در مدلهای Full HD که تصویرشون رو دیدم در مقایسه با سامسونگ، Upscaling خوبی ندارند.
تو تصاویر SD سامسونگ تصویر نرم تری داره.
تو سایزهای کوچک مثل 32 و وضوح 1366*768 اختلاف کمتره. ولی باز سامسونگ یه چیز دیگست.
در مدلهای Full HD که تصویرشون رو دیدم در مقایسه با سامسونگ، Upscaling خوبی ندارند.
تو تصاویر SD سامسونگ تصویر نرم تری داره.
تو سایزهای کوچک مثل 32 و وضوح 1366*768 اختلاف کمتره. ولی باز سامسونگ یه چیز دیگست.
دوستان قصد خرید 40c650 دارم بدجور آما مطمئن نیستم که ----T داره یا خیر >ممنون میشم دوستانی که این TV دارن بهم کنند
با تشکر
Last edited by jamshimi; 23-05-2011 at 16:50.
Samsung LCD 40c685 = کمتر از 1.100.000
LG LCD 42LCD560 = 1.100.000
امکانات و تصویر C685 سامسونگ بهتره
اگه زاویه دید بالا بخوای باید بری سراغ پلاسما
مثل 42X20 و 42A20 پاناسونیک. حدود 1 تومنه ولی FULL HD نیستند.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
40C650 با گارانتی سام سرویس همون C695 است که ----T داره.
از مدلهای بانه ای و بی گارانتی C650 بی اطلاعم.
اینا عکس پلاسما جی 10 یکی از بچه هاست نتونسته بود آپلود کنه من گذاشتم واسش
![]()
نگفتید با یک میلون و صدLED چی میتونم بگیرم؟
سایز 40
چرا اشتباهه؟
سلام به دوستان عزیز به خصوص t_tanhayam
ما ۶ سال پیش یه سونی مدل KLV 40S A10 خریدیم که توی زمان خودش از بهترین ها بود و با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ اون موقع اصلا سامسونگ جلوی سونی حرفی برای گفتن نداشت
الان همین تلوزیون ما حتی از سامسونگ هایی که اشنا های ما ۲ یا ۳ سال بعد از ما خریدن ( البته تقریبا با همون رنج قیمتی ) هم تصاویر رو زنده تر و بهتر نشون میده هم زاویه دید بهتری داره
از اینها گذشته به حق توی این ۳ - ۲ سال اخیر سامسونگ خیلی پیشرفت کرده
حالا من میخوام اوسط تابستون یه ۴۶ بخرم
الان منتظر 46D7000 سامسونگ هستم ، سوالم اینجاست :
۱. ایا هنوزم تصویر سونی از سامسونگ یک قدم جلو تر و بهتر هست و اگه اینطوری هست تا ۴ تومن یه ۴۶ سونی بهم معرفی کنید
۲. اگه این معادله بهم خورده یه ۴۶ سونی توی همین رنج قیمت تا سقف ۴ تومن بهم معرفی کنید وکمی با 46D7000 مقایسه کنید و بگید کدامیک بهتره در کل
3D زیاد واسم مهم نیست . کیفیت و طراحی خیلی واسم مهمه
خیلی خیلی ممنون
چون led ها تو این رنج معایبشون بیشتره تا مزایاشون . اکثرا هیچگونه dimming ای ندارند . مشکل ابری شدن هم هست . و اینکه مزیت محسوسی هم نسبت به lcd ها ندارند .سایز 40
چرا اشتباهه؟
پلاسما های خوبی هم تو این رنج پیدا میشه . حالا شما باز نظرتون رو led هست ؟
امشب LED LG
مدل
42LE4500-TA
خریدم
چرای توی سایت ال جی همچین مدلی نیست؟
میخوام SOFTWARE رو اپدیت کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)