بکس اصلا به هیچ وجه پسورد رو ندین حتی لول 1 اینا خیلی راحت می تونن دست پیدا کنن من پسورد لول 1 ام 12032 بود و مال لول 30 ام ترکیبی از حروف و اعداد بود که 15 حرف می شد نمیدونم چجوری این انسان فاتحه اش رو خونده ! ایمیلش هم عوض کرده هر چی میزنم نمیاد !
بکس اصلا به هیچ وجه پسورد رو ندین حتی لول 1 اینا خیلی راحت می تونن دست پیدا کنن من پسورد لول 1 ام 12032 بود و مال لول 30 ام ترکیبی از حروف و اعداد بود که 15 حرف می شد نمیدونم چجوری این انسان فاتحه اش رو خونده ! ایمیلش هم عوض کرده هر چی میزنم نمیاد !
100% آره دقت کردم ؛ به نظرتون ساپورت برمیگردونه ؟
بهشون پسورد اکانت و سرور و اسم و ایمیل اکانت و آخرین خرید ها و که از کدوم کشور بازی می کنم رو هم گفتم .
3 تا عکس هم قبل اینکه پسورد رو به یارو بدم واسه اطمینان از اکانت گرفته بودم اونا رو هم ضمیمه کردم و دادم + اسم اکانت یارو !
یه نرم افزاری هست حالا نمیدونم اینه یا یکی دیگه ولی کاری میکنه که اسکین ها انلاک بشه ولی جز خودت دیگه هیچکس اون اسکین رو نمیبینه یعنی به صورت عادی اسکین نمایش داده میشه
اولین کار اینه که خونسردی خودتو حفظ کنی ببینی کدوم سرور مطمئنی نزدی west (خودم گاهی وقتا اینطوری قاطی میکنم)بعد به کوچک یا بزرگ بودن (کپسلاک روشن نباشه) و اقدامات بعدی ......![]()
اسکل کردی عایا ؟![]()
متاسفانه مدیریت اینجا فقط برا بحث های خاص عمل می کنه
اما برای مواردی مثل -- منفعل عمل می کنه
این بابا که موارد -- رو داره تو تاپیک اصلی عنوان می کنه خلافه!
نباید بذارن عمومی مطرح بشه
احتمال لو رفتن اکانتا یا پسوردهای کاربر هستش
چون لینک انتهاش refr داره
و لینک اصلی سایت لول نیستش
یکی مثل اینکه در دام اینچیزا افتاده بود (تو پست های قبلی گفت) برای ریوت ایمیل زده بود اکنتشو برگردوندن پس احتمالا درست شه![]()
تجربه میگه هیچ وقت به کسی اعتماد نکنید و دنبال اسکین و این چیزای مفتی نرید![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)