخت نگیری بسیار سریع میگذره
    ایشالا میای و میبینمتون

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این همه از مصائب قبل و خود سربازی گفتید بزارید منم از بعدش بگم :

ما خدمت کردیم و اومدیم 6 ماه بعدش چون کارت نیومد رفتیم واسه پیگیری زد تو سیستم دید اصلا پرورنده من خالی خالی است و فقط یک عکس غیر نظامی همونی که توی دفترچه بود ظاهر شد و باقی پرونده خالی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی کشک ما انگار خدمت نکرده بودیم!!! تاریخ ترخیص هم نبود!!!!!!!!!!!!! رفتم یگان اونا هم گفتن ما فرستادیم و مشکلی نداشته!!!! رفتم پلیس+10 اونا هم گفتن ما به هیچ چیز دسترسی نداریم فقط میتونید کارت سبز اولیه رو چاپ کنیم!!!
    اون سرگرده همه چی دون نظام وظیفه گفت من نمیتونم کاری برای شما بکنم و باید برای مرکز!!!

میخواستم منفجر بشم هر چی به زبون میرسه بگم آخه مقصر کیه این وسط که کارش رو درست انجام نداده!!؟؟؟ من رفتم بدبختی کشیدم به اینجا خدمت کردم حالا هیچ به هیچی و شما همه که وظیفت حل کردن همین مشکلاته چرا این حرف رو میزنی! حداقل کاری که میتونست بکنه اینه که از همونجا زنگ بزنه مرکز پیگیری کنه نه اینکه منو حواله بده به ناکجا!!

چند روز حیرون بودم تا یکبار دیگه زنگ زدم یگان یکی دیگه برداشت و قشنگ واسم توضیح داد که چی شده و مشکل خودشون هست و من باید چند هفته یکبار فقط پیگیری کنم......!!!!

خدا به خیر کنه واقعا من در هر سه مرحله بدبختی کشیدم! چرا واقعا جوون یه مملکت باید از وقتی چشش رو باز میکنه با مشکل و بدبختی و استرس و عدم امید به آینده رو به رو بشه!!

رفتن به مدرسه دولتی و سر و کله زدن با معلمهای نادان ....... پول تو جیبی .......... نگران زنگ آخر بودن .......... دانشگا و استادهای عقده ایش ........ خدمت مقدس سربازی ........... ماشین و خونه و... ....................خواستگاری ..... مخارج سنگین ازدواج ....... زندگی ............ چشم و هم چشمی همسایه ها و نزدیگان و اقوام و غیره ................. نگرانی آینده بچه ها........... نگرانی از برزخ و یه لنگه پا ایستادن تا قیامت بشه و بعد تو صف موندن تا نوبت برسه ........ کولی دادن به هر کس و ناکسی در قیامت ............ و گرمای طاقت فرسای جهنم و................

به این چیزایی که شما گفتی منم یه چیزی اضافه میکنم اونم هزار جور بیماری هست که خیلی ها با اون درگیرند البته ناشکری نمیکنم سالم هستم خدا رو شکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •