خدا میدونه کی میخواد درست شه![]()
خدا میدونه کی میخواد درست شه![]()
نمایندگی ارگ رفتم گفت 5 روزه
مخابرات هم بودم به یکی می گفتن برو تا 10 روز دیگه وصله
شما حواست باشه رو 2 روز حساب باز نکن یهو دیدی دوستت گفت مشکل پیش اومده چند روز دیر تر وصل می شه
Last edited by mehdi_08; 22-12-2012 at 17:37.
مگه قرار بود که درست شه؟ راستی شرکت هایی که تو سطح کشور فعالیت دارن ، اونجا نت 20مگی میدن؟؟؟
2 روز معطل بودیم تا شارژ شد بالاخره این سرویس مخابرات!
الانم سرعت اینقدر بده نمیتونم حتی تست بگیرم !
بعد 2روز؟!؟! صبانت لحظه تاييد پرداخت،چراغ اينترنت روشن ميشه!حالا هر وقت شانس آوردي سالم بود، لطفا جزئياتشو بگو! الان سرعت دانلودت چنده؟
كسي با گوشي دانلود ميكنه؟ چه سرعتي؟ چه سرويسي؟
Last edited by zed2; 23-12-2012 at 10:17. دليل: لطفا اسپم وار و در فاصله کوتاه بدون دلیل پست نفرستید و پست قبلی را ویرایش کنید
مخابرات مازندران نت 20 مگی می ده،شرکت نواز رایان هم نت 10 مگی می ده،صبانت هم شنیدم بعضی از شهرای شمالی نت 5-6 مگی می ده،آسیاتک هم می گفتن می خوان بکنن 8 مگ.
آره ... دیروز که جمعه بود خواستم اینترنتی پرداخت کنم اولش سرور مخابرات وصل نمیشد و قطع قطع بودم ...
بعداظهر که به صفحه شارژ وصل شد فکر کنم شبکه شتاب مشکل داشت چون پول رو از حساب منتقل نمیکرد ...
امروز صبح هم که درگیر کار و اینا بودم تا امروز بعد اظهر که شارژ کردم حضوری و ساعت 9:30 به سلامتی شارژ شد بالاخره !![]()
دوستان حجم های من مثل آب خوردن تموم میشه کافیه نیم ساعت وبگردی کنم بنظر میاد مخابرات درحال دزدی از ملته نظر شما چیه؟ برای نمونه من 40مگ رو تو نیم ساعت وبگردی ازدست دادم که 17 مگش آپلود بود !!! من نمیدونم خرزوخان آپلود میکنه ؟؟نظر شما چیه؟؟
شما بهترین کار اینه فایروال قوی رو سیستمت نصب کنی که ببینی چه نرم افزاری داره آپلود میکنه ...
وگرنه 40 مگ حجم خیلی زیاد نیست برای وب گردی .... الان میانگین حجم صفحات 1 مگ هست ... همین صفحه 650 کیلو حجم داره !
پس با سرعت بالا تو نیم ساعت اگه 30-40 تا صفحه رو نگاه کنیم میشه 40 مگ!![]()
طبق نرح های جدید سازمان تنظمیم دزدی از مشترکان ، از این پست ماهی چند هزار تومن از مشترکین بابت نگهداری خط دزدی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)