ممنون پارسا جان...تا یه هفته پیش ۱۹ دلار هم شیپینگ بود.....الان دیدم برداشتنش...خوب دیگه چه بهتر....ببینم مخ مامانم رومیتونم بزنم یه دونه بگیرم...
ممنون پارسا جان...تا یه هفته پیش ۱۹ دلار هم شیپینگ بود.....الان دیدم برداشتنش...خوب دیگه چه بهتر....ببینم مخ مامانم رومیتونم بزنم یه دونه بگیرم...
مخ مامانیمن توصیه ندارم
اصلا این اخلاق ما ایرانی هاست.
فکر میکنیم با جیلبریک کردن دیگه بابت برنامه پول نمیدیم و زرنگی میکنیم و کلاه میذاریم سر اپل.
فکر میکنیم با 150 تومن خرج کردن دیگه لازم نیست 1 تومن آیفون بخریم و کلاه گذاشتیم سر اپل.
ولی افسوس کسی که کلاه سرش میره خودمونیم.
برادر این جا تفتیش عقاید نیست تریبون آزاد هم نزاشتن نظر خواهی هم نیست....شوما هم لطف کن عقایدت رو واسه خودت نگه دار![]()
من دارم پولامو جمع میکنم گلکسی اس 2 بخرم...نمیخوام 1 میلیون حروم آیفون کنم که از سیستم عاملش متنفرم
دیدم این آیپاد بدون سیم کارت عذابه ...گور بابای اپل....![]()
بابا خو برو یه وامی چیزی جور کن ، GS2 بخرهر چند من ازش متنفرم و به نظرم اگه قیمتو در نظر بگیری O2X قورتش میده
این آجرو می خوای چیکااین طور که تحقیقات به ثمر رسوندم ، چیز خوبیه... ولی خز می کنه آیپادو
![]()
موافقماصلا این اخلاق ما ایرانی هاست.
فکر میکنیم با جیلبریک کردن دیگه بابت برنامه پول نمیدیم و زرنگی میکنیم و کلاه میذاریم سر اپل.
فکر میکنیم با 150 تومن خرج کردن دیگه لازم نیست 1 تومن آیفون بخریم و کلاه گذاشتیم سر اپل.
ولی افسوس کسی که کلاه سرش میره خودمونیم.
من همیشه گفتم : اپل برند خاص برای افراد خاص هست !!من دارم پولامو جمع میکنم گلکسی اس 2 بخرم...نمیخوام 1 میلیون حروم آیفون کنم که از سیستم عاملش متنفرم
دیدم این آیپاد بدون سیم کارت عذابه ...گور بابای اپل....![]()
همین آیپاد به نظر من یه دستگاه فوق العاده هست !!
خوب دیگه..ما خاص نیستیم....
این افراد خاص بلوتوث رو خز میدونند....mass storage رو چرند...!....مولتی تسکینگ هم در حد عصر حجر...!!!
گوگل تو کنفرانسش فهموند آندروید چیه و واقعا لیاقت سرمایه گذاری رو داره....میمونه برنامه وبازی که اونم حل میشه...
---------- Post added 13-05-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 12-05-2011 at 11:59 PM ----------
راستی....یه آنباکسینگ خوب برای افراد عیر خاصی مثل من که دنبال این آجرند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دادگاه تفتیش عقاید نیست شما هم کاری به عقاید و طرز فکر علی آقا نداشته باش!![]()
بحث خز و اینا نیست، غیر از مولتی تسکینگ، بقیه واقعا چیز های بااهمیتی نیستن توی آمریکا و اروپا، مثلا تو ایران راه انتشار یه فیلم که فکر میکنی باحاله بلوتوث هست، جای های دیگه توی فیس بوک یا اکانت یوتوبش ویدیو رو شیر میکنه، در مورد Mass Storage هم همینطوره، وقتی همه عکس ها و فیلم هات رو از آیتونز مرتب و منظم خریده باشی، Mass Storage فقط یه عامل بی نظمی فایل میشه...این تفاوت ها باعث میشه آیفون تو ایران برای افراد "خاص" تلقی بشـــه!
با همه این حرفها من گوشیم اندرویدی هست و به شدت منتظر تبلت های درست و حسابی اندرویدی هستم، ولی تا اینجا هنوز iOS جلوتر هست، اندروید نیاز داره یه خرده شر و شکل بگیره و مرتب بشه، این همه آپدیت های قر و قاطی و هزار تا نسخه مختلف فقط باعث یه عالمه برنامه ناسازگار با دستگاه های مختلف و مشکل میشه، امیدوارم همونطوری که قول دادن توی ice Cream Sandwich درستش کنن و یه نسخه مرتب از اندروید عرضه کنن، در ضمن اندروید مارکت با این وضع عمرا به پای App Store نمیرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)