سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟![]()
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟![]()
سلام دوستان من چنتامشکل داشتم :
1تو گوشی وقی میخوام اسم یه اهنگ رو عوض کنم غیر قابل اتفاده میشه مشکل چیه و چیکار میشه کرد؟
2برنامه های نصب نشده رو که تو رم هستن نمیشه ارسال کرد
ممنون![]()
اولا اینکه شما وقتی میخوای اسم آهنگی رو تو گوشیت عوض کنی باید اینو در نظر داشته باشی که فرمتش رو پاک نکنی. برای مثال اسم یه آهنگ هستش Soosan Khanoom.mp3 اگه شما این اسمو پاک کنید و اسمه مورد نظرتون رو بدون ذکر فرمت (مثلا mp3)بنویسید خوب طبیعیه که گوشیت نمیتونه تشخیص بده که این فایل چیه.ثانیا شما برا ارسال برنامه ها ,فایل ها و ... میتونین از برنامه ای به نام X-ploreاستفاده کنین که قویترین و معتبر ترین برنامه ی مدیریت فایل هستش.اینم برنامه X-plore v 1.42 برای شما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin 7; 23-03-2010 at 20:49.
این فایل هایی است که باعث میشه ه.ک گوشی پس از مستر ریست نپره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟
سلام . مستر ريست باعث ميشه گوشي مجددا به تنظيمات كارخانه برگرده
Last edited by smartexploit; 25-03-2010 at 00:00.
دوستان یه زحمت دیگه هم داشتم اگه میشه لینک دانلود یه انتی ویروس خوب +نحوه ساین رو برام بزارید
ممنون
بچه ها من با 5800 عکس میگیرم کیفیت عکس از کیفیت عکسی که با مثلا دوریبن 5320 که 2 مگاپیکسل هست پایین تر میشه !
مال همه شما اینطوریه ؟! تنظیمات عکس رو هم روی آخرش گذاشتم
سلام. اقا 5800 قابلیت اجرای اسکرین سیور ور داره ؟ اگه داره چه جوریه ؟
تو فیرم ویر 30 تو مسیج دلیوری ، ساعت دلیوری رو نشون میداد . ولی الان تو فیرم ویر 40 تاریخ نشون میده که تاریخ هم 1 روز جلوتر نشون میده . چطور میشه تنظیم کرد دوباره ساعت رو تو دلیوری نشون بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)