---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
این هم از ایران:
![]()
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
این هم از ایران:
![]()
کسی جوابی نمیده![]()
چرا. البته که باید به حسابت اضافه شده باشه. با خود مبین یا نمایندگیش در اهواز که ازش گرفتی تماس بگیر.
منم امروز حجم خریدم و اینترنتم وصل شده دوباره ولی مثل شما به حجمم چیزی اضافه نشده . حالا نمیدونم چطوریه .
البته اینترنتی نخریدم . مگه اینترنتی هم میشه ؟ چطوری ؟
البته اون مقدار پولی که ریختم و تو قسمت rechage payable amount نوشته .
سلام
کسی از دوستان شیرازی از وایمکس مبین نت استفاده میکنه؟ وضعیتش چطوره؟ سرعت دانلود در روز و شب و نوع سرویس را بگه و محله اش را...
دوستان میشه خودت مودم را تنظیم کنی تا دیگه نخواهد هزینه نصب داد؟ کسی تنظیماتش را داره؟
کارت های تخفیف و یا هدیه شبکه کسی داره بهم بده؟
Last edited by urcu; 12-12-2011 at 19:07.
حجم اکانتها بصورت روزانه کم میشه؟یعنی کل حجم تقسیم بر سی میشه و روزانه اینقدر کم میشه حتی اگه استفاده نکنی؟یا اینکه فقط محدودیت یکماهه دارن و مثلا اگه 3 گیگ داشته باشی و اصلا استفاده نکنی در روز آخر هم همون 3 گیگ رو داری؟
آره منم همین جوریه زنگ زدم پرسیدم گفت حجم جدید خریداری شده به حجم تون اضافه نمی شه بلکه مبلغ واریزی می ره توی recharge paybale amount
توی صفحه اصلی مبین نت همون بالا لینک خرید اینترنتی هم هست باید شناسه پرداخت که روی جعبه مودم هست وارد کنید و توی توضیحات بنویسید برای چی پول پرداخت می کنید بعدش منتقل می شین به سایت بانک ملت
سلام دوستان
کسی می دونه جای این فیش آنتن خارجی که پشت مودم BM-632w هست ، برای چیه؟
جای آنتن تقویت کننده برای گیرندگی خود وایمکس هست یا تقویت وای فای ؟
چقدر تاثیر داره؟
از کجا می شه تهیه کرد؟
تاپیک ایرانسل همسایه هست! مگه با مودم ایرانسل هم میشه مبین نت گرفت شما گرفتی؟
برای گیرندگی خود وایمکس
میگن گیر نمیاد
فکر کنم اشتراک ماهانه داری. اگه اینظوره گمون کنم باهرشارژ، حجم باقیمانده به ماه بعد اضافه بشه.
مطمئن نیستم.
من که اشتراک سالانه دارم، میتونم همه اش را یکماهه مصرف کنم و بعد گیگ اضافه بخرم ویا مصرفش نکنم که در پایان سال مطمئناً حجم باقیمانده خواهد سوخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)