چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟![]()
چگونه از ویندوز بک آپ بگیرم، تا اگر مجبور به نصب دوباره ویندوز هفت شدم، مجبور نباشم دوباره همه را نصب نمایم
در ضمن libraries و محتویات musics و video و document هم حفظ میشوند یا باید آنها را جداگانه بک آپ بگیرم؟
چگونه میشه در ویندوز سون بک آپ گرفت؟![]()
Last edited by firefox7; 17-05-2010 at 17:40.
خب شما زحمت کشیدی و ریکاوری رو پاک کردی دیگه. مدل لپ تاپ رو بفرمائید شاید بشه به نحوی برگردوندش. فکر میکنم اگه یک ویندوز دیگه با همون مشخصات ویندوز ارجینال لپ تاپ نصب کنید مشکلی نخواهید داشت
quick launch توی 7 چجوری فعال میشه؟ بعد چطور آیکن show desktop رو بیارم تو quick launch؟
مدل لپ تاپ
Acer Extensa 5635
حالا ی فکری بسرم زدمن بیام پارتیشن با
hirren cd برگردونم چون چیزی که رو لپ تاپ نریختم بعداگرمیشه برگردوندباکدام ابزارقسمت Partition tools میشه این کارروکرددقیق بگیدمن اولین بارکه بااین cd کارمی کنم
Last edited by a.l.d; 17-05-2010 at 11:46. دليل: توضیحات بیشتر
مدل گرافیک منم GeForce 9500 GT هس
واسه من 4.6 داده.
واسه تو که نمیدونم چی بگم فقط درایورش و از نت آپدیت کنی.
یکی از دوستانم گفته بود که باید 5 یاشه.
فک نمیکنم تا 5 بیاد.
سلام..
دوستان من 7 داشتم....بعد که xp که نصب کردم 7 دیگه بالا نیومد......الان دوباره میخوام تو یه درایو دیگه 7 نصب کنم...میترسم الان xp بپره!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم؟
ازقسمت msconfig
7 برگردون خودم 7 ندارم ولی شنیدم میشه اصلا عجله نکن که دوباره کاری کنی
سلام...لطفا یکی بیاد بگه چیکار کنم........؟ الان اون ویندوز 7 تو درایو c هستش دست نخورده ..ولی بالا نمیاد تو بوت
یعنی اصلا مستقیم میره تو xp
گفتم که تو run-msconfig-checkallbootpatch
بزن درست میشه به امید خدا
7 توریه که اگردوویندوزه باشی وقتی توی7 درایوC مال ویندوز7 ووقتی توی xp درایو C مال xp
Last edited by a.l.d; 17-05-2010 at 13:11.
زدم ...چیزی اتفاق نیافتاد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)