تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 1049 اولاول ... 264264765165225235245255265275285295305365766261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما می تونید دنون 1912 تهیه کنید و اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید 2312 تهیه کنید.

رایان جان مرسی از اینکه جواب دادی قیمت این مدلها رو هم میدونی ؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ُسلام به شما
    قیمت های بلوسنس از 80 هزار تومان به بالاست
    قیمت هاش به نسبت گرون هست .
    جالب اینکه از لحاظ طراحی خیلی قوی نیست و چنگی به دل نمی زنه.
    من پیشنهاد می کنم از پرویژن استفاده کنید . اطلاعات اش هم از لینک ذیل قابل دسترسی هست .
    همان طور که قبلا گفتم پرویژن شرکتی هست که تو تولید قطعات میکس و مونتاژ اسم و رسم دار هست و مسلما میشه انتظار داشت محصول تولیدی اش به نسبت قیمت مناسبی که داره ( حدود 75 هزار تومان ) مرغوب و با کارایی بالا باشه .
    برای مشاهده اطلاعات از لینک ذیل استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    شما گرفتید این مدل x-5 رو ؟ اگه آره یکم از مزایا و معایبش بگید بی زحمت .

3. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز sx57 به من گفتند که پایونییر 717 سی دی پخش نمیکنه ایا هیچ نوع سی دی پخش نمیکنه یا فقط تصویری پخش نمیکنه و اگر ممکنه بفرمایید چند خریدید واز کجا ؟باز هم از شما ممنونم.
    دوست گرامی
    از نظر کیفیت صدا به نظر من فوقالعاده است.با سیستم سینمای خانگیت یک ----- با قابلیت ساپورت cccam مچ کن واز صوت وتصویر کانالهای HD لذت ببر

5. این کاربر از hakr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته دنون 1311xp بیشتر سینمایی هست تا موزیکال.این دوستمون اگه فقط برای موزیک می خواد بهتره پول برای این پکیج نده و یه میکرو های فای دنون بگیره.
    کد:
    سایت چاره این مدل رو داره.قیمت 650 زده.
    و یا مدل MCD802/98‎ فیلیپس.حدود 450 قیمت داره.
    اگر فقط هدف موزیک گوش کردن باشه به نظر من این دو مدل با توجه به قیمت صدای به مراتب بهتری دارند.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

منظورتون از سیستم صوتی تصویری چیه؟

دوست عزیز من تقریبا تهران رو زیر و رو کردم denon m38 پیدا نکردم.
    با فیلیپس هم اصلا حال نکردم ، دل به دریا زدم تصمیم قطعی گرفتم denon f-107 بگیرم البته به نظر خودم خیلی هزینه میکنم برای یه سیستم مینی های فای. فروشگاه اکوستیک گفت 900 تومن به احتمال 99.99درصد میگیرم پول دور ریختن که نیست نه؟ دعا کنید پشیمون نشم کلا به سختی تصمیم میگیرم وقتی هم تصمم رو گرفتم تقریبا برگشت ازش غیر ممکنه اینو گفتم یکم بهم دلگرمی بدید :d

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز من تقریبا تهران رو زیر و رو کردم denon m38 پیدا نکردم.
    با فیلیپس هم اصلا حال نکردم ، دل به دریا زدم تصمیم قطعی گرفتم denon f-107 بگیرم البته به نظر خودم خیلی هزینه میکنم برای یه سیستم مینی های فای. فروشگاه اکوستیک گفت 900 تومن به احتمال 99.99درصد میگیرم پول دور ریختن که نیست نه؟ دعا کنید پشیمون نشم کلا به سختی تصمیم میگیرم وقتی هم تصمم رو گرفتم تقریبا برگشت ازش غیر ممکنه اینو گفتم یکم بهم دلگرمی بدید :d
    پيشنهاد ميدم با آقاي برزين هم مشورت كنيد چون ايشون روي ميني هاي فاي خيلي تاكيد دارند

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام من قصد خرید سینمای خانگی دارم . کاربرد اصلی فیلم و خیلی خیلی کمتر موسیقی است. تا حدود 1.700.000 هم می تونم هزینه کنم . پست هارو که مطالعه کردم خودم قصد خرید آمپلی یاماها با ست جامو و ساب یاماها دارم . فقط کیفیت برام مهم است و بهیچ وجه با صدای بلند فیلم نمی بینم. آپارتمان نشینیو از این حرفا ... تجربه قبلی خودم اسپیکر 8 تیکه کریتیو و کارت صدار xterem کریتیو بوده لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام من قصد خرید سینمای خانگی دارم . کاربرد اصلی فیلم و خیلی خیلی کمتر موسیقی است. تا حدود 1.700.000 هم می تونم هزینه کنم . پست هارو که مطالعه کردم خودم قصد خرید آمپلی یاماها با ست جامو و ساب یاماها دارم . فقط کیفیت برام مهم است و بهیچ وجه با صدای بلند فیلم نمی بینم. آپارتمان نشینیو از این حرفا ... تجربه قبلی خودم اسپیکر 8 تیکه کریتیو و کارت صدار xterem کریتیو بوده لطفا راهنمایی کنید
    ايده ال براي شما يك پكيج 1311 دنون است. با پلير مورد نظر خودتون.

11. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تو این قیمت فکر نکنم بتونید ساب یاماها تهیه کنید که مورد پسند هم باشه.البته باید صداش رو بشنوید.من صدای ساب 315 یاماهارو دوس دارم که البته حدود 500 تومن قیمتش هستش.آمپ یاماها 667 به بالا تهیه کنید.برای آمپ باید بودجه بیشتر از 800 تومن در نظر بگیرید.بلندگو هم دور و بر 800 هستش.تا اینجا میشه حداقل 1600 بدون ساب.باید بودجتون رو با توجی به سابی که می خواید تهیه کنید افزایش بدید.
    البته من بلندگوی 606 جامو رو گفتم.اگر 426 رو بخواید بگیرید حدود 300 تومن پایین تر میفته براتون

---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

ايده ال براي شما يك پكيج 1311 دنون است. با پلير مورد نظر خودتون.
    داوود جان متاسفانه 1311 دیگه تو بازار نیست.تموم شده.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اين دستگاه همه امكانات ست آپ باكس، دستگاه‌هاي پخش فيلم و موسيقي و حتي رايانه را داراست

آي‌تي مديا به بازار مي‌آيد

معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران با حضور در برنامه زنده «صفر و يك» كه از شبكه آموزش پخش مي‌شد، از عرضه «آي‌تي مديا» به عنوان تنها نمونه در جهان در آينده‌اي نزديك خبر داد.

لطف‌الله سياهكلي در اين برنامه با تشريح چگونگي حضور دنياي وب به عنوان يك مكمل براي راديو و تلويزيون گفت: در ابتدا وب نيز همانند راديو و تلويزيون ارتباطي يكسويه داشت، اما با ظهور وب 2 يك سيستم كاملا تعاملي در ارتباطات شكل گرفت و اخيرا نيز وب 3 را طراحي كرده‌اند كه ضمن دارا بودن تمامي خصوصيات وب 2، هوشمند نيز هست و پس از مدتي كه كاربر با دنياي اينترنت كار مي‌كند، وب سلايق و نيازهاي او را شناسايي و بر همين اساس به او خدمات مي‌دهد.
    سياهكلي خاطرنشان كرد: در دنياي جديد زمان و مكان بي‌نهايت است و از سوي ديگر صاحبان رسانه‌ها نيز دائما در حال رقابت با يكديگر هستند و به همين دليل ما نيز چاره‌اي نداريم كه برخي از كاستي‌ها را از طريق دنياي وب جبران كنيم.
    وي يادآور شد: از 3 سال قبل بر روي محصولي كاملا پيشرفته به نام «آي‌تي مديا» در حال كار هستيم و خوشبختانه مدتي پيش رئيس سازمان صداوسيما جمهوري اسلامي ايران مجوز عرضه آن در بازار را دادند.
    معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيما با تشريح قابليت‌هاي دستگاه «آي‌تي مديا» گفت: شايد اين دستگاه تنها نمونه در سطح جهان باشد كه تمامي مراحل ساخت آن به دست متخصصان داخلي انجام شده است و در واقع اين دستگاه تجميعي است از همه آنچه كه امروز به عنوان دستگاه‌هاي رسانه‌اي در يك خانه مي‌توان پيدا كرد.
    وي تصريح كرد: اين دستگاه همه امكانات ست آپ باكس، راديو، كنسول‌هاي بازي، دستگاه‌هاي پخش فيلم و موسيقي و حتي رايانه را يكجا داراست و اگر كسي اين دستگاه را داشته باشد ديگر نيازي به داشتن همه اين دستگاه‌ها ندارد.
    سياهكلي همچنين با اشاره به ارزان و كوچك بودن اين دستگاه خاطرنشان كرد: طبق برآوردهاي ما اين دستگاه در حدود 100 هزار تومان قيمت خواهد داشتو حتي با برخي از شركت‌ها به توافق رسيده‌ايم تا به صورت اقساطي در بازار عرضه شود.
    معاون رسانه‌هاي مجازي صداوسيما تصريح كرد: در حال حاضر اين دستگاه داراي 2 مگابايت فضاي وب است كه از اين نظر كاربران هيچ‌گونه مشكلي نخواهند داشت و حتي در آينده قصد داريم آن را به 5 يا 6 مگابايت ارتقا دهيم و تنها چيزي كه اين دستگاه به آن نياز دارد يك صفحه نمايش است كه مي‌تواند تلويزيون‌هاي موجود در بازار باشد و حتي قابليت استفاده از موس و كيبورد را نيز دارا خواهد بود.

روزنامه جام جم شنبه 12 آذر 1390

کد:

15. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

رایان عزیز 606جامو رو چند گرفتید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •